Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz w drodze.
Jedzie ze mna Ibisz (na basenie go przygarnelam) i chyba Jakup tez gdzies sie placze bo wypilam rano kawe z wloskiej kawiarki (szatan taki) prawie bez mleka (butelka byla prawie pusta) i w zoladku bulgocze.
Nie majac w domu zadnej teczki na cv a chcac je przetransportowac bezpiecznie (koszulka nie chroni przed zagnieceniami) wsadzilam je w pierwszy pasujacy tomik z polki. Trafilo na kolorowanki. Kredki tez wzielam bo dluga droga przede mna.
Baronowa_83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Bo jest az 3 tygodniowe. A oni chca kogos w miare szybko bo od nastepnego miesiąca. A zebym zaczela pracowac od czerwca musza mi to powiedziec w tym tygodniu. Zebym zdazyla dac wypowiedzenie. I z jej miny wywnioskowalam ze jej to nie bardzo pasuje...
-
nick nieaktualny
-
Ale ogolnie jestem zadowolona. Nawet jesli mnie nie przyjma to mam za soba rozmowe po angielsku. Kilka nowych slowek wpadlo. No i juz sie nie bede stresowac az tak przy kolejnej angielskiej.
Bo ogolnie w swoim cwiercwiekowym (prawie) zyciu rozmow o prace mialam ze 3 (wliczajac ta dzisiejsza)...
Edek. Post pod postem bo kolejna fajna strona to 2020 i moze wtedy Wladek wyjdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:43
-
Wiedzma to co w Szkocji najcenniejsze kilty;)
Edek. A tak ogolnie to bylam tam wczesniej ponad pol godziny wiec zeby nie wyjsc na nadgorliwa zaszlam do duzego sklepu obok. Mieli paski ciazowe. 3 za funta.. I gdyby nie fakt ze mam w domu chyba z 4 to bym kupila...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 11:15
-
Niestety moje ciśnienie nie pozwala mi marudzić na końcówkę ciazy w domu.
Zamelduje sie poppluniu jak mnie na oddział przyjmą.
Trzymajcie kciuki żebym panikowala na wyrost.ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa kciukam:* cytrynka powodzenia aby odezwali się z pracy, mam wyniki takich się nie spodziewałam!!!ciekawe czy któraś dobrze obstawi betę:p prog 29,57
Maczek, kattalinna, Morwa, odrobinacheci, zwei_kresken, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...