X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    I tu sie mylisz. Moj bylby w stanie wyrzucic. A kto wie czy nie zabic zwierzaka (opowiadal ze kiedys u siebie topil niechciane koty i psy). Wiec wole nie ryzykowac.
    :(

age.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Baronowa, kupy się kończą a Ty zostajesz więc wygrywasz! Co tam z piersiami się dzieje? Nadprodukcja?
    Właśnie brak.
    Jakbym dostala nawalu to chyba bym sie poplakala z radości.

Troche mnie frustracja dopada bo od 2 tygodni nic innego nie robie tylko karmie, mysle o karmieniu odciągam, martwię sie ze dlugo śpi a powinnam przystawiać. A efektów nie ma i musde i tak dać modyfikowane:/. Niesprawiedliwe. Bo sa laski które maja nawal i wyją z bólu bo za duzo mleka.

To taki inny level ze jedne laski zachodzą od spojrzenia faceta a inne musza sie namęczyć.

Ps: To nie narzekanie ze musze to robić tylko ze nie ma efektu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:33

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne te koty wasze ;D ja mam juz 7 kota ;p ale ten jest moj wlasny ;) i juz sie nie moge doczekac az z Liwia beda sie bawic ;D

Moje dziecko dzis bunt uznalo ze chusta bee jest ale kocyk na polach mokotowskich zaliczony. ;)

A jutro podglad podwozia. Ciekawa jestem co tam sie dzieje noo i fryzjer wreszcie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Pytanie mam o szparagi, takie ładne ostatnio kupuję, że już mam żal, ze nie bedzie ich długo, zaraz się skończy sezon, a ja będe tesknić cały rok. Macie patent na mrozenie ich tak, aby były fajne po rozmrozeniu?
    To samo tyczy się bobu, zaraz będzie taki młodziutki drobniutki i ten najchętniej bym pomroziła na całą zimę :) Ale ja mało co mroże, nie wiem jak się do tego zabrac.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys jadlam bob. W ostatnim zobaczyłam robaka. Nie jem juz bobu:P

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociaki słodkie, poglaskalam przez ekranik heh.
    Baronowa nie poddawaj się. Ja też na początku dokarmialam mm. W 3 tyg już wystarczał cyc. Tzn.zaryzykowalam po wizycie u pediatry odstawić mm. Przyrost wagi był ok po tygodniu na samym cycu i się mniej stresowalam.
    Maczku, blog fajny. Nazwa super, ale mam kilka propozycji :
    -na górze stronki jakiś pasek (obrazek )z nazwą logo lub zdjęciem bloga taka jakby wizytówka,
    -no i podstawa brak menu z podziałem na kategorie dan.
    Dobranoc :) Madzia ma dziś dzień wariacji ciągle chce "kicac i skakać jak sprezynka ". I ma fazę na zrzucanie zabawek i obserwacje jak spadają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:49

Baronowa_83, Impresja lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Piekne te koty wasze ;D ja mam juz 7 kota ;p ale ten jest moj wlasny ;) i juz sie nie moge doczekac az z Liwia beda sie bawic ;D

Moje dziecko dzis bunt uznalo ze chusta bee jest ale kocyk na polach mokotowskich zaliczony. ;)

A jutro podglad podwozia. Ciekawa jestem co tam sie dzieje noo i fryzjer wreszcie!
    ten fryzjer to do podwozia dla gina? ;)

Ed: Baronowa, a jak było przy Tadku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:57

Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak Zuu, tak zwane etykiety, np desery, śniadania, dania mięsne, dania vege, zupy, przekąski itp itd, za każdym razem jak tworzysz lub edytujesz post po prawej stronie jest "dodaj etykiety" i to to :) chyba trzeba je potem tez dodać w układzie, jako kafelkę dodatkową

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    ten fryzjer to do podwozia dla gina? ;)
    tez o tym pomyślałam ;)

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie do podwozia. Do glowy. Nie bylam od stycznia! Masakra..

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy Tadku bylo gorzej. Bo do tego bylam zmasakrowana po porodzie bo mialam hardcorovy. Takze mleka nie miałam wcale.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja dokładnie chodziło mi o to co napisała Marta.

Jest różnica między zmartwieniem, szukaniem rady, kopa w dupę, a zwyczajnym biadoleniem.

Kiedyś jak Cię tu jeszcze nie było ekipa Wiedzmowa wraz z matką założycielką uznałyśmy, że mamuśki jak najbardziej niech się wypowiadają. Jednak czasami to tak jak narzekać na niedobre lody śmietankowe na afrykańskiej pustyni, gdzie ludzie nie mają wody.

Nie wiem, może niech się starajace się wypowiedzą, bo ja jeśli bym się starała znów o potomka i co miesiąc sikala, a na wątku zamiast "moich spraw" byłyby narzekania na dzieci - narzekania a nie zalenia itp to byłoby mi przykro.

Każda staraczka-sraczka marzy o rzyganiu w 1 trymestrze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:34

Maczek, ojejku, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No są przecież etykiety ;) Zaraz po prawej, działają nawet ;)
    Tyle że dopiero trzy przepisy są, więc i menu z etykietami ubogie. Bo tutaj się albo nie da, albo ja nie umiem ustawić odgórnie menu kategorii, tylko na bieżąco mogę dodawać etykiety do listy i wtedy wybierać, żeby się wyświetlały. Więc jak dodam przepis na np. dżem, to dopiero wtedy będę w stanie zrobić kategorię "przetwory", nie wcześniej.

A loga ładnie wyglądają, ale póki co nie mam pomysłu na takowe. Jeśli mi przyjdzie do głowy, to będzie ;)

Cytrynko, nie widzisz obserwowanych, czyli co? Bo nie rozumiem.

Odrobina, śliczna kicia! Miziałabym ;)

Baronowa, trzymam kciuki za mleko! A te herbatki na laktację, itd., to pic na wodę, nie?

ojejku, odrobinacheci lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa i Dominik przez pierwszą dobę wogóle nic nie ciągnął nawet zaraz po porodzie. W drugiej dobie co trzy godziny siedziałam z dojarką od położnych a młody dostawał mm. W trzeciej dobie zaczął coś ciągnąć ale mi nic nie leciało wiec dalej dostawał mm. Jak wróciłam do domu to dostawiałam to cyca co 3h nie patrzyłam ze śpi tylko dostawiałam. Lakracja się w końcu rozkreciła. Później młody darł się przy cycu to ze stresu do 3miesiąca miałam problem z laktacją. Niestety nie zawsze jest kolorowo na początku ale to mija i potem już jest tylko lepiej. Niepoddawaj się :-D

ciri22 lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orientujecie się może czy przy mutacji mthfr poziom kwasu foliowego jest w normie? Mam badanie z 2012, ale jeśli to mutacja to już wówczas wynik byłby skopany, a jest 14 w normie 3-17.

• Paolala Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku nie wiem jak jest z poziomem kwasu foliowego bo nigdy nie badałam, ale mam te mutacje i mam brac 5mg kwasu foliowego na dzień

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na receptę on jest ? Największa dawka bez recepty to chyba ten actifolin 2mg, który biorę.
    spytam jutro lekarza co jeszcze zbadać. Czuje ze długo jeszcze nie dojdę do tego co mi jest, to już 3 ciąża w ciągu roku. Przynajmniej sobie często dwie kreski sikam ;)
    Nie pytajcie, ale już wiem że moja ciąża się skończyła, rozmawiałam z lekarzem, po jutrzejszym usg zdecyduje czy pisze mi skierowanie do szpitala, czy czekamy na reakcję organizmu. Rozważam szpital od środy, żeby po weekendzie juz wrócić do funkcjonowania.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu :(

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, nie pytać. Ale jak mam nie zapytać, co się stało? :/

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta. Trzydniowy przyrost 35%. Jednodniowy 14 chyba, jakoś tak.
    Jutro dla formalności ostatnie badanie mam zrobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:56

‹‹ 2079 2080 2081 2082 2083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ