Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Wow nie wiedziałam że tak można sobie badania robić w domu!
Wiedzma córcia jak modelka ♥
Pożale sie troche, brakuje mi luzu, ciagle boje sie ze bedzie cos nie tak, nie mam mdlosci, dobrze sie czuje i to juz jest powód do paniki:/ zmiast cieszyc sie ze jest ok:/
dzisiejsze usg trochę mnie uspokoiło, ciąża w macicy, jest pęcherzyk ciążowy prawidłowej wielkości z pęcherzykiem żółtkowym, za 2 tyg kolejna wizyta, podglądanie serducha! musze sobie nakopać do życi luzu bo dłużej tak nie pociągne... mam się oszczędzać w pracy ale pracować dalej bo przy mojej burzy mozgu to lepiej zajć czymś myśli!!!
ps. no i też mam torbiel gigant na lewym jajniku:/
Jeszcze Cię zdążą dopaść mdłości Ciesz się, póki się dobrze czujesz i odpoczywaj, kiedy możesz.
Fajnie, że Fasol siedzi tam, gdzie powinien
-
Paolala- torbiel w ciązy to prawie norma w co do braku objawów to poczekaj do 8 tygodnia :p
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Paolala- torbiel w ciązy to prawie norma w co do braku objawów to poczekaj do 8 tygodnia :p
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Paolala toż to świetna wiadomość! Za dwa tygodnie posłuchasz serduszka , które będzie biło jak dzwon specjalnie dla Ciebie dokładnie rozumiem Twoje obawy, ale również wierzę ,że teraz u każdej z wiedźm będzie tylko dobrze,a nawet lepiej złe chwile są za nami i już się nigdy nie powtórzą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 18:11
aleala, ojejku, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Czekają normalnie w domu, bo test jest z suchej kropli krwi.
Aż taka odważna nie jestem, żeby sobie z żyły samodzielnie pompować
Edit: Cena jest faktycznie fajna i opinie mają dobre
Jak chcecie sobie podpatrzeć, to wzięłam to: http://www.zrtlab.com/specialty-profiles/fertility
A tak się pobiera: http://www.zrtlab.com/resources/collection-instructions
Fajne!
Jak glukometr, tylko zamiast jednej kropli wytaczasz 12Impresja lubi tę wiadomość
-
Ala mnie też kóło i to czesto. A potem jeszcze jak spojenie sie rozchodziło to nieraz myślałam ze padne z bólu. Ale na wizycie możesz o tym wspomnieć ginowi tak dla spokoju duszy.
Blondik mieszkam jakieś 35km od Silesi a w Katowicach jestem raz w tygodniu minimum. Niedaleko Silesi nawet pracowałam
A gofry barrrdzo lubięBlondik lubi tę wiadomość
-
Trzeba zrobić sabat czarownic ze śląskiego tylko poczekajmy aż szyjka Zuu sie ogarnie i skończy sie jej szlaban łóżkowy
Blondik, Maczek, Vesper, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Melduje sie z domu.
Troche inaczej sobie wyobrażałam, ale emocje opadły, zostalo zmęczenie.
Do tego Tadek juz Malo krzywdy nie zrobił, bo nie pomyślał nad tym co robi, na szczęście nic się nie stało. Wlaczyl sie alarm w niani, walczę o laktacje, no i hormony. Takze nie nadaje się na forum.
Trzymam kciuki za ciaze. Wrócę jak sie ogarnę. Buziaki