Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja 88. W weekend widziałam laskę z klasy. Jej córa to już chyba komunię ma za sobą...
Maca u kobiet też działa na popęd? Ja to totalnie aseksualna jestem. Sporadycznie mi się chce. Może przez to, że po pytongu zawsze przyłazi jebisz.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Ooooo, a ja się czuję młoda duchem i ciągle jeszcze aktualny plan jest taki, że Dziedzica oczekujemy w okolicach pierwszej nastej rocznicy ślubu
Myshko z tamtej tury przetworów zepsuła się tylko dynia. Pomidory i owoce zawsze wychodziły gites. Może faktycznie dynia była gdzieś nie teges? (a wszystkie słoje były z jednej ) Tyyyyle krojenia na marnestaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyPepsa, bierzesz coś na te komórki jajowe? Jakiś koenzym, dhea, witaminę D i duze dawki kwasu foliowego? Masz jakis trop jak pomimo niskiego amh przechutrzyć tego Ridża?
Basik122 wrote:Ja w czerwcu skończę 32Basik122 lubi tę wiadomość
-
Ojejku,dostalam infolic i dhea,to pozeram,teraz popijam jeszcze ojca sroke,w piatek,sobote bede w pl i zamierzam sprawdzic moje amh.
Niestety nie mam na to patentu ale jak opracuje dam znac.
ps.przepisala mi te suple ale powiedziala ze najlepiej szybkie in-vitro,a ja jakos nie szybka do tego,bo skoro byla biochemiczna to cos tam jednak trybi...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyno własnie, u mnie były dwie biochemiczne... ale mamy tez słabe nasienie
też mi mówią o ivf, ja nie mam żadnego dziecka i chyba panikuję...
ponoć jakość komórek moze mieć wpływ na to, że ciąże były biochemiczne. Ile tego dhea bierzesz? Czytałam, ze dhea rzeczywiście pomaga, ja kupiłam sobie 25mg i niepewnie łykam 2x dziennie od dziś kupiłam też ubichinol i zamawiam kwas foliowy 2mg, bo wszytskie mam 0,4.
Z tym in-vitro to jest tak, że nawet leków nie ma się refundowanych u nas z takim wynikiem, zatem dodatkowe 4-6tys za leki do stymulacji.
-
u mojego tez lekko kulalo nasienie,dostal wit,c i l-karnityne,teraz ze mna pije ziołka,he
ja mam syna 11 lat,i nie bylo problemow z zajsciem ,teraz jest nowy partner no i u mnie lipnie,mysle ze napewno maja moja biochemiczna zaistniala po pregnylu
Dhea,najlepsze ponoc Eljot powinnam brac 2x1 ale zle sie czulam i biore raz dziennie od listopada z malymi lukami-zapominalskimi-
no i ja chodze do invicty wiec chyba oni maja parcie na in-vitro rzecz jasna dla nich forsa,my na razie nie,choc wiem ze czas ponagla
wkurzam sie bo wszystkie badania sama robie nie szukaja przyczyny,teraz niby to amh wczesniej prolaktyna ..ojejku lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nikt mi nie powróży.. to poproszę chociaż garść nakrętek
choć raczej się nie przydadzą, bo to przecież cionrzunia jak w mordę strzelił
ps. na potwierdzenie zbiera mi się na blejka. jak nigdy. chyba jednak nakrętki są konieczne, to już ciąża umysłowa..
Flp 4,6-7 -
Maczek wrote:Też od dawna unikam SLSa, jak tylko się da.
Zwei, skąd bierzesz ruskie kosmetyki naturalne?
Nie mam jednego stałego sklepu, kupuję tam gdzie akurat w danym momencie jest najtaniej, ale zawsze zaczynam przeglądanie cen od triny.pl i kosmetykirosyjskie.pl
Bardzo lubię Natura Siberica i Babuszkę Agafii, z tej ostatniej mam dwa super kremy dla starych ludzi miałam też fajne serum, super nawilżało, ale było mało wydajne.
Peps to ja młódka przy Tobie! Całe 2 lata mniej mam!