Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie jaram wszystkim, myślałam, że to przez proga mi odwaliło, miałam w tym tygodniu tyle energii co przez cały kwiecień nie miałam. Tak jest cień, kijowo sie robi foty cieni na teście wiec z kolejnym wpadnę w niedziele
Uprzedzam pytania - nie idę na betę bo w Szczecienie w gościach jestem, ale pójdę za to na lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:07
Impresja, WiedźmaMaKota, ciri22, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaaa!!! Marta jaram się jak kiełbasa nie zdjęta z grilla gratuluje :*
Ale jaja
Jak ja sie z tego teraz wytłumaczę
Stelaż śpi, jak wszystko dobrze pójdzie to mu na urodziny 29 maja powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:24
WiedźmaMaKota, ciri22, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta ale masz ładny cień kreski! Witaj po zagnieżdżonej stronie mocy! Ja tu wróżę konieczność odkładania sporej sumki pieniędzy bo od teraz będziesz potrzebować między innymi ubrań, z których w razie czego zawsze można zrobić namiot, ale nie przejmuj się, po 9 miesiącach wskoczysz w swoje stare ciuszki, bo wtedy zaczniesz kupować ubrania komuś innemu. I zawsze kiedy wejdziesz do sklepu po sukienkę dla siebie to wyjdziesz z pełnymi reklamowkami ubranek dziecięcych :*
Gratulacje
Edit: też sikalam w piątek 13.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:44
ojejku, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem za sabatem, ale następnym razem biorę gofra ze śmietaną Co Ty na to Blondik?
Madzia jest taka drobniutka, uśmiechnięta, zęby pokazuje Majka to kluska bezzębna
Marta ja też widzę cień!!!
I to nie jest cień cienia:)
Nieźle Cię przepchali na tym hsg:pojejku, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta Tak maj miesiącem bety!!!
Nie wiem co z tym hsg jest, ale moja gin mówiła że ma ileś tam pacjentek co w cyklu z hsg zachodzą, endo-gin mówił to samo. Tak jakby kobietą się coś w głowie odblokowywałoojejku, WiedźmaMaKota, Vesper, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kurde nie wiem czy Ridza niedlugo nie przyjme pod swoj dach ;/ tak mnie brzuch od kilku dni pobolewa jak na jego przyjscie... Mam nadzieje ze nie bo 23 maja mam wizyte u mojego gina i cbce zeby mi pozagladal gdzie trzeba noo i chetnie bym jeszcze pozyla bez niego. Noo chyba ze bede miala pewnosc ze jak do mnie przyjdzie do odpusci sobie na 9 miesiecy inna Wiedzme.
-
To ma być cień? Toż to jest KRECHA!
Jaram się
Chociaż chyba źle patrzę, na tych paskowych się nie znam. Ale tam, gdzie bardziej prawdopodobnie coś powinno być, zdecydowanie jest cień.
Czyli i tak się jaramWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:21
ojejku lubi tę wiadomość