Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to są różne te magnumy?? ja wczoraj jadłam double z karmelem i mnie rozczarował. za słodkie to było za to niedawno wylosowałam cortinę tiramisu i była genialna
jabłka z kruszonką mega tylko zrobiłam w kokilkach, bardzo małych... trzy machnięcia łyżeczką i po ptokach. ale mam jeszcze kruszonkę i jabłka to będzie powtórka jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 19:43
-
żeby pogonić Baronową, napiszę posta pod postem
w ramach głupawej rozrywki zrobiłam sobie kilka głupawych testów z fb. okazało się, że:
- mój wiek umysłowy to 22 lata (dokładnie dwa lata temu było 24)
- będę miała 8 dzieci: 6 dziewczynek i 2 chłopców
- znajomą, która dowie się niebawem, że jest w ciąży jest mój mąż. kiedyś to robiłam już i za każdym razem padało na niego tym razem nawet podali betę - 81.
uwielbiam internety
edit: pierwsza będzie dziewczynka. z taką ilością córek to nawet logiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 20:06
Maczek, pepsunieczka, ciri22, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lodów nie jadłam, ale taką ilość mięcha z grilla pochłonęłam ehh i zamiast zrobić sobie dziś lekkie jedzenie bo jakieś rewolucje po wczorajszym glutenie mam to skończyło się jak skończyło...
Wiedźmy jako że sikańców nie posiadam, to jutro rano przed pracą skoczę na bete...Maczek, odrobinacheci, ojejku, kattalinna lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
pepsunieczka wrote:Baronowa ,zrob...znaczy zjedz loda, wlasnie to przestanie.
Ogólnie dupa -
Ja znów grill i piwko, ale od jutra dieta i ćwiczenia! Nie ma zmiłuj. Jestem tym czym jem i zaczynam wyglądać jak bita śmietana"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny