Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:Baronowa kciukam:* cytrynka powodzenia aby odezwali się z pracy, mam wyniki takich się nie spodziewałam!!!ciekawe czy któraś dobrze obstawi betę:p prog 29,57
Ej, a betę też już masz?
Prog przepiękny
EDIT: Obstawiam setunię na dobry początek. Co do wygrania? Kapcie z futerkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:44
-
Baronowa trzymam kciuki czekamy na wieści.
Paolala ja typuje 575
Miała któraś z was lakier do paznokci sally hansen miracle Gel? Skusila mnie ta promocja w rossmanie minus 49%Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 14:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolala nie wygłupiaj się tylko dawaj wynik na pewno jest pozytyw, skoro się droczysz z nami, znaczy jesteś w dobrym humorze. no i jeszcze ten prog także robimy wymiankę: ja Ci składam gratulacje, a Ty mi i reszcie rzucasz cyferkami. uczciwe, nie?
ojejku, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szef mi stal nad głową musiałam zająć się pracą wygrała Blondik:) wynik 777
Maczek, ojejku, Basik122, ciri22, Baronowa_83, Morwa, kattalinna, Blondik, marzusiax, Yousee, odrobinacheci, ktosiowa, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Szef mi stal nad głową musiałam zająć się pracą wygrała Blondik:) wynik 777
Uuuuu, czadowa beta
Edit: Tylko nam teraz nie emigruj całkiem na fiolet i dawaj znaki życia
Aaaa, możesz też iśc do Lidla polować te ciuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 15:05
ojejku, Cytrynka_, Paolala lubią tę wiadomość