X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieskromnie powiem, że się zgadzam :) I coraz bardziej rozrabia :)

kattalinna, Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik uroczo Madzia wyglada w tych okularach.
    Teraz zaciazaja Morwa, Zwei, Vesper, Myshka, Pepsunieczka, Emilianka i Ojejku (jak kogos pominelam przepraszam). Ja wypadlam z kolejki bo wczoraj przyszedl Ridz. Ale na szczescie lagodnie sie ze mna obchodzi. Za chwilę zaczne kolejna bitwe.

Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam, Wy tu ciagle o jedzeniu gadacie, grubnę od samego czytania o lodach :)

Kto sika? Jest jakas lista?

Baronowa już ma maleństwo po drugiej stronie brzuszka?

Na Baronową jeszcze chwilka za wcześnie, niech donosi na spokojnie ;)

A lody można sobie zrobić w wersji nietuczącej ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    można mieć gałę z inozytolu, dokładnie.

Cytrynka_, zwei_kresken, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 mam wizytę. Jadę lekarka mówi o jej jakie rozwarcie proszę jechac do szpitala.:D

Cytrynka_, ciri22, Vesper, pepsunieczka, odrobinacheci, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    Mnie nie zadziwiają już takie teksty od ludzi, którzy nie wiedzą. Dobra, martwią się, myślą że zajmujemy się mało ważnymi sprawami a dzieci zostawiamy na później, więc próbują nam "dobrze radzić". Mało kto zdaje sobie sprawę, że dla niektórych to nie jest takie hej-siup. i OK.

Ale ona WIE. i to wie od całkiem niedawna, więc nie mogła "zapomnieć" albo głupio z czymś wyskoczyć. Ona to mówi z determinacją, bo uważa, że się staramy, ale ŹLE się staramy. Bo gdybyśmy się starali DOBRZE, to pewnie by się udało.

I takie mamy wsparcie. Że to nasza wina.

:P
    o to to! u nas to nie wie prawie nikt, żadna z naszych mam na pewno. wie kuzyn z żoną bo są spoko ;) no ale ostatnio zaczęłam dostawać rady o wyluzowaniu itp. na szczęście w ich wydaniu nie jest to jakoś mocno rażące ani nachalne więc czasem można przyjąć. Ogólnie zbywam jak mogę wszelkie aluzje i podgadywanki. Nawet moja najlepsza przyjaciółka nic nie wie i ostatnio nawet poruszyła temat i na pewno sprawiłam jej przykrość odwarknięciem, że nie chcę na ten temat rozmawiać. No ale jak nie chcę to nie chcę. Dziś przyjeżdża teściowa, do tej pory był spokój, ale im więcej czasu upływa, tym bardziej czekam na jakąś bombę z jej strony...

age.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z Vesper już jesteśmy przecież w cionżuni! nie widziałyście suwaczków? :P

Cytrynka, i to jest właśnie odpowiedź którą ode mnie usłyszy jeśli jeszcze raz wyjedzie z jakimś takim durnowatym tekstem. Tym razem byłam nieprzygotowana :D
    Zastanawiałam się co jej następnym razem powiedzieć, ale Twój pomysł bardzo mi pasuje ;)

kattalinna, Cytrynka_, Vesper lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshka prosze bardzo. Milo mi ze pomoglam ;) bo co innego jak mowi Ci takie rzeczy ktos kto w temacie nie jest. Ale jak sama pisalas. Ona wie. Wiec powinna miec buzie na klodke... No ewentualnie zapytac czy nie trzeba Wam ufundowac tygodnia na Majorce cobyscie oboje wyluzowali i poszaleli sobie ;D

myshka84, marzusiax lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:

Jakieś szczegóły? Chętnie ogarnę przepis :)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Jakieś szczegóły? Chętnie ogarnę przepis :)

Jak wreszcie przyjdzie do mnie ta nieszczęsna maszynka i coś mi się uda jadalnego, to chętnie się podzielę przepisem.

Głupi inpost. "Kurier", tia... szybciej by mi doszło pocztą, listem ekonomicznym.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma armię doskonała. Robił badania przed i po operacji zylakow powrozka. Doktor mu powiedział ze jak nie chce dziedzica to niech bardzo uważa.
    Pogadalismy.

Laski mam problem z zazdrością i brakiem zaufania. No ni chuj nie umiem zaufać.
    I jak żyć :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Odrobina, gdzieś mi się już ta nazwa obiła o oczy na forum ;)

Ja mojemu od jakiś dwu tygodni podaję androvit, zwany u nas Andrzejem ;) słuchajcie, nie wierzę w to co widzę, libido skoczyło mu chyba o 300% :D w sumie nie mam pewności czy to po tabsach ale pytongowanie jest, ciągle mu mało to się cieszę i nie wnikam ;)
    Serio odnosnie libido? Moj ma zerowe i zastanawiakam sie czy go kupowac. Hmmm chyba zainwestuje ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a Twój od początku miał zerowe?
    Kiedyś jak wydawało mi sie ze jestem aseksualna marzyłam o takim facecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ma na poziomie 5%, a było 0, maca ponoć pomaga, androvit plus też, bo ma komplet wszystkeigo

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm trudne pytanie. Kiedys nie mial jak mial lat 20 i zaliczal wszystko co sie rusza. Potem jak sie z laska ustatkowal to i libido mu spadlo prawie do zera i ona go zdradzala. Ze mna jest od dwoch lat i pierwszy miesiac byl prawie jak krolik potem stopniowo spadlao i u niego to normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maca na libido nic nie pomogla na mojego...

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mojego też nie. Androvitu jeszcze nie próbowałam..

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzu, Myshko dynia nie 'wybuchła' tak dosłownie... najpierw zaczęła się sączyć, potem syyyyczeeeć. W końcu trzeba było pomóc zakrętce :P To, co w środku... nie nadawało się do jedzenia :P Słoiki były przygotowane. Myślałam, że to kwestia jakichś dodatków, które pomagają w konserwacji dyni, bo zwykle robi się ją na słodko albo z octem, a nie z solą ;) A może jeszcze coś? :P

Przerobiłam już etap uwag na temat starań i płodności, gupie były i było mi przykro.
    Teraz mój małż pyta, czy jestem już w ciąży (optymista), a potem sobie sam odpowiada, przypominając nam kawał o blondynce... "no, tak, jesteś... od pół godziny i jeszcze Ci się nogi trzęsą" ;)

Powiem Wam... że lubię moje luteinowe cyce ;)

Blondik piękna Madzia! :D

myshka84 lubi tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie cycki bolało a teraz na jakieś 4 dni przed ridzem sie uspokoily. Kurde każdy cykl inaczej.
    Ale lubię moje cyce po aleksis. Zawsze 2 rozmiary większe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:59

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, że później wybuchła, nie podczas przygotowania?
    A to mi się też czasem zdarza, że coś się zepsuje. jak się zepsuje, "spuchnie", cieknie i rzeczywiście syczy. Czyli zawartość się nie zakonserwowała właściwie. A czemu?
    Powody mogą być różne - psuło się już przed włożeniem do słoika (czasem kawałek nadpsutego owocu zepsuje nam cały słoik), nie do końca odbakteriowany słoik, nie wytarta krawędź przed zakręceniem, niewystarczająco zapasteryzowane.. Ja nigdy nie wiem. :)
    Ale generalnie się zepsuło a nie miało. czyli coś nie zadziałało ;)

Jeśli chodzi o środki konserwujące, to wiele rzeczy zaprawia się całkiem bez dodatków, tyle że np. kalafiora czy grzyby trzeba przed tym obgotować. Nie wiem czy muszą być jakieś cukry, sole czy inne octy. Może w takich sytuacjach trzeba pasteryzować więcej razy?

Ja nie lubię moich drugofazowych cycków, za to bardzo lubi je mój M, który z jeszcze większym zaangażowaniem je tarmosi. A mnie to boli. Jak żyć? ;)

Vesper lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
‹‹ 1910 1911 1912 1913 1914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ