Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Baronowa, kupy się kończą a Ty zostajesz więc wygrywasz! Co tam z piersiami się dzieje? Nadprodukcja?
Jakbym dostala nawalu to chyba bym sie poplakala z radości.
Troche mnie frustracja dopada bo od 2 tygodni nic innego nie robie tylko karmie, mysle o karmieniu odciągam, martwię sie ze dlugo śpi a powinnam przystawiać. A efektów nie ma i musde i tak dać modyfikowane:/. Niesprawiedliwe. Bo sa laski które maja nawal i wyją z bólu bo za duzo mleka.
To taki inny level ze jedne laski zachodzą od spojrzenia faceta a inne musza sie namęczyć.
Ps: To nie narzekanie ze musze to robić tylko ze nie ma efektu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:33
-
nick nieaktualnyPiekne te koty wasze ja mam juz 7 kota ;p ale ten jest moj wlasny i juz sie nie moge doczekac az z Liwia beda sie bawic
Moje dziecko dzis bunt uznalo ze chusta bee jest ale kocyk na polach mokotowskich zaliczony.
A jutro podglad podwozia. Ciekawa jestem co tam sie dzieje noo i fryzjer wreszcie! -
nick nieaktualnyDziewczyny
Pytanie mam o szparagi, takie ładne ostatnio kupuję, że już mam żal, ze nie bedzie ich długo, zaraz się skończy sezon, a ja będe tesknić cały rok. Macie patent na mrozenie ich tak, aby były fajne po rozmrozeniu?
To samo tyczy się bobu, zaraz będzie taki młodziutki drobniutki i ten najchętniej bym pomroziła na całą zimę Ale ja mało co mroże, nie wiem jak się do tego zabrac. -
Kociaki słodkie, poglaskalam przez ekranik heh.
Baronowa nie poddawaj się. Ja też na początku dokarmialam mm. W 3 tyg już wystarczał cyc. Tzn.zaryzykowalam po wizycie u pediatry odstawić mm. Przyrost wagi był ok po tygodniu na samym cycu i się mniej stresowalam.
Maczku, blog fajny. Nazwa super, ale mam kilka propozycji :
-na górze stronki jakiś pasek (obrazek )z nazwą logo lub zdjęciem bloga taka jakby wizytówka,
-no i podstawa brak menu z podziałem na kategorie dan.
Dobranoc Madzia ma dziś dzień wariacji ciągle chce "kicac i skakać jak sprezynka ". I ma fazę na zrzucanie zabawek i obserwacje jak spadająWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:49
Baronowa_83, Impresja lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Piekne te koty wasze ja mam juz 7 kota ;p ale ten jest moj wlasny i juz sie nie moge doczekac az z Liwia beda sie bawic
Moje dziecko dzis bunt uznalo ze chusta bee jest ale kocyk na polach mokotowskich zaliczony.
A jutro podglad podwozia. Ciekawa jestem co tam sie dzieje noo i fryzjer wreszcie!
Ed: Baronowa, a jak było przy Tadku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:57
Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo tak Zuu, tak zwane etykiety, np desery, śniadania, dania mięsne, dania vege, zupy, przekąski itp itd, za każdym razem jak tworzysz lub edytujesz post po prawej stronie jest "dodaj etykiety" i to to chyba trzeba je potem tez dodać w układzie, jako kafelkę dodatkową
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy Tadku bylo gorzej. Bo do tego bylam zmasakrowana po porodzie bo mialam hardcorovy. Takze mleka nie miałam wcale.
-
Impresja dokładnie chodziło mi o to co napisała Marta.
Jest różnica między zmartwieniem, szukaniem rady, kopa w dupę, a zwyczajnym biadoleniem.
Kiedyś jak Cię tu jeszcze nie było ekipa Wiedzmowa wraz z matką założycielką uznałyśmy, że mamuśki jak najbardziej niech się wypowiadają. Jednak czasami to tak jak narzekać na niedobre lody śmietankowe na afrykańskiej pustyni, gdzie ludzie nie mają wody.
Nie wiem, może niech się starajace się wypowiedzą, bo ja jeśli bym się starała znów o potomka i co miesiąc sikala, a na wątku zamiast "moich spraw" byłyby narzekania na dzieci - narzekania a nie zalenia itp to byłoby mi przykro.
Każda staraczka-sraczka marzy o rzyganiu w 1 trymestrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:34
Maczek, ojejku, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
No są przecież etykiety Zaraz po prawej, działają nawet
Tyle że dopiero trzy przepisy są, więc i menu z etykietami ubogie. Bo tutaj się albo nie da, albo ja nie umiem ustawić odgórnie menu kategorii, tylko na bieżąco mogę dodawać etykiety do listy i wtedy wybierać, żeby się wyświetlały. Więc jak dodam przepis na np. dżem, to dopiero wtedy będę w stanie zrobić kategorię "przetwory", nie wcześniej.
A loga ładnie wyglądają, ale póki co nie mam pomysłu na takowe. Jeśli mi przyjdzie do głowy, to będzie
Cytrynko, nie widzisz obserwowanych, czyli co? Bo nie rozumiem.
Odrobina, śliczna kicia! Miziałabym
Baronowa, trzymam kciuki za mleko! A te herbatki na laktację, itd., to pic na wodę, nie?ojejku, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Baronowa i Dominik przez pierwszą dobę wogóle nic nie ciągnął nawet zaraz po porodzie. W drugiej dobie co trzy godziny siedziałam z dojarką od położnych a młody dostawał mm. W trzeciej dobie zaczął coś ciągnąć ale mi nic nie leciało wiec dalej dostawał mm. Jak wróciłam do domu to dostawiałam to cyca co 3h nie patrzyłam ze śpi tylko dostawiałam. Lakracja się w końcu rozkreciła. Później młody darł się przy cycu to ze stresu do 3miesiąca miałam problem z laktacją. Niestety nie zawsze jest kolorowo na początku ale to mija i potem już jest tylko lepiej. Niepoddawaj się
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa receptę on jest ? Największa dawka bez recepty to chyba ten actifolin 2mg, który biorę.
spytam jutro lekarza co jeszcze zbadać. Czuje ze długo jeszcze nie dojdę do tego co mi jest, to już 3 ciąża w ciągu roku. Przynajmniej sobie często dwie kreski sikam
Nie pytajcie, ale już wiem że moja ciąża się skończyła, rozmawiałam z lekarzem, po jutrzejszym usg zdecyduje czy pisze mi skierowanie do szpitala, czy czekamy na reakcję organizmu. Rozważam szpital od środy, żeby po weekendzie juz wrócić do funkcjonowania. -
nick nieaktualny