Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Edek. Marz a Ty jak tam?
Ginka pochwaliła genetyka z Krakowa, za piękny wywiad i badanka (dzięki Paola za namiary :*). Będzie go polecać swoim pacjentkom.
Blondzik może faktycznie Madzi mleko nie smakuje? Ja tam piersią nie karmiłam, ale próbowałam NAN i smakuje okropnie, a z tego co wiem to kobiece mleko jest słodkie. A łyżeczką zje?
Edit Maczek to powoli może odliczać Robimy konkurs na datę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:22
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Ciri no nie? A bobovita to już w ogóle
Moje dziecko nie chciało pić, tylko mleko, woda i wszystko fuj, kupilam jej bobofrut i co? Pije
Bobovita ma teraz serie 7 ziaren i ona jest bez cukru. Ale najgorsza jest (u nas przynajmniej) nestle. Ja to probowalam! ULEPEK!
U nas na razie sa warzywa jeszcze nie bylo owocow (pozatym co dalam do polizania) ale juz bobogfruty czekaja
Zuu A ja stawiam na 29 lipca -
Blondik to karm ja łyżeczką albo kup kubek nie kapek. Nie które dzieci nie tolerują butelek i trzeba przejść odrazu do kubeczka. Polecam też inne mleko. Maks bardzo lubił hippa i bebilon. Dominikowi nie smakowało enfamil jak musiałam go dokarmiać. Dominik do tej pory nie chetnie je z butli ale coś tam zje. Nie wiem jak ją też odstawiłaś. Odrazu na butlę czy tylko któryś posiłek zastąpiłaś flaszką jeśli to pierwsze to bedziesz miec horror bo to zbyt drastyczne dla takiego dziecka. Jak tylko jeden posilek to pół biedy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Toż to po terminie. Czego Ty mi życzysz?
No i dwoje moich przyjaciół urodziło się właśnie tego dnia
Więc data bardzo dobrze mi się kojarzyciri22 lubi tę wiadomość