Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolala, który to dpo u Ciebie?
Trzymam kciuki za jutro, nie masz wykresu, nic nie potrafię wywróżyć...
ja za to usiłuję stelaża do prokreacji namówić, wszystko wskazuje na to, ze u nas dzis Alexis, ale chowa się po kątach w wysokich temperaturach po tej inseminacji podczas hsg...
jak zaciażę to nigdy nie poznam prawdy, kto jest ojcem, ale kij z tym, ważny jest dziedzic -
to chyba ja powinnam stwierdzić, że odstawiam czekoladę wszystko przez Cytrynę! już dwa razy robiłam blok czekoladowy. a jako, że mąż to tylko kawałeczek i wymięka... teraz bym znowu zjadła ale nie ma i od wczoraj chipsów mi się chce. fromage koniecznie z twarożkiem jakimś czosnkowym czy ze szczypiorkiem. ogólnie zachcianki jak na ridża. spytam męża czy jeszcze są śledzie
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Cytrynko wyglądam słodko i miękko i puszyście
lauda., Cytrynka_, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Jejku, dajcie mi sie chociaż wykąpać.
Ej, a jak nie będzie chcial teraz wyjsci to nastepna jakas fajna strona to 2222.... -
nick nieaktualny
-
No i któż rozbije magiczną dwójkę z trzema zerkami???
Najlepiej jakby Baronowa rozbiła wraz z odejściem wód
Edit:
U nas marchewkowy szał.
Okazuje się, że moja Żaba to niezwykle żarte dziecię. Nie ma plucia, nie ma grymasów. Co najwyżej awantura jak się kończy na misceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 07:39
pepsunieczka, Maczek, ojejku, ZakreconaŻona, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, kattalinna, Baronowa_83, Basik122, zwei_kresken, odrobinacheci, ciri22, marzusiax, Impresja lubią tę wiadomość
-
Jutro brokuły. Ciekawe czy zielono-żabiasty kolor będzie równie fascynujący jak marchewkowy?
Baronowa kapcie się grzeją?
http://iv.pl/images/34316910903429637187.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 21:10
WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Lauda Twoja cudna córcia zaraża uśmiechem:)
Ojejku u mnie to ok 15-16 dpo, z reguły fl 13-14dni... wykres mam ale nie udostępniony;) no ale właściwie żadna wiedźma jeszcze z mojego wykresu nie wróżyła;) to udostępnie na 12h:Pojejku, Morwa, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
No laski, ale żeby nie było, to zaklepuję wszystkie!
W związku z 2000 stroną, POTOMEK dla każdej!
Yousee, Emma, Evka, Pepsa, Cytryna, Marta, Paolala, Katta, Vesper... kto jeszcze?
Edit:
Specjalny dziedzic dla Odrobiny i Impry!!! Kajam się i szuram nóżką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 07:37
Cytrynka_, Emma80 lubią tę wiadomość