Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak to było. ..jaram się jak Cygan sreberkiem po cukierku ...?
Madzia ma dziś dobry dzień. Ostatni raz cyc był o 6 rano. Wypila dwie flachy, odbiło jej się jak ja przytulilam.a potem odlozona do łóżeczka mruczy do swojej lalki i sama zasypia w 2 minutki. Z głupoty sprobowalam.o rety rety
A tak wygląda po drzemce z ukochana lala; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 16:13
aleala, ciri22, marzusiax, Cytrynka_, ktosiowa, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marz tak szczerze mowiac to jest cukier z cukrem i polane syropem z cukru (z cytryną dla zrownowazenia). Wiec zeby jak nadwrazliwe to od razu mozna morfine brac jeszcze przed zjedzenie.
Witam sie w przerwie. Pierwszy tydzien ramadanu nadrobiony. Jeszcze tylko 3marzusiax, WiedźmaMaKota, saxatilia, aleala lubią tę wiadomość
-
A jak konsulat? Załatwiony?
O matko... Jutro zakwasy murowane. Kondycja mi siada.
Ale jestem z siebie dumna. Zrobilam na kolacje mojemy kasze. Jeczmienna (bo stała w szafce i chcialam wykorzystac). Zjadl i poprosil o dokladke. Posmakowala mu. A baklawa tak mu zasmakowala ze jednej nie przezul a juz druga zaczynal.
I sobie dzis troche o jezykach pogadalismy.
Na słowo łódź skapitulowal i nie probowal nawet powtorzyc
Mi szlo zdecydowanie lepiej, ale ja sie osluchalam. On wiecej mowi w domu po swojemu przez telefon niz ja po polsku. Niektore rzeczy nawet z kontekstu rozumiem.
-
Tak, paszport odbieram w piątek.
A taki dzień dziś miałam...
zgubiliśmy się w Edyburgu zamiast isc do kosulatu 40 min bladzilismy 2 godz... dotarliśmy miute przed nasza umowiona godzina oblalam sie kawa, a w droze powrotnej drzwi w pociagu miedzy przedzialami chcaly się na mnie zamkac
Z nadmiaru wrażeń po przygodzie z drzwiami się popłakałam. No ale dzień zakończył się pozytywnie tylko mi pytongowania brak na koniec... idę do pytongaRobimy drugiego Dziedzica
-
Nie mam lekarza.
Amh jednak nie zrobie,180 zł to nawet jak na moja szwedzka kieszeń za duzo,za reszte 260 w pakietach...masakra.
Ps.Wczes iej amh robilam w invicta chyba bylo taniej.
Wyniki po 17,zamelduje sie.
Udanego dnia...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny