X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, jak jajka stelaża sa ciepłe, to co to oznacza?

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze trzeba na balkonu wystawić i wyssac to gorace: -)

W sensie ze loda mój by powiedział :-)

ktosiowa, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri. Sprawdzilam u siebie w apce yebaya. Najtansze kosztuje 60 pare funtow. Juz z wysylka.

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Ze trzeba na balkonu wystawić i wyssac to gorace: -)

W sensie ze loda mój by powiedział :-)

:D

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Ciri. Sprawdzilam u siebie w apce yebaya. Najtansze kosztuje 60 pare funtow. Juz z wysylka.
    Cytrynka wyslalam zaproszenie. Wyslesz mi na priv link bo mnie nie znajduje nic.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Cytrynka wyslalam zaproszenie. Wyslesz mi na priv link bo mnie nie znajduje nic.
    Poszlo ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Wiedźmy, jak jajka stelaża sa ciepłe, to co to oznacza?

Mój miał ciepłe przez żylaka. Zoperowali, żylak zniknął, jajka chłodne. ;) Chyba, że jest upał albo przyciasna bielizna, to wtedy się trochę grzeją.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede ogarniać temat nocnika jak już Hanka będzie w stanie zrozumieć o co chodzi.

Ciri ją to raczej nie znajdę bo na zadupiu mieszkam letko, ale zwrócę uwagę ;)

Zamawialismy wczoraj dle siostrzeńca Diabła buty Nike mercurial i była opcja personalizacji za dopłatą 10 funtów. Ucieszylismy się, wpisujemy i zonk bo młody ma na imię Kacper a maksymalnie można wpisać 4! litery i nie można kropek więc inicjały też odpadły.

Edek: widzę, że już Cytra zaradziła

Biedna Islandia, a myslalam, że im się uda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:45

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jako ze w tym tygodniu konczy sie Ramadan (i celibat ;D) I bedzie wielkie swieto Eid. Chce mojemu zrobic baklawe. Ciasto yufka juz kupilam. Ale czy ktoras miala z tym doczynienia? Bedzie to moj debiut i nie chce zepsuc. (od razu mowie ze przy frykasach dla mego odpuszczam wszelkie zasady odzywiania jesli robie potrawy typowe dla jego kregu kulturowego- i tak jest trudno).

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka ja nie mialam ale uwielbiam baklawe jak Ci sie uda to ja plisssss przepis ;D

Wiedzma noo Cytr pomogla i juz wiem ze mnie nie stac a jeszcze ze dwa lata temu ta firma byla w polsce i taki namiot spokojnie za polowe ceny tej co na yebayu mozna bylo dostac (tak wiem ze nie powinnam tak na te ceny patrzec ;p)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka wychowała się podobno praktycznie bez pieluch. To były czasy gdy pampers to był luksus. Nie wiem jak technicznie to wyglądało i od kiedy, ale rzeczywiście kluczowe momenty były wyłapywane :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kilka razy na dupie pampersa. Mama mówi ze szybko się nauczyłam ale ona jakoś nie wcisnęła. Raz posadzila i podobno zajarzylam. Moja matka nie z tych co się nadmiernie przejmują dzieckiem. Radz sobie sama :)
    Nie powiem żeby to było fajne.

A może na olx allegro będą takie rzeczy?

Wiedzmy jutro o 9 podglądam fasola vel zygote
    Szybko minął ten czas.

ojejku, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia !,

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri. Ide na latwizne. Ciasto juz kupilam gotowe. Musze tylko przelozyc. Ale tu różne przepisy roznie mowia. A na cieście ponoc przepis jest (pan mi tak w sklepie powiedzial). Zerknelam dopiero w domu. Po angielsku jest tylko sklad.a oryginalnie wszystko szlaczkami wypisane.

A wogole to mnie ten pan zdenerwowal. Zna mnie dobrzebo nie raz robiłam tam zakupy. Wie "czyja" jestem i ze moj B umie zrobic raban jak mnie w ciula zrobi (bo juz raz mnie jego pracownik oszukal). A dziś sam mnie w ciula zrobił. Chcialam kupic salep (czy jak to sie pisze... Chcialam prawdziwe. A on dał mi instant. Gdzie samego salep jest tyle co na koncu w aromatach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest tak ze baklawy jest iles tam rodzaji i zaleznosci jaki takie jest nadzienie?

Kiedys bylam na targach i jedzenie z calego swiata bylo to baklawy ze 20 czy 30 rodzajow tam bylo.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a to prawda. Gre ka bedzie inna niz turecka. Ale to chyba nadzieniem sie rozni glownie. I ktoras zamiast platow ciasta ma cos na ksztalt cienkich spaghetti.

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chyba jadlam grecka i mi bardzo nie smakowała...

Edek: Szkoda, że Islandia przegrała, prawie tak samo mi smutno jak nasi przegrali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 22:57

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem. Jadlam chyba wtedy z 5 roznych i wszystkie mi smakowaly a kazda byla inna ;D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodkie to to cholerstwo. Jak ciul. Ale czego sie nie robi zeby ucieszyc faceta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cytrynka_ wrote:
    Slodkie to to cholerstwo. Jak ciul. Ale czego sie nie robi zeby ucieszyc faceta.

I zaciągnąć do wyra: -)

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ