Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja chodzę spać o 24 a nawet później więc trochę słabo z tym nie jedzeniem po 18. Ale po 20 staram się nie jeść. Dla mnie najlepsza dieta jest praca fizyczna. 35 kg schudlam pracując w H&M. Później wróciło mi ok 17 kg. 10 zgubiłam w magazynie. Nigdy nie stosowałam prawdziwych diet. To będzie moja pierwsza. Niby wiem co i jak ale... Czuje się jak ślepa w tym temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:40
Robimy drugiego Dziedzica
-
Znajdź zamienniki na słodkie.
Jak rzucalam słodkie to np. Duzy jogurt troche ksylitolu i żelatyna do środka np. Jagody i masz michę ptasiego mleczka
Upiecz ciastka jakies platki banan i rodzynki
Z kakao tez sie da cuda zrobić.
Na mnie dziala jak jem jak poczuje glod. Wtedy chudnę. Bo z reguły jem bo jest pora posilku, a wystarczy ze zacznę znów pilnować zeby odczuwać troche głodu i waga spada. -
nick nieaktualny
-
Cześć wy tu o cyckonoszach a ja doszłam do wniosku ,że całe życie tak naprawdę nie wiem jaki mam rozmiar stanika. Zawsze idę do babeczki i ona mierzy i podaje mi odpowiedni. Zawsze pasował, więc się w to nie zagłębiałam. Jak za każdym razem podjęcie rozmiary to wydają mi się być ogromne, jak patrze na tabelki jakie są w necie to jestem w szoku. Nie wypada tak źle przy was :p
Na te tabelki patrzyłam, chyba są odpowiednie co nie ?
http://www.bra-dreams.pl/Tabela-rozmiarow-biustonoszy-chelp-pol-10.html
a tak w ogóle to wracam z Kłodzka , trochę drogi przede mną ,więc zawitam za jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 11:38
-
Ojejku proga obstawiam 21,99 :] jutro mam wizyte pierwszą
Wiedzma, Ciri nie wiem jak to jest z zrzucaniem wagi po ciąży, ale bardzo mocno trzymam kciuki zeby Wam sie udalo!ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyJa ćwiczę od stycznia 4 razy w tygodniu waga spadła tylko 4 kilo. Nie wiem w jaki sposób udało mi się 2 lata temu w pół roku schudnąć 10. Może meta teraz coś pomoże. Staram się racjonalnie odżywiać, tylko w weekendy sobie pozwalam, choć wiem co u mnie daje fajne efekty brak chleba(nie jem pszennego), a teraz nie chce go sobie odpuścić bo jak kiedyś wrócę to znowu mi 5 kg na start wskoczy.
edit marta obstawiam 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 11:36
ojejku lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, daj mi swoje kilosy . Spokojnie z 10 mogę przyjąć, bo mam BMI w dolnej granicy normy
edit: prog: 26,05Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 11:39
ojejku, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Wiedźma, daj mi swoje kilosy . Spokojnie z 10 mogę przyjąć, bo mam BMI w dolnej granicy normy
edit: prog: 26,05
Już ja Ci chciałam swoje wcisnąć szkoda, że nie da się tej wagi tak po prostu przeszczepić
A proga obstawiam na 19. Dobry, całkiem solidny, a że to miesiąc bety, to głównie ona ma zaszalećojejku, Vesper lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ja ćwiczę od stycznia 4 razy w tygodniu waga spadła tylko 4 kilo. Nie wiem w jaki sposób udało mi się 2 lata temu w pół roku schudnąć 10. Może meta teraz coś pomoże. Staram się racjonalnie odżywiać, tylko w weekendy sobie pozwalam, choć wiem co u mnie daje fajne efekty brak chleba(nie jem pszennego), a teraz nie chce go sobie odpuścić bo jak kiedyś wrócę to znowu mi 5 kg na start wskoczy.
edit marta obstawiam 23
Prog: 22 z hakiem.
A kto obstawiam ze Władek wyjdzie 9? Jakas nagroda by sie przydałaojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku jakie piękne wyniki proga mi obstawiacie
raz tylko był ponad 15 nie licząc cb ale dzięki za to, że we mnie wierzycie
ed
chyba Morwa obstwaiała Władka na 9-goWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 12:07
channah, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Już ja Ci chciałam swoje wcisnąć szkoda, że nie da się tej wagi tak po prostu przeszczepić
Dobra, to niech będzie po piątce od Ciebie i Wiedźmy niekoniecznie w cyce, bo małż moje lubi
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak ja marze o macierzyńskim w maju w parku na kocu
Ciri, jeszcze będzie ładnie
a tym czasem pozdrawiam z korpo ! kombinuję jak z kilku pdf ze skanami rysunków A3 i A4 zrobić jeden plik pdf, problemy dzisiejszego dnia
ed. moje MBI to 20,8 ale chętnie też bym z 5kg oddała, czuję się o niebo lepiej jak ważę 54-55kg niż tak jak teraz 58-59Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 14:13
-
Jak chcecie mogę wam podesłać dietę ustalona przez dietetyczke dla mojego malza. W 3 miesiące 7kg. 5 posiłków dziennie czasami tak dużych , że się nie da zjeść. I normalnego jedzenie bez udziwnien Proste w przygotowaniu. Jakby co podajcie na priv mejle.
Pozdrawiamy po szczepieniu, Madzia pochlipuje przez śenWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 14:19
-
nick nieaktualny
-
Bmi sreemi :p ważne jest samopoczucie! Ja sie najlepiej czulam mając lekką nadwagę
Maczek, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość