Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saxa za 9 godzin zobaczysz swojego mikrusa!!! Jaram sie!!!
Ed: ciekawy wpis na temat wpadki z gwoździem w pytaniu na śniadanie
http://kotkowicz.pl/2016/07/02/sztuczka-z-gwozdziem-rozpracowana-jak-tvp-strollowala-widzow/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 00:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaxa, jeśli znałybyśmy przyczynę... top byłybyśmy w domu
Mój miał 6mm, walczyłam z nim do końca 8tc, ale sam nie wylazł niestety. Rozwój zatrzymuje się najczęściej z powodu błędów w podziałach komórkowych, co wynika z jakości komórek jakie się akurat połączyły (jajowa i plemnik)
Wczoraj czytałam artykuł w WO
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,14145223,Poronienie__Natura_jest_bezwzgledna.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_wysokieobcasy&disableRedirects=true
Jedno co możesz zrobić to działać dalej, zrobiłabym betę żeby sprawdzić czy jeszcze rośnie. Na temat badań się nie wypowiem, bo zrobiłam już chyba wszystkie mozliwe, a przyczyny i tak nie znam na tyle, żeby coś można było z tym zrobić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytabletek do domu nie dostaniesz, poza tym to nie jest bezpieczne, bo reakcja organizmu na nie moze być ogromnie różna. Ja dostałam tabletki w szpitalu, przez 48h mi ładowali, ale obeszło się bez zabiegu.
Saxa, ale na 100% twierdzisz że nic z tego nie będzie? Lekarz skomentował, że może być młodsza ciąża, ale to wykluczasz?
ed. żeby w ogóle zacząć indukować tabletkami, lekarz w szpitalu musi mieć udokumentowany spadek bety, ja do szpitala stawiłam się ze swoimi wynikami, aby nie czekać na wyniki szpitalne 2 dobyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 09:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa dwa dni siknij na taki sam test, zobaczysz, czy kreska blednie. Jeśli nie - to może jest nadzieja.
1,5 roku temu na podobnym etapie miałam pęcherzyk 4mm, kreska na teście po dwóch dniach zbladła, a jak całkiem zniknęła, to się wzięłam za naturalne metody, żeby uniknąć szpitala.
Trzymam kciuki i tulę, Saxa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 09:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny