Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
pepsunieczka wrote:In-vitro udaje sie za 2,3 kolejny razem ,rzadko-czytaj nigdy za 1...
Oczywiscie kazdy przypadek jest inny ,dlatego ja nie trace wiary i wsuchuje sie w swoj organiz,pakuje w siebie suplementy,zdrowa dieta-staram sie-i czekam.
Jesli chodzi o Żabe ..chyba nie mam mocnych na machloje ...niestety...
Edycja... Odmozdzylo mnie. Znamy sie 28 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 06:34
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Małża nie ma, a ja spać nie mogę. Drogie bravo, czy to cionrza?
Marta może faktycznie kilka dni urlopu, odpoczynek i porada u specjalisty Ci pomogą, natomiast ja szczerze wierzę, że będziesz mamą już za niedługo. -
Dziewczęta, przyznawać się, która przetrzymuje Alexis? miałam ją gościć wczoraj, dywany rozłożone, wino podano, romantyczny wieczór, zabawy przy świecach, bagno przygotowane, wszystko pięknie, tylko Ona nie zawitała..
zrozumcie, mam gina zaraz po następnej wizycie Ridża, jak Jej przyjście opóźni Jego to będę miała problemy
także wypuśćcie proszę Lady i poślijcie prosto do mnie..
z góry dzięki
dziń dybry!
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:Dziewczęta, przyznawać się, która przetrzymuje Alexis? miałam ją gościć wczoraj, dywany rozłożone, wino podano, romantyczny wieczór, zabawy przy świecach, bagno przygotowane, wszystko pięknie, tylko Ona nie zawitała..
zrozumcie, mam gina zaraz po następnej wizycie Ridża, jak Jej przyjście opóźni Jego to będę miała problemy
także wypuśćcie proszę Lady i poślijcie prosto do mnie..
z góry dzięki
dziń dybry!
Ja nawet nie czulam jak do mnie przyszla. A wedle ovu przyszla. Wiec może i u Ciebie cichaczem siedzi?
Edit. Zrobila test z soda na kkwasote zoladka. Nie odbilo mi sie wcale. Czym go zakwasic? Ocet jablkowy wystarczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 09:51
-
odrobinacheci wrote:Jak ci poszło spanie? Bo mi fatalnie, cała noc się rzucałam z boku na bok, jestem wykończona. A nie ma pełni, więc co jest nie hallo wiedźmy?
Spałam dziś 4 godziny i rzucałam się na łóżku jak potępieniec witaj w klubie, Odrobina
Na dodatek Alexis chyba gra ze mną w kulki, Myshkostaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
bo to całe spanie jest u mnie. Jak tylko chwile się pokręcę, odcina mi prąd i śpię jak zabita. Chętnie oddam trochę spania.
-
Maczek wrote:Też mam u siebie dużą dawkę. Mogę komuś oddać kawałek spania dziennego.
Mi by się przydało trochę nocnego. I żeby ktoś zabrał trochę koszmarów.
Aż się boję chodzić spać. Dziś znowu straszyłam męża w nocy darciem się.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
ja śpię bez problemów. mogę się dzielić, bo zawsze senna jestem jak pierun
a bagno nadal piękne, ciągnie się na kilometr. tylko na pytonga muszę czekać do jutra
zresztą, co ja się martwię ginem? przecież w cionrzy nie ma Ridża, o ja głupiaVesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7