Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dobrze ,że nie poszłam dzisiaj na proga ,bo kasa w błoto jak nic , za to wysłałam lotto. Szóstki w postaci dziedzica się nie doczekam ,więc może tam trafię. Ridż dał już na zapowiedzi lada moment rozkręci się cała ceremonia. Czyli tak jak podejrzewałam piękny 28 dniowy cykl bezowulacyjny. Brawo ja !
-
Niektóre kobiety mogą jeść i jeść i nie przytyją ani grama.Ja wystarczy ,że klikne "lubię to" pod zdjęciem czekolady i bum! Pół kilograma więcej...
To tak odnośnie diet.
Morwa z dwojga złego lepiej w te stronę. Moje bezowulacyjne byly rekordowo długie -
Strona mojego rocznika + Ridżu + Alexis jak nie zawiedzie i przyjdzie w terminie = data porodu na urodziny Małża-> do tego jest Maj musi się udać jestem zachwycona Ridżem jak nigdy , tylko teraz niech reszta planu nie zawiedzie to będzie git. Alexis nie wyujaj cioci Morwy , a obiecuję super imprezę jak wpadniesz , najlepszą na jakiej byłaś
-
nick nieaktualnyJa po "wycieczce" rodzinnej po centrach handlowych (czasem niestety trzeba. Dziecko kurde wreszcie mi w wozku trzy godziny spedzilo bez placzu (nie nie spedzilam 3 godzin w centrum handlowym)... Czemu? Bo gondola w odstawke i byla w foteliku samochodowym... I jak wytlumaczyc jej ze powinna lezec a nie siedziec?!
Ale za to pierwszy raz skorzystalam z lazienki dla matek z dzieckiem i tam gdzie bylam bylam pozytywnie zaskoczona
A teraz obiad i dalsze sprzatanie... Bleee -
Cytrynka_ wrote:Z objawow cionszowych boli mnie dzis pipka i mi niedobrze. Moge juz zaklepywac wozek?
Ja dzisiaj jadłam rosół z wczoraj i smakował mi jakby miał w sobie ciastka korzenne, nawet pachniał ciastkami korzennymi :p mam się świetnie ,więc u Ciebie dziedzic jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 15:49
-
nick nieaktualny
-
Ciri takiemu dziecku nie wytlumaczysz. Jak chce ogladac świat to bedzie nie wazne czy z maminych rak czy z fotelika. Bedzie i juz. No chyba zes "wyrodna" matka i placzace dziecko zostawiasz w wozku i nie reagujesz.
Morwa to dzisiaj bede szukac jakiegos ciekawego modelu. A co mi tam. Raz sie zyje. Wyplata dopiero co byla to moge zaszalec.
ciri22 wrote:Bez czestomoczu jeszcze nie ;p
A na wiecej napojów nie mam co liczyc. Woda smierdzi a na cykorie tudziez herbate patrzec nie moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 15:56
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Ciri takiemu dziecku nie wytlumaczysz. Jak chce ogladac świat to bedzie nie wazne czy z maminych rak czy z fotelika. Bedzie i juz. No chyba zes "wyrodna" matka i placzace dziecko zostawiasz w wozku i nie reagujesz.
Morwa to dzisiaj bede szukac jakiegos ciekawego modelu. A co mi tam. Raz sie zyje. Wyplata dopiero co byla to moge zaszalec.
Wypilam dzis pol szklanki wody. Nie mam czym sikac.
A na wiecej napojów nie mam co liczyc. Woda smierdzi a na cykorie tudziez herbate patrzec nie moge.
Pomysl o fontannie moze bedziesz miala czestomocz ;p
Oj ja tez mam tak z czekolada. Wystarczy tylko spojrzec... -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Pizza była rewelacyjna jak nie mogę mieć brzucha od cionszy to sobie wyhoduje tłuszczowego tylko to będzie ciężko bo mi sztuki wszystko w d.upe idzie. Postaram się
Boze ale mi zart spadl na dnooo dna... Masakrakattalinna lubi tę wiadomość
-
Ciri, co ty pilas .
Mloda zaraz bedzie miała mięśnie brzucha .
A na brzuszku nie chce w gondoli.
Jeszcze tylko 9 stron i rodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 16:46
-
Ale zem sie podniecila. Wlasnie zadzwonili w sprawie pracy. I zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjna. Ito z firmy o ktorej slyszalam wiele dobrego od innych Dzieki Ci borze szumiacy ze mam wolna srode zaswiecilo mi sie swiatelko w tunelu. A juz myslalam ze nigdzie indziej mnie tu nie zechca.
Baronowa_83, marzusiax, Maczek, ciri22, ojejku, kattalinna, Morwa, pepsunieczka, odrobinacheci, zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ciri, co ty pilas .
Mloda zaraz bedzie miała mięśnie brzucha .
A na brzuszku nie chce w gondoli.
Jeszcze tylko 9 stron i rodzę
Wlasnie moze chodzi o to ze nie piłam:p
Cytrynkactrzymam kciuki
Baronowa_83, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, Morwa lubią tę wiadomość
-
Chyba musisz sie napic.
Moj maz się obraził bo chcial mnie dzisiaj zawieść do szpitala, a mi sie ciśnienie unormowalo.
No cóż kolega bedzie musial przyjechać jeszcze raz
Głupi słownik. Zamienia mi slowo dzisiaj na dziwią,,bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 17:20
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Baronowa we czwartek dostane laktator Nowy jak będzie lepszy od dotychczasowego to w weekend napije sie porzadniej ;p
Baronowa niech Ci nie skacze Cisnienie. Mi przez nie pierwsza faze porodu nie pozwalali robic tego co chcialam tylko musialam lezec ostatecznie krazenia na pilce i nic wiecej. Bo powiedzieli ze wiekszy ruch jest niebezpieczny.