Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Zorientuje sie czy w Bielsku jest coś takiego na NFZ.
poszukaj poradnie genetyczne wyjda Ci z numerami tel i ze srednim czaem oczekiwania - zbytnio na niego nie patrz bo wiem jak robią te pierwsze wolne terminy.. i w dużej mierze nie zgdzają się one z tym co jest
ale przynajmniej placówki są
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Zorientuje sie czy w Bielsku jest coś takiego na NFZ.
w Będzinie jest dr Gryga (immunolog http://krzysztofgryga.pl/ ) przyjmuje na nfz terminy miał w miare szybkie, część badan może Ci zlecic na nfz, i wypisze Ci też skierowanie do genetyka..Genetyk jest np w Rudzie ( http://godulahope.pl/ ) tez na nfz, skierowanie do immunologa wypisze Ci lekarz rodzinny. ps. jestem z okolic BB i najblizej był Będzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:18
saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Saxa, przeraża mnie twoja postawa i podziwiam twoja siłę. A jak stelaż zareagował ? To taki trudny test dla waszej znajomości
Muszę iść . Masakra
Edit: stelaz mnie za żonę chce. Muszę sie nad tym zastanowić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:10
-
Saxa małżeństwo daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa, i nie mowie tu o rozstaniach, chodzi mi o dzielenie wspólnego życia, radości i trosk. Polecam każdemu
Paolala, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W biedronce jest promocja na książki. Kupiłam Madzi masę klasyków na przyszłość (w twardych oprawach ). Np. Ania z zielonego wzgórza mały książę itp. A sobie powieści Kinga (miękkie ). Promocja to trzy książki za 13zl.
Madzia właśnie leży na mnie przyklejona (mokra od mleka potu łez i śliny ). Wypila aż 40 ml. Szaleństwo. Co zrobić z taką. ..eh... będzie buntowniczkasaxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdzies czytalam ze trzeba ogrzac smoczek z butli do temperatury podobnej do ciala matki, ale wiecie o karmieniu to legendy lódowe różne są
Ed. A do butli odrazu wpalowałas MM czy swoje mleko na poczatek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 17:25
-
nick nieaktualnyWiesz a moze ona sama odrzuca mleko. U mojego G w rodzinie byla taka sytuacja. Dziecko mialo 7 miesiecy juz jadlo prawie wszystko i samo stwierdzilo ze jak cyca nie ma to mleka nie potrzebuje. Pila wode i jadla kaszki i normalne obiadki i lekarze powiedzieli ze czasem tak sie zdarza.
-
nick nieaktualnyBlondik, a jakbyś stopniowo próbowała? Smoczek od butli jako nakładkę na pierś, a jak do tego przywyknie, to całościowo na butlę. Tak mi do głowy przyszło...
A smoczki masz te 0+ czy już o średnim przepływie?
No i racja z tym, co Ciri napisała. Może jej mleko nie smakować w ogóle
Saxa tulam mocno Mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala, a potem już przysłowiowe do 3 razy sztuka :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 17:29