X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze u mnie jakos to pojdzie i nie skończy sie cc:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9c9e5973b59.jpg
    Dobrze, ze nie mamy kota, bo nie juz miejsca na parapecie

ciri22, kattalinna, Morwa, pepsunieczka, marzusiax, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo cesarka to mam nadzieje ze nie. Ale ja myslalam ze ze swiruje przez te 12 godzin na lezaco gdzie bez skurczy ledwo wytrzymywalam lezac a co dopiero jak zaczely sie naprawde mocne skurcze... Wrrr... A pilke dostalam na 3 godziny. :(

Edit; ale sobie miejsce syn znalazl ;D a powiedzial co tam robi? ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 17:53

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot by leżał na Tadku :)

Maczek, ciri22, Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Katta dobrze gada ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ogarniam mojego wykresu, leżę chora kolejny dzień... od czasu hsg mierze i od tego czasu jest ciągle wysoko - być może zamiast hsg zrobili mi tam insemiację, ups pomyłka, jak w tym serialu z Majką, zamiast cytologii ją zapłodnli :D
    Martwie sie o Alę.
    Piszę tutaj dziś po to, żeby Baronowej nastukać szybciej do 2000.
    Cytrynko, tzn w środe trzymam kciuki zamiast zapierdzielać w korpo? Zrobi się.
    Morwo, masz priva ode mnie
    Katta, gdzie jest Twój wykres?
    Marzu - ciacho z glutem? A byłam własnie w PiP i mieli tam czekolady bez gluta za 9zł/100g... porypało, pokaz co upichciłaś, albo rzuć linkiem do przepisu :)
    Kacha - ja piwa nie piłam chyba z 1,5 roku (raz spróbowałam bez gluta ale przyjemnosc słaba), vbo zawsze lubiłam IPY i AIPY, sachti a bez gluta to tylko zwykłe lagerki riobią
    Zwei, szczerze Tobie zazdroszczę częstotliwości pytongowania, aż dzis ze stelażem miałam pogadankę o rozstaniu, bo już nie wiem jakich argumentów używać - Ciri - udało Ci się Stelaża wykorzystać? Pisałas ostatnio o zamiarach :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekal na tatę ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, to zwykła czekolada ma gluta? :o Kurde, skąd?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, moze w ochronnych warunkach jest robiona - kij to wie, a może to dobry sposób na biznes? Parząc na cenę to bardzo dobry, o ile popyt się znajdzie.
    Ja wiem, ze po gwiazdkach milky- way bardzo źle się czuję i one mi glutem zalatują... ale mogą mieć śladowe ilości po prostu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta niestety sie nadal nie udało.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, Marta nie udostępniam bo tam nic nie ma. Nawet supli w tym cyklu

Edit: Uwielbiałam Majeczkę :D to był mój ulubiony serial do zbijania się :) mam do niego ogromny sentyment bo wiele się w moim życiu zmieniło w tamtym czasie. Przy okazji, nie przez serial ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 18:54

ojejku lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie ta aktorka tak podoba... :) a ja nawet "na wspólnej" ogladam, to majkę chyba też ogladałam :)
    Przesadziłam własnie 3 bazylie z lidlowych doniczek do dużej balkonowej, z dużą ilością ziemi, będzie rosła jak zawsze - jak szalona :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nigdy nix nie roslo za to G wszystko rosnie wiec posialismy koper i szczypior i bazylie jeszcze trzeba.

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja próbowąłam bazylię z nasion wyhodowac, ale nie umiem w ogrodnictwo. Za to jak przesadzam lidlowe i podlewam często, to rośnie jak głupia :)
    Ale sporo trzeba podlewać, i sporo dodatkowej ziemi musi mieć

ed. kontynuuję rozmowe ze stelażem, dowiedziałam się ze w domu jest syf, jego to denerwuje i dlatego sexu nie chce robić
    ide się chyba pakować.
    stój
    mieszkamy u mnie
    no to nie wiem, chyba pójdę ze śmieciami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 19:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to moze tez sprobuje ;D nam zawsze zdychaja z kupnych ale nigdy nie przesadzalam do duzych doniczek.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak próbowałam. Przesadzałam, dbałam, rosło. Bazylia trochę słabiej, ale za to melisa jak się rozrosła!

A potem przylazły mszyce i zeżarły :/ Przy bazylii miały gdzieś pryskanie czosnkiem i tym podobne zabiegi. Przy melisie wyglądało na to, że się udało po tym, jak pewien pan w sklepie mi poradził popryskanie colą - pozlepiały się i zdechły. Roślinka znów odżyła.
    A potem przylazło jakies inne dziadostwo, porobiło pajęczynki (przędziorki, czy ki czort?) i piękny krzaczor melisy usechł bezpowrotnie.

Od tamtej pory odechciało mi się hodować ziół na parapecie :/

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja próbowąłam bazylię z nasion wyhodowac, ale nie umiem w ogrodnictwo. Za to jak przesadzam lidlowe i podlewam często, to rośnie jak głupia :)
    Ale sporo trzeba podlewać, i sporo dodatkowej ziemi musi mieć

ed. kontynuuję rozmowe ze stelażem, dowiedziałam się ze w domu jest syf, jego to denerwuje i dlatego sexu nie chce robić
    ide się chyba pakować.
    stój
    mieszkamy u mnie

To niech posprząta... Sama tam nie mieszkasz.

Moj ostatnio stwierdził, ze jestesmy brudasami jak odstawił szafki i zobaczył roznice w kolorze wykladziny.
    Uświadomiłam mu, ze on jest, bo ja sama nie bede sprzatac mieszkania szczoteczką. Ja ogarniam tyle ile dam rade, za dwoje nie bede robić

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

ide się chyba pakować.
    stój
    mieszkamy u mnie

Eeee... A to on nie wie, gdzie odkurzacz stoi, gdzie leżą ścierki i reszta?
    Przecież pracujesz na co dzień.

Durny argument sobie wymyslił.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odesłałam go na sam balkon, zeby zobaczył jaki syf zostawia po serwisie roweru...
    ale argumenty ma, szuka wymówek jak gowniarz

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ale uzyl slabego argumentu. Wiadomo e tam gdzie sie chodzi kolor sie zmieni nawet przy codziennym odkurzaniu. No chyba ze bedziesz co drugi dzien odkurzaczem pioracym jezdzic. Ale to chyba nie ekonomiczne.

Marta Baronowa dobrze mowi. Rownie dobrze jak mu tak zle to moglby posprzatac. Albo jeden wspolny wolny dzien ustanowic dniem porządków i dogadac sie ze zrobicie to razem. Po takim wspolnym sprzataniu seks smakuje nieziemsko. A ile zabawy moze przy tym byc;)
    I jak cos to nie Ty sie pakujczy idz ze smieciami ale jego spakuj i odwiez rzeczy do mamusi. Niech mu mamusia posprzata.

Zaczynam sie martwic Ala...

Maczek lubi tę wiadomość

‹‹ 1988 1989 1990 1991 1992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ