Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aż Wam to musze wkleić. To zgłoszenie laski w konkursie Bosch. Trzeba napisać w jaką podróż by się wybrało i dać zdjęcie. Rozumiem że laska oblewała tego patyka publicznie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45dd478a9716.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:00
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Aż Wam to musze wkleić. To zgłoszenie laski w konkursie Bosch. Trzeba napisać w jaką podróż by się wybrało i dać zdjęcie. Rozumiem że laska oblewała tego patyka publicznie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45dd478a9716.jpg
Ala ja nie spie. Ja pracuje xD o ile mozna to nazwac praca. Siedze na sklepie i ukladam sobie sloiczki na polce na zapleczu. Bo ludzi ni ma.
A po pracy lece do b&q. Bo przyszly moje firaneczki. I nie mam ich na czym zawiesic. -
Baronowa_83 wrote:zatarłam sobie oczy chili, ała
Ajjj Może pomoże jakieś łagodne mleczko do demakijażu albo jogurt naturalny?
Zwlekłam się z pomocą kawy i upichciłam mięsko wołowe w czerwonym curry, a do tego makaron ryżowy z warzywami. Lubię
Mi tym razem udało się dopilnować, żeby sobie nie zatrzeć oczu pastą curry, ani nie oblizać palców w nieodpowiednim momencie
Chcę serniczek... Zaraz się zbiorę i upiekę jakiś w wersji light. Zna ktoś dobry pretekst na uzasadnienie robienia ciasta tuż po świątecznym obżarstwie? Akurat wszelkie rocznice, miesięcznice, urodziny, itd. daleko.
-
no to jest ten powód - że lepiej upiec, niż byś miała kupić w przypływie potrzeby
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam na konsultacji, lekarz kazał za 2 miesiąc powtorzyć amh, jeśli spada to działać drastycznie. Do tego czasu histeroskopia - opcja 1, a potem inseminacja po stymulacji. Albo Inseminacja, a jak sie nie uda to histeri i znowu inseminacja. Ależ ma w wybór
Dziękuje losowi za tego lekarza.
Rozmawiałam ze stelażem, jak amh spadnie to idziemy zamrozić moje komórki, a potem możemy dalej działac normalnym trybem.
Lekarz nie potrafił mi powiedzieć, dlaczego z niskim amh nie kwalifikowano do in-vitro, dla niego to główne wskazanie, ale invitro i refundacja się nie interesował, bo w tym nie uczestniczy. Mówi tylko, ze z medycznego punktu widzenia,m wcale te pęcherzyki nie sa słabsze, jest ich w rezerwie po prostu mniej. -
nick nieaktualnyMyślę ..... o życiu sobie myślę, pamiętam egzamin z metali, końcówka roku, kazali nam się z akademika wyprowadzić, stałam z jaśkiem i tobołkami pod gabinetem, spędziliśmy tam całą noc, było fajnie, ale czułam, ze obleję,z a dużo miałam na głowie (konstrukcje stalowe), jak dostałam 3 do indeksu, pomyślałam sobie, że to chyba najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Jak kupiłam własne mieszkanie na 5 roku studiów (na kredyt) byłam najszczęśliwsza w promieniu kilometra.
A teraz wiem, ze to wszystko chuj, wszystko sie nie liczy...nie na tym życie polega.
Jak dostałam podwyzkę na koniec roku to skomentowalam, że nie wnioskowałam (przecież o co innego los prosiłam..., a własnie traciłam biochemiczną) -
nick nieaktualnynie byłam w klinice, ale mam "nowego" lekarza, póki co to mu ufam
ed
to jest normalny ginekolog, praktykuje w w szpitalu klinicznym, byłam u niego na monitoringu, pierwszy w życiu monitoring... jakiś plan ma, powinnam się nad czymś zastanowić? wiem, ze czasu mam niewiele, on tez wie, jak nie uda się 3-4 inseminacja to klinika i invitro mnie czekają,
ed2. mam 32 lata, to nie jest normalny wynik, schudłam z nerwów chyba ze 2 kg, kolejne przede mną, nie mam za bardzo z czego juz zrzucać, wiec pora się ogarnącWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:47
-
Marta, ja obie ciąże traciłam na wyjazdach ze znajomymi- znieczulałam się alkoholem, pamiętam, jak trzecią betę Blacimira sprawdzałam ledwo łapiąc zasięg w środku nocy nad jeziorem. Wszyscy tacy weseli, a ja nieobecna. W pracy zaczęło się lepiej układać, wpadła mi dodatkowa kasa, a tu taki kop od losu. Drugi w dodatku. Czasem życie nakopie, ale przecież nie strzelimy focha i nie będziemy się bawić żyletkami w wannie ciepłej wody, prawda? Jest tyle rzeczy do zrobienia w życiu, tyle do zobaczenia. Tyle sposobów na realizację siebie, że trudno, najwyżej będę musiała przeżyć te kilkadziesiąt lat inaczej, niż użerając się z dwulatkiem / przedszkolakiem / gimnazjalistą / studentem / trzydziestolatkiem, który nie chce się wyprowadzić
Nałożyłam se kwasy na twarz i nogi- przecież zaraz pojawi się Kleks, a wiadomo, że w cionrzy nie wolno się kwasićojejku, aleala, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Myślę ..... o życiu sobie myślę, pamiętam egzamin z metali, końcówka roku, kazali nam się z akademika wyprowadzić, stałam z jaśkiem i tobołkami pod gabinetem, spędziliśmy tam całą noc, było fajnie, ale czułam, ze obleję,z a dużo miałam na głowie (konstrukcje stalowe), jak dostałam 3 do indeksu, pomyślałam sobie, że to chyba najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Jak kupiłam własne mieszkanie na 5 roku studiów (na kredyt) byłam najszczęśliwsza w promieniu kilometra.
A teraz wiem, ze to wszystko chuj, wszystko sie nie liczy...nie na tym życie polega.
Jak dostałam podwyzkę na koniec roku to skomentowalam, że nie wnioskowałam (przecież o co innego los prosiłam..., a własnie traciłam biochemiczną)
To wszystko też się liczy, może nie jest najważniejsze, ale się liczy. Czy bez tego i dodatkowo bez dziecka byłoby lepiej?
Każda z nas na pewno ma wiele rzeczy, z których może się cieszyć, i za które może być wdzięczna.
A podwyżka też może się przydać.
Mi by się przydała na inseminacje i może in vitro. Tobie nie?
Mam nadzieję, że to co napisałam odbierzesz pozytywnie, bo taki był mój cel (piszę to na wszelki wypadek, bo literki są bezduszne i można być źle zrozumianym).
Wspieram Cię i kibicuję.
ojejku lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Jak macie ochotę na ciekawy film, to wpiszcie w wyszukiwarkę „The Dressmaker”.
Ciekawa jestem, co o nim sądzicie. Jest specyficzny.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...