X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    nie zdążyła:P

Och. Biedactwo... Myślałam, że może chwyciła chociaż kawałek w biegu :D

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie na działkę sie zbieramy. Pewnie bedzie grill jednak.
    Pizza na jutro :P. Niech sie wykluje w imieniny mamy ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, grzmi!

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Moja siostrzenica to czarownica. Wyobraźcie sobie 30 kwietnia pierwszy raz jechała pociągiem i dzień wcześniej mówi do mojej siostry. "Mamusiu ten pociąg będzie miał wypadek". I pociąg się popsuł. Wczoraj mówiła to samo , a dzisiaj wracały do domu pociągiem. Siostra przed chwilą dzwoni i mówi ,że pociąg znowu się popsuł! Przypadek ? Nie sądzę.
    Dzieci maja cos w sobie. Znam tez kilka takich przypadkow.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mega leje:/. Co za zje*na pogoda

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    O mega leje:/. Co za zje*na pogoda

Może zaraz przestanie. U mnie lunęło znienacka, ulewa była przez 3 minuty i zniknęła. Za to wyszło słońce i zaczęło grzmieć. Taki kosmos :D

Ale i tak... co to za majówka bez śniegu? ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w południe :)

Ciri, gdzie Twój te ryby łowi, w Wiśle??

Wczoraj widziałam w biedrze zestaw do samodzielnego wypieku chleba. Wymieszaj mieszankę i wrzuć do dołączonej foremki. Jakieś to przerażające jest dla mnie...

Muszę zrobić zakwas bo zgodnie z obawami mój cudowny stary zamordowałam śmiercią głodową.

Sprawdzałam na fiolecie, tam też nie ma Ali :(

Umówiłam się na jutro rano do internistki. W sumie nie wiem po co bo i tak mnie zleje. Ale dam jej ostatnią szansę. Jak nie dostanę skierowania na porządne badania glukozy, insuliny i tarczycy to zmieniam lekarza prowadzącego. Przy okazji sprawdzania ciśnienia stelażowi zaczęłam mierzyć sobie. No i nic dziwnego, że ciągle śpię bo rzadko mam powyżej 100/60. Rano do 90 dobija. A zawsze niby było książkowe. Także pani doktor musi się zmierzyć z niskim cukrem i niskim ciśnieniem. Ciekawe czy coś wymyśli...

Edit: Długi post specjalnie dla Baronowej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:19

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katta w kanalku zeranskim ;) a i w szczesliwickim parku jest tam zarybione i mozna lowic. Ale on nie lubi w takim miejscu.

Co to za cisnienie?! Dla trupa. Trzymam kciuki za ogarnieta pania doktor.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie dla trupa i tak się czuję. A objawy pokrywają się z tymi z niskiego cukru. Wśród przyczyn Internety mówią o cukrzycy i tarczycy. Ciekawa jestem ;) ale i tak mam ochotę już odwołać tę wizytę. Brrr jak ja nie cierpię lekarzy! Do gina idę od stycznia chyba :/

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w morde... Bez sensu... Noo ale nie odwoluj idz moze przynajmniej wysepisz badania.

Ja mam to samo z lekarzami.;/

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt insuliny chyba i tak nie da bo nie moze. Cos mi sie o uszy obilo. Ale cukier mogłaby.

Kolezanka w technikum miala zawsze ciśnienie trupie (do 80 rzadko dochodzilo). Lekarz kazal jej pic kawe i jeść cukierki z coffeina ;/

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie trupie ciśnienie...
    Fakt, spać mogę zawsze. Wczoraj pojechaliśmy ze stelażem na piwo (znaczy wracając), on z kolegą piwo, ja 2 latte (bo miałam być kierowcą wracając) i po powrocie do domu usnęłam w sekundzie.
    W czasach lo częściej się czułam osowiała, bez sił etc, teraz to już rzadkość, ale śpiączka ;-) została.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:42

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam oddam ciśnienie, tez mam za duzo ;)

Iuu nastepna strona :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:46

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, czy Ty jesteś gotowa na poród na 2000? Bo zaraz się okaże, że my tu się staramy a Ty nie :P

ciri22, Impresja lubią tę wiadomość

age.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja wam oddam ciśnienie, tez mam za duzo ;)

Iuu nastepna strona :D
    Baronowa, to oddaj Katt, bo ja się ze swoim dobrze czuję, mogłabym przeżyć szok jakbym większe nagle dostała :D.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mam nie być. Dziedzic mnie straszy od 30 tygodnia.
    Nawet torbe maz juz w bagażniku wozi;)

ktosiowa, kattalinna, ciri22, Cytrynka_, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Baronowa, to oddaj Katt, bo ja się ze swoim dobrze czuję, mogłabym przeżyć szok jakbym większe nagle dostała :D.
    Wezmę :) w tym momencie czuję się do dupy. Ciśnienie w normie, cukier w normie a ja nie. Chyba już choruję na pesel po prostu ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej chmury wyszły... Bezsensu...

Powiedzcie mi jak to się dzieje ze bylo sprzatane w niedziele a dziś znow burdel?

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja... Postanowilam dzisiaj ze znowu wygole sobie tyl głowy. Skoro w tamtym roku wyprzedzalam trendy to w tym roku za nimi bede podazac ;) a co mi tam ;) skoro mam barbera ktora zrobi mi to za darmo. I to z designem ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka super! Ja jak ogarne fryzjera lece z biela:D a jak mi się znudzi to znow zrobię niebuesko, fioletowi, zielone albo pierdykne tecze :D

‹‹ 1992 1993 1994 1995 1996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ