X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) dobrze ,że nie poszłam dzisiaj na proga ,bo kasa w błoto jak nic , za to wysłałam lotto. Szóstki w postaci dziedzica się nie doczekam ,więc może tam trafię. Ridż dał już na zapowiedzi lada moment rozkręci się cała ceremonia. Czyli tak jak podejrzewałam piękny 28 dniowy cykl bezowulacyjny. Brawo ja !

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobiety mogą jeść i jeść i nie przytyją ani grama.Ja wystarczy ,że klikne "lubię to" pod zdjęciem czekolady i bum! Pół kilograma więcej...

To tak odnośnie diet.

Morwa z dwojga złego lepiej w te stronę. Moje bezowulacyjne byly rekordowo długie

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strona mojego rocznika + Ridżu + Alexis jak nie zawiedzie i przyjdzie w terminie = data porodu na urodziny Małża-> do tego jest Maj :D musi się udać :D jestem zachwycona Ridżem jak nigdy , tylko teraz niech reszta planu nie zawiedzie to będzie git. Alexis nie wyujaj cioci Morwy , a obiecuję super imprezę jak wpadniesz , najlepszą na jakiej byłaś :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z objawow cionszowych boli mnie dzis pipka i mi niedobrze. Moge juz zaklepywac wozek?

Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po "wycieczce" rodzinnej po centrach handlowych (czasem niestety trzeba. Dziecko kurde wreszcie mi w wozku trzy godziny spedzilo bez placzu (nie nie spedzilam 3 godzin w centrum handlowym)... Czemu? Bo gondola w odstawke i byla w foteliku samochodowym... I jak wytlumaczyc jej ze powinna lezec a nie siedziec?!
    Ale za to pierwszy raz skorzystalam z lazienki dla matek z dzieckiem i tam gdzie bylam bylam pozytywnie zaskoczona ;D

A teraz obiad i dalsze sprzatanie... Bleee

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Z objawow cionszowych boli mnie dzis pipka i mi niedobrze. Moge juz zaklepywac wozek?
    Koniecznie zamawiaj :D

Ja dzisiaj jadłam rosół z wczoraj i smakował mi jakby miał w sobie ciastka korzenne, nawet pachniał ciastkami korzennymi :p mam się świetnie ,więc u Ciebie dziedzic jak nic :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 15:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Bez czestomoczu jeszcze nie ;p

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri takiemu dziecku nie wytlumaczysz. Jak chce ogladac świat to bedzie nie wazne czy z maminych rak czy z fotelika. Bedzie i juz. No chyba zes "wyrodna" matka i placzace dziecko zostawiasz w wozku i nie reagujesz.

Morwa to dzisiaj bede szukac jakiegos ciekawego modelu. A co mi tam. Raz sie zyje. Wyplata dopiero co byla to moge zaszalec.
    ciri22 wrote:
    Bez czestomoczu jeszcze nie ;p
    Wypilam dzis pol szklanki wody. Nie mam czym sikac.
    A na wiecej napojów nie mam co liczyc. Woda smierdzi a na cykorie tudziez herbate patrzec nie moge.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 15:56

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Niektóre kobiety mogą jeść i jeść i nie przytyją ani grama.Ja wystarczy ,że klikne "lubię to" pod zdjęciem czekolady i bum! Pół kilograma więcej...
    Mam to samo...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pizza była rewelacyjna :) jak nie mogę mieć brzucha od cionszy to sobie wyhoduje tłuszczowego ;) tylko to będzie ciężko bo mi sztuki wszystko w d.upe idzie. Postaram się :P

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Ciri takiemu dziecku nie wytlumaczysz. Jak chce ogladac świat to bedzie nie wazne czy z maminych rak czy z fotelika. Bedzie i juz. No chyba zes "wyrodna" matka i placzace dziecko zostawiasz w wozku i nie reagujesz.

Morwa to dzisiaj bede szukac jakiegos ciekawego modelu. A co mi tam. Raz sie zyje. Wyplata dopiero co byla to moge zaszalec.

Wypilam dzis pol szklanki wody. Nie mam czym sikac.
    A na wiecej napojów nie mam co liczyc. Woda smierdzi a na cykorie tudziez herbate patrzec nie moge.
    Ja wiem ze nie wytlumacze... W domu to ona tez nienawidzi na lozku lezec na plecach... Jest awantura albo probuje sie obrocic. Najgorsze ze podczas siedzenia podnosi glowe do przodu. Znaczy jak lezy na plecach tez sie spona zeby podniesc ale na siedzaco to ja chybw ja gumkami do krzeselka przywiaze. A do tego nauczyla sie piszczec... Wchodzi na takie dzwieki ze uszy bola.

Pomysl o fontannie moze bedziesz miala czestomocz ;p
    Oj ja tez mam tak z czekolada. Wystarczy tylko spojrzec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Pizza była rewelacyjna :) jak nie mogę mieć brzucha od cionszy to sobie wyhoduje tłuszczowego ;) tylko to będzie ciężko bo mi sztuki wszystko w d.upe idzie. Postaram się :P
    Obwiaz dupe bandarzem to pojdzie w brzuch bo tam bedzie mialo miejsce ;p

Boze ale mi zart spadl na dnooo dna... Masakra

kattalinna lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, co ty pilas :D.

Mloda zaraz bedzie miała mięśnie brzucha ;).

A na brzuszku nie chce w gondoli.

Jeszcze tylko 9 stron i rodzę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 16:46

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zem sie podniecila. Wlasnie zadzwonili w sprawie pracy. I zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjna. Ito z firmy o ktorej slyszalam wiele dobrego od innych ;) Dzieki Ci borze szumiacy ze mam wolna srode ;) zaswiecilo mi sie swiatelko w tunelu. A juz myslalam ze nigdzie indziej mnie tu nie zechca.

Baronowa_83, marzusiax, Maczek, ciri22, ojejku, kattalinna, Morwa, pepsunieczka, odrobinacheci, zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki

Cytrynka_, ciri22, Morwa lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ciri, co ty pilas :D.

Mloda zaraz bedzie miała mięśnie brzucha ;).

A na brzuszku nie chce w gondoli.

Jeszcze tylko 9 stron i rodzę :D
    Pewnie by i chciala na brzuchu w gondoli ale boje sie ze w tym wozku to by wrocila ze zlamanym nosem i podbitym okiem :p warszawskie drogi....

Wlasnie moze chodzi o to ze nie piłam:p

Cytrynkactrzymam kciuki :D

Baronowa_83, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, Morwa lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba musisz sie napic.

Moj maz się obraził bo chcial mnie dzisiaj zawieść do szpitala, a mi sie ciśnienie unormowalo.
    No cóż kolega bedzie musial przyjechać jeszcze raz :P

Głupi słownik. Zamienia mi slowo dzisiaj na dziwią,,bez sensu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 17:20

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa no masz. Ale cisnienie figlarne. Moze Wladek tego tatusiowego kolegi nie lubi? Temu cisnienie skoczylo.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolega jest fajny, wiec to chyba nie to ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Baronowa we czwartek dostane laktator Nowy jak będzie lepszy od dotychczasowego to w weekend napije sie porzadniej ;p

Baronowa niech Ci nie skacze Cisnienie. Mi przez nie pierwsza faze porodu nie pozwalali robic tego co chcialam tylko musialam lezec ostatecznie krazenia na pilce i nic wiecej. Bo powiedzieli ze wiekszy ruch jest niebezpieczny.

‹‹ 1987 1988 1989 1990 1991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ