Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem gotowa, za to mój potomek ma to głęboko.
Mam bardzo uparte dzieci;).
Z tadkiem tez tak bylo. Bylam na forum lutowkowym wtedy i rodziłam OSTATNIA z całego forum. Takze wiecie, to nie takie hop siup -
O jak wy zaklepujecie to ja rozdaję wszystkim wirusy i gluty ciążowe
@#€%#@%€##@*&%ojejku, lauda., Basik122, Morwa, pepsunieczka, Maczek, odrobinacheci, ciri22, kattalinna, Impresja, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuuu, jak czytam o Twoich przebojach to już wiem, że nie dam sobie mety zabrać. Póki co i Gin i Endo mówią, że będę żreć całą cionrzę, ale kto wie co im do łba strzeli nim zajdę...
A od czytania o słodkościach też cukier skacze- serio.
Cudowny długi weekend! Dużo seksu, kilometrów na rowerze, snucia po plaży, pysznego, zdrowego jedzenia i tylko jedna butelka wina poszła
A Ovu mi walnęło przerywaną linię, pffff- od dawna mam tylko ciągłe, taka przerywana to potwarz!!!Maczek, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Zuuu, jak czytam o Twoich przebojach to już wiem, że nie dam sobie mety zabrać. Póki co i Gin i Endo mówią, że będę żreć całą cionrzę, ale kto wie co im do łba strzeli nim zajdę...
A od czytania o słodkościach też cukier skacze- serio.
Cudowny długi weekend! Dużo seksu, kilometrów na rowerze, snucia po plaży, pysznego, zdrowego jedzenia i tylko jedna butelka wina poszła
A Ovu mi walnęło przerywaną linię, pffff- od dawna mam tylko ciągłe, taka przerywana to potwarz!!!
Cóż, ja i mój napro (wciąż wiernie odpisujący mi na maile) byśmy tę metę zostawili.
Ale on jest daleko. A gin i diabetolog nie chcą mi dać, no to kurde co ja im zrobię Mogłabym sobie załatwić bokiem i łykac po cichu, ale jak przez to diabetolog coś mi źle zinterpretuje, to boję się skutków.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuck, nawet się na dziedzica nie załapałam
Dzień obfituje w zdarzenia mało pozytywne wszelkiej maści.
W akcie desperacji pognałam po ogórki kiszone.
Zajęło mi to 4h, ale zdobyłam, mam!
Myślałam, że nie dowiozę i zacznę pożerać na stacji metra
Baronowa, gdzie te skurcze?
Była umowa. Karniaka jakiegoś dostaniesz
Wszystkim lejącym na patyki - powodzenia!
Na wiedźmowym wątku musi być jakaś równowaga.
Wykorzystałam rozczarowania, teraz Wy pozytywy przynieście