Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Narazie na działkę sie zbieramy. Pewnie bedzie grill jednak.
Pizza na jutro . Niech sie wykluje w imieniny mamy -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Moja siostrzenica to czarownica. Wyobraźcie sobie 30 kwietnia pierwszy raz jechała pociągiem i dzień wcześniej mówi do mojej siostry. "Mamusiu ten pociąg będzie miał wypadek". I pociąg się popsuł. Wczoraj mówiła to samo , a dzisiaj wracały do domu pociągiem. Siostra przed chwilą dzwoni i mówi ,że pociąg znowu się popsuł! Przypadek ? Nie sądzę.
-
Dzień dobry w południe
Ciri, gdzie Twój te ryby łowi, w Wiśle??
Wczoraj widziałam w biedrze zestaw do samodzielnego wypieku chleba. Wymieszaj mieszankę i wrzuć do dołączonej foremki. Jakieś to przerażające jest dla mnie...
Muszę zrobić zakwas bo zgodnie z obawami mój cudowny stary zamordowałam śmiercią głodową.
Sprawdzałam na fiolecie, tam też nie ma Ali
Umówiłam się na jutro rano do internistki. W sumie nie wiem po co bo i tak mnie zleje. Ale dam jej ostatnią szansę. Jak nie dostanę skierowania na porządne badania glukozy, insuliny i tarczycy to zmieniam lekarza prowadzącego. Przy okazji sprawdzania ciśnienia stelażowi zaczęłam mierzyć sobie. No i nic dziwnego, że ciągle śpię bo rzadko mam powyżej 100/60. Rano do 90 dobija. A zawsze niby było książkowe. Także pani doktor musi się zmierzyć z niskim cukrem i niskim ciśnieniem. Ciekawe czy coś wymyśli...
Edit: Długi post specjalnie dla BaronowejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:19
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie dla trupa i tak się czuję. A objawy pokrywają się z tymi z niskiego cukru. Wśród przyczyn Internety mówią o cukrzycy i tarczycy. Ciekawa jestem ale i tak mam ochotę już odwołać tę wizytę. Brrr jak ja nie cierpię lekarzy! Do gina idę od stycznia chyba
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie trupie ciśnienie...
Fakt, spać mogę zawsze. Wczoraj pojechaliśmy ze stelażem na piwo (znaczy wracając), on z kolegą piwo, ja 2 latte (bo miałam być kierowcą wracając) i po powrocie do domu usnęłam w sekundzie.
W czasach lo częściej się czułam osowiała, bez sił etc, teraz to już rzadkość, ale śpiączka została.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:42
-
Ja wam oddam ciśnienie, tez mam za duzo
Iuu nastepna stronaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:46
-
Co mam nie być. Dziedzic mnie straszy od 30 tygodnia.
Nawet torbe maz juz w bagażniku wozi;)ktosiowa, kattalinna, ciri22, Cytrynka_, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny