Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPorównałam ze swoimi i ewidentnie coś w pęcherzyku jest
Bądź dobrej myśli :* To nigdy nie szkodzi.
A jajniki sobie oczaiłaś, jak Blondik mówiła, czy nie ma jakiegoś ninja?
Szkoda, że dzieli nas trochę km, wpadłabym na USGWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 15:36
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Saxa może jest nadzieja? Trzymam kciuki za betę!!
Maczek piękny brzusio. Malutki jak na taki etap :)I jak na moje oko to jeszcze wysoko
Mi się wydaje wielki - może kieca się tak ułożyła, bo na dole jest luźna
I trochę opadł, bo od co najmniej tygodnia się już nie podduszam
-
Maczek wrote:Mi się wydaje wielki - może kieca się tak ułożyła, bo na dole jest luźna
I trochę opadł, bo od co najmniej tygodnia się już nie podduszam
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuu piekny brzuch!
Pochlaniam tony, ale warzyw i owoców, wydaje mi sie ze zbieram wode, bo czuje sie taka nabrzmiala..
-
Maczku brzuch IDEALNY!!! ja obstawiam datę 20 lipca :]
Ojejku rzeczywiscie super cena za inofem, szkoda ze w Krakowie nie ma odbioru osobistego:) ja zamawiam na apteka melissa tez dobra cena;)
Saxa, szacun za usg i filmik:) takiej to dobrze, na monitoringi nie musi latac:P niestety ja tam ciałka żóltego nie widzę
Ja juz po kontrolnej wizycie u gina, pecherzyk na jajniku rosnie, endo trojlinijne i co z tego jak trzy miesiace mam nie zachodzic, paradoks jak tu sie seksic zeby nie zajsc:P
edit - Ala może za dużo owoców?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 18:21
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
2200 zaklepuje za Saxe i nas wszystkie!
Moze owoce, ale ni cholery nie potrafie sie powstrzymac :psaxatilia, Basik122 lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Paolala a co u Ciebie? Jak z mężem?
Życia sobie bez stelaża nie wyobrażam, na szczęście stelaż twierdzi tak samo, więc mamy wspólny punkt zaczepienia, baaardzo dużo emocji spowodowało największy do tej pory kryzys, na szczęście widać światełko w tunelu, a właściwie to jakiś mocny reflektor;) ja chce on chce wiec musi byc dobrze! doktorek dzisiaj zalecił stelażowi zabrać mnie na wakacje na odpoczynek więc mam nadzieje ze sie wykaze:P
póki co zaczynam z powrotem akcje żelazne pośladki, przez miesiące slfaczało co nieco;) skoro póki co nie dana jest mi figura ciążowa, to się będe modelowac generalnie cycki do przodu;)Maczek, saxatilia, WiedźmaMaKota, Blondik, marzusiax, aleala, kattalinna, ktosiowa, ojejku, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Saxa, nie grzebać sama jeszcze jakieś plamienia przywolasz. Nie masz jakiegoś kolegi który zrobi to profesjonalnie heh
Ala, pij pokrzywe może pomóc na zatrzymywanie wody i obrzmienieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:19
aleala lubi tę wiadomość
-
O! Pokrzywe kojarzylam tylko z wlosami mi paznokciami, dzięki!
Paoala super! Ueielbiam pary, które razem pokonują problemy. Rozstać sie w obliczu wyzwania to każdy głupi potrafi, żeby walczyć o siebie trzeba mieć i serce i jaja!!!Paolala lubi tę wiadomość
-
W zeszły piątek dentysta zaczął mi kanałowo leczyć ząb, dziś zwijam się z bólu wizyta w piątek ale szczerze to nie wiem jak przeżyje jutrzejszy dzień paracetamol nie pomaga, mam ibuprofen jeszcze i nic więcej
Edek: dajcie morfinyyyyy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:19
Robimy drugiego Dziedzica