Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz cos na bol gardla? Jesli tabletka to ssij trzymając przy bolącym zebie, a jesli psikanie to psiknij na zeba. Mi tabletki na gardlo nie raz na zeby pomogly
Ed. Plukanie alkoholem tez pomaga, moze byc tez woda utlenionaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:40
-
Saxa nie zdazylam na filmik buuu ;( moge prosic na priv?
Wrocilam do domu.
Dzis zakonczyl sie ramadan. Ale jako ze dzis kolezanka ma urodziny i sie wprosilysmy to świętować zaczynamy jutro. Eid mubarak dziewczynki jutro mam wolne i cos czuje ze kolacje to my zjemy juz po deserze. O ile bedzie ochota na kolacje...aleala, saxatilia, Paolala, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri nie tylko Ty, ostatnio noce są jakies niesprzyjające. Ja tez nie sypiam za dobrze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytr po co mi meliska skoro i tak cyca trzeba wywalic po 4 godzinach snu? ;p a pewnie nie dziala tak ze jak wstane to i szybko usne? Potrzeba mi cos co sprawi ze jak sie obudze to zamiast gapic sie 2 godzinu w sufit do nastepnego karmienia pojde spac.
Wczesniej nie mialam z tym problemu a teraz? W dzien tez nie moge usnac ;( i chodze jak zombi nie z powodu braku mozliwosxi a z powodu glupoty organizmu. -
nick nieaktualny
-
nie śpimy, pies najlepszym budzikiem
hmm ja za to ze spaniem nie mam problemu, do tego stopnia że jak mi się chce spać to usnę wszędzie:] za to budzę się około 7, max 8, bez względu o której pójdę spać...
jakoś mam dzisiaj przypływ energii, góry bym przenosiłaAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny