X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, jak jajka stelaża sa ciepłe, to co to oznacza?

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze trzeba na balkonu wystawić i wyssac to gorace: -)

W sensie ze loda mój by powiedział :-)

ktosiowa, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri. Sprawdzilam u siebie w apce yebaya. Najtansze kosztuje 60 pare funtow. Juz z wysylka.

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Ze trzeba na balkonu wystawić i wyssac to gorace: -)

W sensie ze loda mój by powiedział :-)

:D

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Ciri. Sprawdzilam u siebie w apce yebaya. Najtansze kosztuje 60 pare funtow. Juz z wysylka.
    Cytrynka wyslalam zaproszenie. Wyslesz mi na priv link bo mnie nie znajduje nic.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Cytrynka wyslalam zaproszenie. Wyslesz mi na priv link bo mnie nie znajduje nic.
    Poszlo ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Wiedźmy, jak jajka stelaża sa ciepłe, to co to oznacza?

Mój miał ciepłe przez żylaka. Zoperowali, żylak zniknął, jajka chłodne. ;) Chyba, że jest upał albo przyciasna bielizna, to wtedy się trochę grzeją.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede ogarniać temat nocnika jak już Hanka będzie w stanie zrozumieć o co chodzi.

Ciri ją to raczej nie znajdę bo na zadupiu mieszkam letko, ale zwrócę uwagę ;)

Zamawialismy wczoraj dle siostrzeńca Diabła buty Nike mercurial i była opcja personalizacji za dopłatą 10 funtów. Ucieszylismy się, wpisujemy i zonk bo młody ma na imię Kacper a maksymalnie można wpisać 4! litery i nie można kropek więc inicjały też odpadły.

Edek: widzę, że już Cytra zaradziła

Biedna Islandia, a myslalam, że im się uda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:45

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jako ze w tym tygodniu konczy sie Ramadan (i celibat ;D) I bedzie wielkie swieto Eid. Chce mojemu zrobic baklawe. Ciasto yufka juz kupilam. Ale czy ktoras miala z tym doczynienia? Bedzie to moj debiut i nie chce zepsuc. (od razu mowie ze przy frykasach dla mego odpuszczam wszelkie zasady odzywiania jesli robie potrawy typowe dla jego kregu kulturowego- i tak jest trudno).

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka ja nie mialam ale uwielbiam baklawe jak Ci sie uda to ja plisssss przepis ;D

Wiedzma noo Cytr pomogla i juz wiem ze mnie nie stac a jeszcze ze dwa lata temu ta firma byla w polsce i taki namiot spokojnie za polowe ceny tej co na yebayu mozna bylo dostac (tak wiem ze nie powinnam tak na te ceny patrzec ;p)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka wychowała się podobno praktycznie bez pieluch. To były czasy gdy pampers to był luksus. Nie wiem jak technicznie to wyglądało i od kiedy, ale rzeczywiście kluczowe momenty były wyłapywane :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kilka razy na dupie pampersa. Mama mówi ze szybko się nauczyłam ale ona jakoś nie wcisnęła. Raz posadzila i podobno zajarzylam. Moja matka nie z tych co się nadmiernie przejmują dzieckiem. Radz sobie sama :)
    Nie powiem żeby to było fajne.

A może na olx allegro będą takie rzeczy?

Wiedzmy jutro o 9 podglądam fasola vel zygote
    Szybko minął ten czas.

ojejku, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia !,

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri. Ide na latwizne. Ciasto juz kupilam gotowe. Musze tylko przelozyc. Ale tu różne przepisy roznie mowia. A na cieście ponoc przepis jest (pan mi tak w sklepie powiedzial). Zerknelam dopiero w domu. Po angielsku jest tylko sklad.a oryginalnie wszystko szlaczkami wypisane.

A wogole to mnie ten pan zdenerwowal. Zna mnie dobrzebo nie raz robiłam tam zakupy. Wie "czyja" jestem i ze moj B umie zrobic raban jak mnie w ciula zrobi (bo juz raz mnie jego pracownik oszukal). A dziś sam mnie w ciula zrobił. Chcialam kupic salep (czy jak to sie pisze... Chcialam prawdziwe. A on dał mi instant. Gdzie samego salep jest tyle co na koncu w aromatach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest tak ze baklawy jest iles tam rodzaji i zaleznosci jaki takie jest nadzienie?

Kiedys bylam na targach i jedzenie z calego swiata bylo to baklawy ze 20 czy 30 rodzajow tam bylo.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a to prawda. Gre ka bedzie inna niz turecka. Ale to chyba nadzieniem sie rozni glownie. I ktoras zamiast platow ciasta ma cos na ksztalt cienkich spaghetti.

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chyba jadlam grecka i mi bardzo nie smakowała...

Edek: Szkoda, że Islandia przegrała, prawie tak samo mi smutno jak nasi przegrali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 22:57

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem. Jadlam chyba wtedy z 5 roznych i wszystkie mi smakowaly a kazda byla inna ;D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodkie to to cholerstwo. Jak ciul. Ale czego sie nie robi zeby ucieszyc faceta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cytrynka_ wrote:
    Slodkie to to cholerstwo. Jak ciul. Ale czego sie nie robi zeby ucieszyc faceta.

I zaciągnąć do wyra: -)

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ