Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja najlepsza przyjaciolka jest z 2 sierpnia. Bardzo dobra data. Dziewczyna zawsze usmiechnieta. Zawsze!
Szkoda ze ta data obstawiona.
Stawiam 27.07
Edek. Co do kaszek. Ktoras kolacja z bobovity jest bez cukru. Ale ogolnie jak patrze na sklady kaszek. Nawet tej porcji zboz co niby bez cukru...
Ciesze sie ze mnie mama wychowala na mannie z miodem lub owocami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 23:13
Impresja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja obstawiam 17.07. Był już taki typ? Niech się już nasza Maczek nie męczy
Ja też wychowana na kukurydziance i grysiku Te gotowe kaszki to łatwizna rodziców. Teściowa dawała butelkę na noc na mleku MM z kaszką bananową do 3! Roku życia! Dziś 6cio letnie dziecko waży 35kg, je tylko cukiery, nie wie jak smakują ważywa, bo rodzice twierdzą, że ''sama się kiedyś nauczy"
Ja brałan inofem, ale chyba nie każdym on służy? Ja przy nim miałam szaleństwo na wykresach
Edit ktosiowa co za okazja? Urodzinki masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:43
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
A u nas kaszka na noc to najgorsze zło. Młoda budzi się co kilka godzin w nocy. A jak dostanie kolację o 18 i flaszke mleka na noc to spi zazwyczaj do rana.
Edek: trzymajcie kciuki za jutrzejszy wyjazd do konsulatu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:04
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma trzymam kciuki. Wiem ze tam cuduja ale mam nadzieje ze wszystko jest załatwione i tylko czeka na odbior.
Ktosiowa mozemy pic. Nie ma problemu. Tylko mow co za okazja.
Marz. Ja do 6 roku zycia po kolacji normalnej dostawalam butle z kasza manna (zwykla czasami z miodem lub syropem owocowym). Pewnego dnia mama przypalila kasze i powiedziała ze dzis nie bedzie butli...
Teraz skutki sa takie ze musze sie na noc nazrec bo inaczej nie zasne. -
nick nieaktualnyDo tej pory mozna madre rady wyczytac w necie (i to od lekarzy) zeby wlasnie dziecku dac obfita kolacje zeby 0przespalo cala noc.
Wiedzma trzymam kciuki
A ja sie chwale. Moje dziecko zjadlo tyle warzywka ze pierwszy raz zjadlo posilek (nie chciala po nim cyca tylko 3 razy pociagnela zeby sie napic) czyli odpada mi jedno z 12 karmienBlondik, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cytra, my jutro dopiero wniosek jedziemy złożyć, dlatego się stresuje bo w czerwcu jak byliśmy to akt urodzenia nie był taki jak ma być... mam nadzieję, że jutro już będzie wszystko i za tydzień będziemy już mieli paszport. A w Polsce czeka mnie wyrabianie dowodu osobistego, bo mój skończył już 10 lat...
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny