Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
W przyszłym tyg mam 2Ga zmianę to jak coś to pójdę na bete.dzisiaj 11dpo. Poczekam jeszcze do pt, zrobię test.jak nadal będzie słabizna to polecę jak będzie ciemna to będę spokojniejsza. Według ovufriend @ ma być w pt albo sob. Wszystko się wyjaśni
Na żywo kreska jest Różowa ale bardzo jasniutka. Wczoraj miałam delikatnie podbarwione "bagno" haha a dziś mocne bóle Podbrzusza
Zobaczymy -
Impresja wrote:Boję się o jego długość na starość
Haha, ja o swoje też. Obwód większy, ale rozmiar cyca podobny.
Może to taki spisek z tymi rozmiarami Że amerykańska S-ka będzie jak europejska M-ka, żeby się społeczeństwo lepiej czuło w "mniejszych" numerkach na ciuchach
Z kolei na chińskich ciuchach taka XXXXL potrafi być mniejsza od naszych L Przynajmniej na pewno tak jest w kwestii majtek. Choć znajoma kiedyś kilka ciuchów sprowadzała z chińskiego allegro i ichniejsze M ledwo pasowało na koleżanki noszące XS.
-
Maczku bo to trzeba jesCze rozroznic co jest orginalna chinska eMka a co chinska podroba eMka.
Zauwaz ze duzo siecowek ma China albo Bangladesz po "made in".
Po grillu na kolacje postanowilam zjesc fioletowr sliwki. W ilosci 6 szt. Moj Jakup chyba ich nie lubi bo spieprza ze mnie migusiem.
Jak milo zrobic sobie z mezczyzna wieczor spa dla wlosow. Najpierw ja go nacieralam kozieradka a pozniej on mnieMaczek lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem co ludzie robili w bezsenne noce jak nie bylo internetow
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojejku u mnie po dhea i wit D tez spory przyplyw energii, innych skutkow brak;)
Chanach kciuki za kolejny test, Zwei sikasz dzisiaj?
Zuu superowy brzuchol:) i szacun za taki ładny przyrost wagi!!! wiecie co u mnie to wczesnie bardzo jeszcze ale moje ulubione obcisle dżiny uwierają mnie w pasie ehhh
Baronowa kiedy wychodzisz do domu? moja przyjaciółka niedawno rodziła w Szwecji rano, a popołudniu już ją wyeksmitowali ze szpitala ;]
ps. moja siostra w ciąży z chłopakami miała brzuch ogromny, od samych cycków, zakończony jak rakieta ostro, w 7-8 mcu ludzie uciekali przed nią w sklepach, bo bali sie że zacznie zaraz rodzic:P
jestem po nocce w pracy i mam dość, chyba czas na rozmowe z szefami o zmianie grafiku od czerwca...channah lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala, a kiedy pierwsza wizyta u lekarza? taka wiesz, ze zdjęciem kropka, bo my tutaj czekamy na takie obrazki
ed. ogłaszam zabawę konkurs, idę na proga, wyniki koło 16-17
dla ułatwienia pokażę wykres jego tendencji z roku
badany zawsze w 7dpo, raz w 12dpo
2016-04 7dpo 24,97
2015-12 7dpo 13,40
2015-12-23 12dpo(cb) 51,04
2015-11 7dpo 14,70
2015-01 7dpo 3,70
zaczynamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 07:59
-
Ale się podziało Piękny Władziu. Nie chciałabyś dziewczynki do kompletu?
Maczek fajny brzuszek radzisz sobie ze zgagą?
Dzwoniła do mnie gin, że dziś miałam być na wizycie, a ja zakodowałam sobie, że w piątek Muszę sobie lecytynę zapodać
Na cycuszki bardzo fajnie działa różowy krem do biustu z eveline. Wyraźnie ujędrnia. Zielony na cellulit też mogę polecić
Co do chińskich majtek to dobrze wiedzieć. Planowałam zakupy na aliexpress, ale skoro takie małe sąto ja dziękuje. Potrzbuj majtki na 2 pośladki, a nie na jeden
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Marzu, ja juz mam komplet dzieci . Zawsze chciałam 2.
Zreszta nie wyobrażam sobie dzieci rok po roku. Tylko kilka lat. A za te kilka lat to bedzie juz za późno. -
Zuuu masz piękny brzuszek
Baronowa, nie pamiętam czy gratulowalam? Chyba nie! No to gratulacje a Wladzik jest przeuroczy :*
Przyznam się wam dziewczyny, że wczoraj się zalamalam. Byłam z kumpela i z naszymi coreczkami nad rzeką. No i robiliśmy sobie zdjęcia... Przyszłam do domu i zaczęłam je oglądać. Połowę skasowalam. Dopiero na zdjęciach zobaczylam jaką jestem wielka. Nie mamy dużego lustra w domu a sklepowe niestety załamują. Popłakałam się. Najgorsze jest to, że nie wierzewswoj sukces
Muszę wziąć się za siebie bo wyglądam jak spasmina świnia
Wybaczcie mojesmentyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:22
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedzma mam to samo. Mam dusz duze lustro w domu ale dopiero na zdjeciach widac m9j brzuch masakra. Co prawda na diecie nie jestem i jem wszystko na co mam ochote (ale ilosci nie sa duze) ale juz wymidniam garderobe na wieksza bo nie bede zyc w swiecie ze moze schudne...
I widze ze Betonowa ma Wkladzik ciekawe z czego? ;p -
A czemu nie wierzysz w swój sukces.
Zacznij od dziś. Powoli. Jakies Male kroczki, dokladaj następne. Nie drastycznie bo z takich drastycznych kroków to głównie jest zniechęcenie.
Wyznacz sobie jakies cele najlepiej na tydzień - np. 15 minut rozciągania codziennie, 15 minut jakis ćwiczeń i polowa słodkiego co do tej pory jadlas. Po tygodniu troche trudniejszy cel.
Zrób sobie Male sukcesy do osiągnięciaMorwa, aleala lubią tę wiadomość
-
Ciri już nie ma Wkladzika
Baronowa chodzę na siłownię, ograniczyłam jedzenie już jakiś czas temu, ale mój błąd był taki, że jak już zobaczylam słodkie to jak dzika jadlam. Nawet przez chwilę byłam na poście dr Dąbrowskiej ale niektóre rzeczy dla mnie są nie do przejścia, przede wszystkim kawa. Podobno po jakims czasie już się jej nie potrzebuje ale ja nie jestem w stanie tego czasu przejść.
A czemu nie wierzę? Nie mam pojęcia... Może dlatego, że już raz schudlam 35 kg ale nie byłam w stanie utrzymać tamtej wagi. Przed ciążą już do niej wracalam no ale w ciąży zrobilam błąd. Siedziałam w domu i jadlam. I takim sposobem dorobilam się ponad 30 kg jak szlam na porodówke. Najgorsze jest dla mnie to, że po porodzie wazylam mniej niż teraz. No ale czas otrzeć łzy... Wskakuje w sportowe buty i jak młoda się obudzi to idziemy na spacer szybkim marszem. Przy okazji zakupy. Zapakuje sobie do torby sok świeżo wyciskany i wode. No i obiecuje nie kupic żadnego ciastka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:32
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyna mnie w tym temacie działa tylko terapia szokowa, tj jak przybieram (a właśnie przybrałam) natychmiast rezygnuję z kolacji po 18 (jem białko z warzywami ok 17 do 18 max), dstawiam słodycze, i bardzo szynbko widze efekty, i to one mnie motywują, małe kroczni nie są dla mnie bo małe kroczki to jesczez mniejsze efekty, ale to moja taktyka, każdy ma inną osobiscie uważam, ze należy poświecić chociaż godzinę na początek na spacery, potem można wydłużać lub przyspieszać itp itd. Na mnie nie jedzenie po 18 działa cuda.
A z moich opowieści, to poszłam sobie krwi upuscić na proga i przy okazji przypadkiem zbadałam w końcu:
koagulant toczniowy
antytrombina III
białko C
białko S
p/c p. beta-2-glikorpoteinie
p/c p.kardiolipinie IgG i IgM
póki jestem na progesteronowym haju, cały świat należy do mnie, i wszystkie badania w diagnostyce są moje