Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bede ogarniać temat nocnika jak już Hanka będzie w stanie zrozumieć o co chodzi.
Ciri ją to raczej nie znajdę bo na zadupiu mieszkam letko, ale zwrócę uwagę
Zamawialismy wczoraj dle siostrzeńca Diabła buty Nike mercurial i była opcja personalizacji za dopłatą 10 funtów. Ucieszylismy się, wpisujemy i zonk bo młody ma na imię Kacper a maksymalnie można wpisać 4! litery i nie można kropek więc inicjały też odpadły.
Edek: widzę, że już Cytra zaradziła
Biedna Islandia, a myslalam, że im się uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:45
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dziewczyny. Jako ze w tym tygodniu konczy sie Ramadan (i celibat ) I bedzie wielkie swieto Eid. Chce mojemu zrobic baklawe. Ciasto yufka juz kupilam. Ale czy ktoras miala z tym doczynienia? Bedzie to moj debiut i nie chce zepsuc. (od razu mowie ze przy frykasach dla mego odpuszczam wszelkie zasady odzywiania jesli robie potrawy typowe dla jego kregu kulturowego- i tak jest trudno).
-
nick nieaktualnyCytrynka ja nie mialam ale uwielbiam baklawe jak Ci sie uda to ja plisssss przepis
Wiedzma noo Cytr pomogla i juz wiem ze mnie nie stac a jeszcze ze dwa lata temu ta firma byla w polsce i taki namiot spokojnie za polowe ceny tej co na yebayu mozna bylo dostac (tak wiem ze nie powinnam tak na te ceny patrzec ;p) -
nick nieaktualnyJa miałam kilka razy na dupie pampersa. Mama mówi ze szybko się nauczyłam ale ona jakoś nie wcisnęła. Raz posadzila i podobno zajarzylam. Moja matka nie z tych co się nadmiernie przejmują dzieckiem. Radz sobie sama
Nie powiem żeby to było fajne.
A może na olx allegro będą takie rzeczy?
Wiedzmy jutro o 9 podglądam fasola vel zygote
Szybko minął ten czas.ojejku, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri. Ide na latwizne. Ciasto juz kupilam gotowe. Musze tylko przelozyc. Ale tu różne przepisy roznie mowia. A na cieście ponoc przepis jest (pan mi tak w sklepie powiedzial). Zerknelam dopiero w domu. Po angielsku jest tylko sklad.a oryginalnie wszystko szlaczkami wypisane.
A wogole to mnie ten pan zdenerwowal. Zna mnie dobrzebo nie raz robiłam tam zakupy. Wie "czyja" jestem i ze moj B umie zrobic raban jak mnie w ciula zrobi (bo juz raz mnie jego pracownik oszukal). A dziś sam mnie w ciula zrobił. Chcialam kupic salep (czy jak to sie pisze... Chcialam prawdziwe. A on dał mi instant. Gdzie samego salep jest tyle co na koncu w aromatach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny