Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogóle haha Marta pisałaś że zapewne się pomylili i zrobili Ci inseminację zamiast hsg. Może coś w tym jest bo wczoraj Pan doktor mówił że ma właśnie czwarta pacjentke w ostatnim czasie, która w cyklu z hsg zaszła w ciążę.
Edit a ja chyba wybiorę się z mężem na rowery, a skończymy na lodachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 16:11
ojejku, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdrobinko, z tego co widzę to Alexis u Ciebie, nie marnuj inozytolu na lody
Ed. Ale bym zjadła naleśników z malinami... A u mnie znowu sushi
PS. Przejechałam dziś około 300km po Polsce, około 10 razy złapała mnie mega ulewa, co za pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 16:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Ej dziewczyny czy to mozliwe ze mam podlaczona pralke do cieplej wody? Przylacze wody do pralki w rurkach juz bylo. I jakos tak dziwnie... Bo sie zalacza piecyk od grzania wody jak pralka wode pobiera
Wiem, że np. w mojej zmywarce jest taka opcja, że zamiast pobierać zimną i grzać, można opcjonalnie podłączyć ją do ciepłej wody.
Może niektóre pralki też tak mają i ktoś tak wolał? Aczkolwiek dziwne.
Edit: A teraz mam za oknem burzę na całego i ulewę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 16:36
-
Chyba bym wolala ta druga opcje.
Chociaz wydaje mi sie ze pralka i tak wode grzeje. Bo jak piecyk wylaczony to i tak woda ciepla jest (znaczy szybka jest ciepla ale to woda chyba tez, nie?).
No nic. Przeciez nie bede przemontowywac rurek pod zlewem. Skoro tak bylo tp i tak zostanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Ja zgrzesze bo właśnie stoję w kolejce na MC drive po lody z polewa karmelową...
Ed. Baronowa idź się ogól jak planowałaŚ bo czasu masz coraz mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 17:54
-
ciri22 wrote:Kurde drugi koniec Warszawy a u nas nie pada tylko zimno się zrobilo... Bez sensu....
A u mnie też jabłka czekają na ciasto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny