Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saxa a czy mocno Ci zaszkodzi isc sie upewnic? Moze inny lekarz od razu powie jakie masz mozliwosci. Brz owijania w bawełnę. I bedziesz wiedzieć na czym stoisz.
Edek. Zycie jest do doopy.
Jak ktos mocno chce i widac ze na to zasluguje to ni wuja nie dostanie.
A jak ktos ma wyrabane i nie zawsze zasluguje to dostaje od reki w nadmiarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 11:58
pepsunieczka, Paolala lubią tę wiadomość
-
Wiecie co poj...bane to wszystko jest,mam dzis wisielczy humor,wszedzie cos nie tak jest jak powinno,co za świat...ehhh
Masz racje Cytrynka kto tym rzadzi...
Mamie prezent na urodziny zrobilam/stol i krzesla na taras/napisala dziekuje aleprezent nie trafiony....
Jutro jade do pl,zrobie jakies badania tylko jakie....,juz sama nie wiem...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie cenie szczerosc i z mamą zawsze w oczy walimy co nam sie nie podoba np nietrafione prezenty, potraktowałabym szczerosc mamy jako plus
Wiedzmy w pierwszy weekend sierpnia idziemy na wesele, kupilam kiecke za 30 zl moze byc? :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3c5c1189aa4.jpgWiedźmaMaKota, ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Ja sobie cenie szczerosc i z mamą zawsze w oczy walimy co nam sie nie podoba np nietrafione prezenty, potraktowałabym szczerosc mamy jako plus
Wiedzmy w pierwszy weekend sierpnia idziemy na wesele, kupilam kiecke za 30 zl moze byc? :
Kiecka spoko, ale patrzę, jak się naciąga i mam poważne wątpliwości, czy za miesiąc się w nią wciśniesz
-
kur... no nie Saxa ja pierdziele, codziennie widze sąsiadke zachlaną razem z zachlanym partnerem płodzą tylko dzieci i oddają do domu dziecka, grrr nie ogarniam tego, niech ta passa zła się skończy!
Saxa,idz upewnij sie do innego gina, ktory ma dobry sprzet usg co i jak, jeśli potwierdzi wczesniejsze to odstawiłabym dupka... nie wiem jakie badania już robiłaś, ale zrobiłabym na Twoim miejscu badania w kierunku trombofilli, zespołu antyfosf, tarczycowe, chlamydie+ ureaplasma+ mykoplazma ( to też stelaż), prolaktyna...
po drugim poronieniu należą Wam się badania kariotypów u Ciebie i stelaża na nfz, nie wiem skad jestes ale są poradnie gdzie terminy są krótkie, ja czekałam 2 tygodnie na wizyte, zespół i trombofilie też zrobisz na nfz, jak chcesz dokładnie wypis które badania z zespołu i trombofilli to moge Ci przepisać co ja dokładnie miałam... u stelaża badanie nasienia i posiew nasienia, puste jajo może być przez infekcje i stelaża...
rozmawiałam dzisiaj z panią z labolatorium cytogenetycznego ktora bada moje i stelaża kariotypy powiedziala że jak wyjdzie kariotyp żeński po badaniu kosmówki płodowej to zawsze jest ryzyko że to mój kariotyp, dopiero nieprawidłowy kariotyp żeński z kosmówki bądz męski jest wiarygodnym wynikiem, wiec nie wiadomo czy moja fasolina byla zdrowa czy nie, za to odebrałam dzisiaj wynik badania histopat po zabiegu i jest napisane że nieprawidłowe jajo płodowe, czyli coś tam w podziałach komórkowych się podziało...
edit - miałam te samą wątpliwość co Maczek, ale jak się rozciąga to dobrze, idealnie podkreślony brzuch, uwielbiam jak kobiety w ciąży podkreślają brzuch a nie chowająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:44
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Zdjelam paseczek, no i zwrocilam uwahe ze marszczenie wynika z dosc nienaturalnej pozycji przy robieniu zdjec
Ed:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617fd31a5fa3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:59
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa będąc w tym momencie szczera to sukienka tez mi się nie podoba, chyba wolałabym coś luźniejszego dołem, albo buty nie te... albo i to i to.
Podoba mi się coś bardziej w tym kroju
http://iv.pl/images/89516383772582211021.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:58
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Będzie się bardziej marszczyć przy większym brzucholu Ja mam kieckę, która miesiąc temu była za kolano, a teraz jest do połowy uda. Na szczęście jest luźna
EDIT: Odcinane pod biustem też są spoko, ale musi być dużo miejsca na brzuch, bo inaczej jest ciasno i się brzydko marszczy na tyłku.
Paolala, dobrze rozumiem, że jednak coś mogło być nie tak genetycznie, na poziomie połączenia gamet, a ten prawidłowy kariotyp to dlatego, że Twój się załapał na badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:02
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Będzie się bardziej marszczyć przy większym brzucholu Ja mam kieckę, która miesiąc temu była za kolano, a teraz jest do połowy uda. Na szczęście jest luźna
Paolala, dobrze rozumiem, że jednak coś mogło być nie tak genetycznie, na poziomie połączenia gamet, a ten prawidłowy kariotyp to dlatego, że Twój się załapał na badanie?
chodzi o to , że teraz chyba nikt nie jest pewny co zbadali...
edek, no i jeśli u Paolali nie są pewni, top całe szczęście, ze ja się w to nie pakowałam, bo u mnie już na bank by nie wyłapali tkanek dziedzica. Najciekawsze jest to, że badanie sporo kosztuje a oni badają nie wiadomo co.
Tez muszę się wybrać po histopatologiczny wynik, ale jak kojarzę to właściwie pod katem rakowacenia to badają (zaśniady).Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 13:05
-
Marta sliczna ta kiecka, gdzie kupie i za ile? Nie chce kupic drogiej kiecki ktora bede miala na sobie przez kilka godzin w urzedzie i na obiedzie
-
nick nieaktualnyta jest za 189, ale myslę że znajdziesz gdzieś coś innego. Bez paska wygląda duużo lepiej, ale i tak ja osobiście wolałabym coś luźniejszego - bo nawet wygodniej.
http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-lily-id-194.html