X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    uważaj czy to nie jest ta wasza jelitówka. Żeby się nie odwodniła
    Chyba Nie bo ma po prostu więcej niż zwykle ale i tak nie po każdym karmieniu i to nie jest woda. A podobno u takich maluchow to po konsystencji sie rozróżnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Mój za to by chciał, a tu nie wolno.

Chętnie przesłałabym Wam kawałek naszego libido przynajmniej na kilka tygodni.
    Kierunek Stelaz Ciri. Tylko kurierem poprosze.

Maczek lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak ale to wyjatkowo na mega mokro,kurcze ale anomalia sie zdarzaja ..

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kierunek Stelaz Ciri. Tylko kurierem poprosze.
    Ale podziel się ze stelażem Marty i moim, please!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ale podziel się ze stelażem Marty i moim, please!
    No i z moim ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale u mnie brak seksu od jakis 4 lub 5 miesięcy :/ jak dobrze wykorzystam oddam. Obiecuje

Impresja, ojejku lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka dziękuję za obrazek pod wykresem, niestety majówka wygląda u nas tym razem tak, ze mnie nawala kręgosłup ze ledwo chodzę. Do tego boli mnie od wczoraj brzuch. Dominik dziś już na szczęście nie zwracał ale JaKup jeszcze go męczył. I jak tu myśleć o majówce.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej :D

Wyślę, ile zdołam :P Ale jak taka plaga, to może faszerujcie ich cynkiem i selenem, czy co? Po tym zestawie z mojego się robiła bestia ;)

Małż się właśnie bawi na konsoli gitarką w Rocksmith - czyli lecą rockowe kawałki, a jemu wyświetla chwyty do zagrania na podpiętej kablem gitarze.

Młoda się rozszalała na kawałek Ramones ;) Dziecko dobry gust będzie mieć :)

EDIT: Kiss też jej się wyraźnie podoba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:43

kattalinna, WiedźmaMaKota, ciri22, Morwa, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bierze i cynk, i selen, i macę, i... guzik.
    W dodatku z ilością jeszcze słabiej niż było :(

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Wam mówię, andrzej dla wszystkich ;) mój miał przerwę w łykaniu z powodu mojego romansu z Ridżem, szkoda byłoby żeby się męczył ;) ale wracamy do gry :D chociaż moje libido tym razem się zgubiło...

ed: aaa Impra, szatańska liczba postów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:55

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    ja Wam mówię, andrzej dla wszystkich ;) mój miał przerwę w łykaniu z powodu mojego romansu z Ridżem, szkoda byłoby żeby się męczył ;) ale wracamy do gry :D chociaż moje libido tym razem się zgubiło...

ed: aaa Impra, szatańska liczba postów ;)
    Andrzej? :D

Aaa, zepsułam szatański klimat :P

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ipresja, androvit plus :) mojego małożonka przemienił w buhaja normalnie ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy sobie skomponowali podobny zestaw z supli tutaj na miejscu, czyli te wszystkie cynki i seleny, Co-Q10, l-karnityna, witaminy i dodatkowo maca. Na początku się poprawiło ilościowo, z libido też. Właściwie to może była kwestia dużej motywacji. Teraz chyba jest jakiś kryzys. Szczególnie, że z ilością jest źle. Przypuszczam, że to Stelaża chyba tak zdystansowało.
    To jest nierówna walka :(

Edit: Dodatkowa strona dla Baronowej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 22:18

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to czasem się zastanawiam dlaczego to o kobietach mówi się, że to "słaba płeć". ten, kto to wymyślił nie miał na pewno do czynienia z parami, starającymi się o dziecko...

Impresja, Blondik, ojejku lubią tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt nawet nie starajace sie kobiety wytrzymują wiecej niz mezczyzni. Umieja sie latwiej zdystansowac do problemow itp.

Dopiekam chleb z przepisu olgismile. Specjalnie na te okazje robilam make ryzowa pelnoziarnista i make z amarantusa. Mam nadzieje ze cheb bedzie godny uwagi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wiedzmy!
    Slonce swieci pieknie a ja sie wyspalam:) mialam kolorowe sny ;D stelaza nie ma bo pojechal sobie na ryby ale i tak mi dobrze ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !
    Ja mam niezapowiedzianą wycieczkę dziś na 300km (musze zawieźć siostrę do domu, bo pkp dziś świętuje 3 maja), a sniło mi się, że spotkałam w realu w pracy dziewczynę z forum, zatrudniła sie w dziale marketingu, a miałam ją rozpoznac po tym, ze ma siostrę bliźniaczkę :)
    pochód satanistów też mi się śnił... zaznaczyłabym dziwne sny, ale szary wykres mam.

A alexis jak nie było, tak nie ma... spodziewałam się dziś skoku a tu spadek...
    pocieszam się, ze po Alexis u mnie temp sa jednak około 36,85-95, i nie było jej w sobotę, bo wówczas stelaż ścigał się na rowerze i nie dał pytonga nawet dzień przed...

A - próbuję szyjkę sprawdzać od dawna, z marnym skutkiem, jednak wczoraj wymacałam, miękką i otwartą, ledwo dosięgłam do zaznaczyłam, ze wysoko ;) Ale tak myślę, ze to, czy szyjka jest otwarta, to może być klucz do sukcesu, bo mi się wydaje, ze u mnie jeśli w ogóle, to ona otwarta za bardzo nie bywa... a jak juz, to chwilowo, a tu wczoraj cały dzień. Umiecie szyjkę badać?

Cały czas obstawiam, ze mnie zamiast przedmuchać na hsg to mnie przypadkiem zapłodnilli, ciekawe kim jest szczęśliwy ojciec :D

ed. moze Ala na fiolecie siedzi? ktoś tam zagląda? Ja nei wiem, w jakim miesiacu szukać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:38

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień.

Nie wiem jak sprawdzać szyjkę to nie pomogę.
    U nas slonecznie, ale zanosi sie na deszcz.

Ciri, a on jakies ryby przywozi czy tak tylko sportowo łowi.

I musze sie wydepilować dzisiaj, bo zarosłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:44

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ja tam za duzo z szyjki nie wyczytywalam wiem jedynie ze dzien przed alexis byla zuuupelnie inna niz w inne dni (w dniu alexis juz byla twarda i zamknieta, wedlug mnie) byla taka budyniowata w dotyku i czuc wyraznie takie wglebienie pod palcem. I byla zdecydowanie nisko. Przy pytongowaniu nie bylo przyjemnie.

Baronowa zwykle rekreacyjnie bo w warszawie to srednio jest gdzie lowic wiec jak poraz milionowy leszcza ma przywiezc to ja dziekuje (chac tydzien temu pierwszy lup przywiozl) Choc ktoregos razu na kanalku zlowilismy szczupaka ;D mniam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:51

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlabym dobra rybkę z grilla z maselkiem ziolowo czosnkowym

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 1990 1991 1992 1993 1994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ