Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Będą w ciazy tez sie możesz zakochać i co wtedy?
To ja jakos staromodnie do tego podeszlam ślub cywilny mieszkanie dziecko mega kryzys prawie rozwód kilka lat naprawiania drugie dziecko
Jak kiedys sie właśnie zapieral o ślubie ze to nic nie zmienia to powiedziałam ze moje dziecko bedzie miało moje nazwisko.
-
nick nieaktualnynie no, żartowałam z tym zakochiwaniem w mpk. Ale serio, nie czuję chęci zaślubin teraz, za to wiemy oboje, że jak uda nam sie zrobić dziedzica to jeszcze w ciaży robimy małe przyjęcie, ślub tylko cywilny (kościelny nie wchodzi w rachubę), nawet restauracja już wybrana
ed, skoro ovu wyznaczył alexis, to chyba mogę luteinę już zapodać? dziwnie się czuję, jak się ostatnio ponaprawiałam i nie mam tych plamień w dobę po Alexis, zawsze wiedziałam kiedy to "juz" a teraz muszę się zastanawiać. Jets coraz lepiej, nie wiem co miało na to wpływ, ale kiedyś plamiłam od 16dc do końca,a teraz plamienia zaczynajką się jakieś 4-5 dpo, dla mnie mega sukces, oby ta tendencja rosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 13:04
-
Dzisiaj dla odmiany mój szczęśliwy dzień
Tankowaliśmy paliwo na stacji (zawsze mąż zalewa, a ja w tym czasie idę płacić i wybierać co nam potrzebne na drogę). Na stacje podjechał gostek ,który kiedyś za mną latał. To podła świnia, która chciała zadrwić z dwóch kobiet. Za mnie i jak się okazało z jego żony ,która posiadał, a twierdził ,że nie ma. Podjechał , wysiadł jak oparzony jak mnie zobaczył ,ale zapomniał zaciągnąć ręcznego w swoim nowym aucie. Samochód się stoczył i walnął w lampę haha a ja odjechałam śmiejąc się w niebogłosy
nie będę za dużo pisać dzisiaj . Jutro na wieczór was nadrobię, bo pojechaliśmy na weekend do rodzinki
P.s wysłałyście kupon lotka? Dzisiaj do wygrania 60 milionków :p -
nick nieaktualnykurde zapomniałam wysłać, a stałam w kolejce w hercie i baby gadały, ze by całe tesco wykupiły jakby wygrały... no i zapomniałam z tego wszystkiego
ps. w hercie mają chleb bezglutenowy w 3 odsłonach, około 5,5zł za 500g, wygląda dobrze
ed Pepsa, mi sie dziś śniło, ze Ala wróciła z rózym awatarkiem, znaczy się, ze bedzie córka a u Ali wszystko gra mam nadzieję, bo sama sie zamartwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 14:17
-
Ja jutro rodzę. Takze musicie cos pisac.
Siostrzeniec jest z 4, Tadek z 6. To młody pasuje z 8.
Dlatego do tej pory nie wylaził. Musi byc porządek w liczbachWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 18:52
-
Cześć Lachony!
Obstawiam, że Alexis była- Pan Kot mnie kocha na zabój, włącznie ze skubaniem mnie w czubek nosa, lekko mnie mdli od progesteronu no i ridżowe Betonowe Gacie też występują. Z tej okazji skoczyłam dziś po testy do Rosomaka, a tam szok- nie ma promocji
Od tygodnia zajeżdżam moje oba rowery, może coś się zagnieździ jak krew będzie szybciej płynęła Zajeżdżam też Małza dla równowagi
Ja ślubu nie chciałam, planowałam tylko sporządzić testament, żeby Małż cokolwiek dostał z tego, co razem wypracowaliśmy przez te kilkanaście lat. Ślub wpadł nam przypadkiem, spontanicznie, bez planowania, z sukienką z drugiej ręki kupioną na ostatnią chwilę i jego codziennym garniturem Nie żałuję, było pięknie, ale dla mnie jedynym powodem dla ślubu były względy formalne, typu głupie wylądowanie w szpitalu, dla którego pracowników Małż przed ślubem byłby tylko obcym dla mnie człowiekiem.
W poniedziałek mam pierwsze szczanko, która ze mną?
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Dla sportu mogę olać porcelanę. W zasadzie to pewne jak w banku
Ciri, jak pogoda w stolicy? Jesteśmy oddaleni o jakąś godzinę drogi. W Radomiu padało i pizgało. Jak wychodziliśmy rano z domu to było ciepło z tendencją do gorąco i mam nadzieję, że się nie zmieniło bardzo bom nie odziana...zwei_kresken lubi tę wiadomość