Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźma, ale jeść też trzeba Więc spacer i reszta super-sprawa, ale ten obiad mogłaś wciągnąć Jak zaczniesz wrzucać duuuużo za mało kcal, to najpierw Ci zleci waga, głównie z wody, ale potem organizm się przestawi w tryb głodówkowy i metabolizm zwolni.
Urodzę Zośkę, zagoję się i będę zrzucać z Tobą Nie mogę tyle ważyć
-
To tak a propo diet i zrzucania wagi.
Chcialam upiec tort na jutro. Wczoraj zrobilam pierwsze podejscie do blatow. I jeden wielki Jakup. Dzis kolejne podejscie (z innego przepisu) i podobny efekt... No sie wkurzyc mozna...
A mialo byc red velvet cake... Ehhh
Ktoras ma przepis na biszkopt bg ktory zawsze wychodzi... -
nick nieaktualnyMy po pierwszym szczepieniu. Liwia za malo przytyla. Sprawa do obserwacji.
O ja tez do red velvet sie przymierzam. Cytrynka jak Ci wyjdzie to rzuc przepisem ;p
Wreszcie sobie buty kupilam to moze bede mogla na dluzsze spacery chodzic.
Chyba w okolicy musze poznac jakas mamuske na wspolne spacery.
Wczoraj dostalam wyrownanie macierzynskiego moge troche poszalec. Nie duzo ale zawsze! -
nick nieaktualny
-
Siema Ciotki
Hanka mnie rozbraja, dlatego muszę się z wami podzielic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d5b97dbea23.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/050c9ce3e6a0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 14:54
aleala, Morwa, Cytrynka_, ciri22, Impresja, odrobinacheci, Maczek, Paolala, Blondik, ojejku, Katarzyna87, kattalinna, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ala teraz
A w ogóle jak Cię ne było to Hanka krzyczala "Alaalaalaalaaaa" obiecalam, że jak wrócisz to dodam filmik jak woła ale niestety przeszła w fazę "mamamamama" tzn, cieszę się ale chciałam spełnić obietnice, nie wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 14:55
aleala lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to czekaj az zacznie Ci uciekac! Syn mojej kolezanki tak ma 8 misięcy i życiowe motto po co chodzic jak mozna biegac
ciri22, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny