Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie jaram wszystkim, myślałam, że to przez proga mi odwaliło, miałam w tym tygodniu tyle energii co przez cały kwiecień nie miałam. Tak jest cień, kijowo sie robi foty cieni na teście wiec z kolejnym wpadnę w niedziele
Uprzedzam pytania - nie idę na betę bo w Szczecienie w gościach jestem, ale pójdę za to na lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:07
Impresja, WiedźmaMaKota, ciri22, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaaa!!! Marta jaram się jak kiełbasa nie zdjęta z grilla
gratuluje :*
Ale jaja
Jak ja sie z tego teraz wytłumaczę
Stelaż śpi, jak wszystko dobrze pójdzie to mu na urodziny 29 maja powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:24
WiedźmaMaKota, ciri22, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta ale masz ładny cień kreski! Witaj po zagnieżdżonej stronie mocy! Ja tu wróżę konieczność odkładania sporej sumki pieniędzy bo od teraz będziesz potrzebować między innymi ubrań, z których w razie czego zawsze można zrobić namiot, ale nie przejmuj się, po 9 miesiącach wskoczysz w swoje stare ciuszki, bo wtedy zaczniesz kupować ubrania komuś innemu. I zawsze kiedy wejdziesz do sklepu po sukienkę dla siebie to wyjdziesz z pełnymi reklamowkami ubranek dziecięcych :*
Gratulacje
Edit: też sikalam w piątek 13.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:44
ojejku, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem za sabatem, ale następnym razem biorę gofra ze śmietaną
Co Ty na to Blondik?
Madzia jest taka drobniutka, uśmiechnięta, zęby pokazujeMajka to kluska bezzębna
Marta ja też widzę cień!!!
I to nie jest cień cienia:)
Nieźle Cię przepchali na tym hsg:pojejku, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta
Tak maj miesiącem bety!!!
Nie wiem co z tym hsg jest, ale moja gin mówiła że ma ileś tam pacjentek co w cyklu z hsg zachodzą, endo-gin mówił to samo. Tak jakby kobietą się coś w głowie odblokowywałoojejku, WiedźmaMaKota, Vesper, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kurde nie wiem czy Ridza niedlugo nie przyjme pod swoj dach ;/ tak mnie brzuch od kilku dni pobolewa jak na jego przyjscie... Mam nadzieje ze nie bo 23 maja mam wizyte u mojego gina i cbce zeby mi pozagladal gdzie trzeba noo i chetnie bym jeszcze pozyla bez niego. Noo chyba ze bede miala pewnosc ze jak do mnie przyjdzie do odpusci sobie na 9 miesiecy inna Wiedzme.
-
To ma być cień? Toż to jest KRECHA!
Jaram się
Chociaż chyba źle patrzę, na tych paskowych się nie znam. Ale tam, gdzie bardziej prawdopodobnie coś powinno być, zdecydowanie jest cień.
Czyli i tak się jaramWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:21
ojejku lubi tę wiadomość