X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    uważaj czy to nie jest ta wasza jelitówka. Żeby się nie odwodniła
    Chyba Nie bo ma po prostu więcej niż zwykle ale i tak nie po każdym karmieniu i to nie jest woda. A podobno u takich maluchow to po konsystencji sie rozróżnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Mój za to by chciał, a tu nie wolno.

Chętnie przesłałabym Wam kawałek naszego libido przynajmniej na kilka tygodni.
    Kierunek Stelaz Ciri. Tylko kurierem poprosze.

Maczek lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak ale to wyjatkowo na mega mokro,kurcze ale anomalia sie zdarzaja ..

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kierunek Stelaz Ciri. Tylko kurierem poprosze.
    Ale podziel się ze stelażem Marty i moim, please!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ale podziel się ze stelażem Marty i moim, please!
    No i z moim ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale u mnie brak seksu od jakis 4 lub 5 miesięcy :/ jak dobrze wykorzystam oddam. Obiecuje

Impresja, ojejku lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka dziękuję za obrazek pod wykresem, niestety majówka wygląda u nas tym razem tak, ze mnie nawala kręgosłup ze ledwo chodzę. Do tego boli mnie od wczoraj brzuch. Dominik dziś już na szczęście nie zwracał ale JaKup jeszcze go męczył. I jak tu myśleć o majówce.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej :D

Wyślę, ile zdołam :P Ale jak taka plaga, to może faszerujcie ich cynkiem i selenem, czy co? Po tym zestawie z mojego się robiła bestia ;)

Małż się właśnie bawi na konsoli gitarką w Rocksmith - czyli lecą rockowe kawałki, a jemu wyświetla chwyty do zagrania na podpiętej kablem gitarze.

Młoda się rozszalała na kawałek Ramones ;) Dziecko dobry gust będzie mieć :)

EDIT: Kiss też jej się wyraźnie podoba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:43

kattalinna, WiedźmaMaKota, ciri22, Morwa, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bierze i cynk, i selen, i macę, i... guzik.
    W dodatku z ilością jeszcze słabiej niż było :(

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Wam mówię, andrzej dla wszystkich ;) mój miał przerwę w łykaniu z powodu mojego romansu z Ridżem, szkoda byłoby żeby się męczył ;) ale wracamy do gry :D chociaż moje libido tym razem się zgubiło...

ed: aaa Impra, szatańska liczba postów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:55

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    ja Wam mówię, andrzej dla wszystkich ;) mój miał przerwę w łykaniu z powodu mojego romansu z Ridżem, szkoda byłoby żeby się męczył ;) ale wracamy do gry :D chociaż moje libido tym razem się zgubiło...

ed: aaa Impra, szatańska liczba postów ;)
    Andrzej? :D

Aaa, zepsułam szatański klimat :P

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ipresja, androvit plus :) mojego małożonka przemienił w buhaja normalnie ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy sobie skomponowali podobny zestaw z supli tutaj na miejscu, czyli te wszystkie cynki i seleny, Co-Q10, l-karnityna, witaminy i dodatkowo maca. Na początku się poprawiło ilościowo, z libido też. Właściwie to może była kwestia dużej motywacji. Teraz chyba jest jakiś kryzys. Szczególnie, że z ilością jest źle. Przypuszczam, że to Stelaża chyba tak zdystansowało.
    To jest nierówna walka :(

Edit: Dodatkowa strona dla Baronowej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 22:18

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to czasem się zastanawiam dlaczego to o kobietach mówi się, że to "słaba płeć". ten, kto to wymyślił nie miał na pewno do czynienia z parami, starającymi się o dziecko...

Impresja, Blondik, ojejku lubią tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt nawet nie starajace sie kobiety wytrzymują wiecej niz mezczyzni. Umieja sie latwiej zdystansowac do problemow itp.

Dopiekam chleb z przepisu olgismile. Specjalnie na te okazje robilam make ryzowa pelnoziarnista i make z amarantusa. Mam nadzieje ze cheb bedzie godny uwagi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wiedzmy!
    Slonce swieci pieknie a ja sie wyspalam:) mialam kolorowe sny ;D stelaza nie ma bo pojechal sobie na ryby ale i tak mi dobrze ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !
    Ja mam niezapowiedzianą wycieczkę dziś na 300km (musze zawieźć siostrę do domu, bo pkp dziś świętuje 3 maja), a sniło mi się, że spotkałam w realu w pracy dziewczynę z forum, zatrudniła sie w dziale marketingu, a miałam ją rozpoznac po tym, ze ma siostrę bliźniaczkę :)
    pochód satanistów też mi się śnił... zaznaczyłabym dziwne sny, ale szary wykres mam.

A alexis jak nie było, tak nie ma... spodziewałam się dziś skoku a tu spadek...
    pocieszam się, ze po Alexis u mnie temp sa jednak około 36,85-95, i nie było jej w sobotę, bo wówczas stelaż ścigał się na rowerze i nie dał pytonga nawet dzień przed...

A - próbuję szyjkę sprawdzać od dawna, z marnym skutkiem, jednak wczoraj wymacałam, miękką i otwartą, ledwo dosięgłam do zaznaczyłam, ze wysoko ;) Ale tak myślę, ze to, czy szyjka jest otwarta, to może być klucz do sukcesu, bo mi się wydaje, ze u mnie jeśli w ogóle, to ona otwarta za bardzo nie bywa... a jak juz, to chwilowo, a tu wczoraj cały dzień. Umiecie szyjkę badać?

Cały czas obstawiam, ze mnie zamiast przedmuchać na hsg to mnie przypadkiem zapłodnilli, ciekawe kim jest szczęśliwy ojciec :D

ed. moze Ala na fiolecie siedzi? ktoś tam zagląda? Ja nei wiem, w jakim miesiacu szukać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:38

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień.

Nie wiem jak sprawdzać szyjkę to nie pomogę.
    U nas slonecznie, ale zanosi sie na deszcz.

Ciri, a on jakies ryby przywozi czy tak tylko sportowo łowi.

I musze sie wydepilować dzisiaj, bo zarosłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:44

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ja tam za duzo z szyjki nie wyczytywalam wiem jedynie ze dzien przed alexis byla zuuupelnie inna niz w inne dni (w dniu alexis juz byla twarda i zamknieta, wedlug mnie) byla taka budyniowata w dotyku i czuc wyraznie takie wglebienie pod palcem. I byla zdecydowanie nisko. Przy pytongowaniu nie bylo przyjemnie.

Baronowa zwykle rekreacyjnie bo w warszawie to srednio jest gdzie lowic wiec jak poraz milionowy leszcza ma przywiezc to ja dziekuje (chac tydzien temu pierwszy lup przywiozl) Choc ktoregos razu na kanalku zlowilismy szczupaka ;D mniam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:51

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlabym dobra rybkę z grilla z maselkiem ziolowo czosnkowym

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 1990 1991 1992 1993 1994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ