Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczku tak jak pisze Marta, jeśli wynik wychodzi prawidłowy żeński to zawsze jest ryzyko że gdzieś była moja komórka, więc dalej nic nie wiem!
Marta tak badają pod kątem zaśniadu i stanu zapalnego, u mnie wynik : residua placentaria et decidua pod spodem kosmki częściowo obrzękniete i nieunaczynione i jeszcze napisane że nieprawidłowe jajo płodowe
Ala to może poszukaj takiej kiecki która będzie też pasowała też po ciąży;) mnie tak czy siak siak się podoba jak sukienki w ciąży są dopasowane :] o wygodności się nie wypowiadam bo nie doświadczyłamAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
A mnie bardziej podoba się Ali sukienka, możliwe, że jedzie krótsza za miesiąc ale lepiej wyglada podkreślony brzuszek a nie taki w namiocie
Saxa kochana moja trzymam kciuki, żeby ten drugi giń jednak powiedział, że wszystko jest ok. :* Buziak dla CiebieRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Saxa no ale może to był błąd pomiaru pod koniec ciąży może się zdarzyć nawet pół kilograma więc na mm łatwiej chyba się pomylić?
Moje dziecko właśnie się obudziło po 3h!!! Ja proszę częściej takie długie drzemkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 14:40
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Saxa, jest jeszcze nadzieja, nie takie cuda były tu na forum. Zanim odstawisz leki daj mu jeszcze tydzień szansy.
Ala kiecka fajna, ale krój luzniejsze dołem korzystniej na pewno wygląda . Ta twoja już wygląda na bardzo opieta. Nie wyobrażam sobie jak w niej usiadziesz heh. W hm są spoko kiecka ciążowe w przecenach. No i z obcasami też lepiej uważać.
Niepotrzebnie chwalila mi Madzie, dziś znowu 45 min cyrk. ...eh. normalnie momentami miałem wrażenie, że robi sobie ze mnie jaja. Odkladam ja "ululana "a ona hyc na brzuch i zaczyna zabawę i tak w kółko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 15:27
-
ojejku wrote:Ja będąc w tym momencie szczera to sukienka tez mi się nie podoba, chyba wolałabym coś luźniejszego dołem, albo buty nie te... albo i to i to.
Podoba mi się coś bardziej w tym kroju
http://iv.pl/images/89516383772582211021.jpgojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Wg usg pusty pecherzyk 7 mm bez zoltkowego nawet.odpowiada 5 tyg.
Dwa razy beta i zobaczymy.
Potem nie zachodzić 3 miesiące.
Co do badań to po ciazy te toxo icytomegalie. Bez jakiś głębszych badań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 20:18
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
saxatilia wrote:Wg usg pusty pecherzyk 7 mm bez zoltkowego nawet.odpowiada 5 tyg.
Dwa razy beta i zobaczymy.
Potem nie zachodzić 3 miesiące.
Co do badań to po ciazy te toxo icytomegalie. Bez jakiś głębszych badań. -
Saxa, przykro mi. Mi jeden lekarz w szpitalu powiedzial żeby od razu wracać do domu pić wino i się seksic, bo niby organizm "pamięta ciążę "i jest łatwiej. Mój gin jak mnie zobaczył to powiedział, że najpierw szukamy przyczyny żeby nie było powtorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 20:49
-
nick nieaktualnyNa razie muszę poronic
Oby nie lalo za mocno
Potem badania i dziedzicu przybywaj
Nie wiem tylko cZY od razu cale te skomplikowane genetyczne i te trombofilie
Heh chyba nietaktem będzie obstawiać kiedy sie zacznie.
Cóż dziedzicu już sie szykuj na macice matki za jakiś czas
Edek: ni chuja nie jest mi wesoło. Udaje. Idę ryczec. Dziś mogę. Jutro mniej a za tydzien wcale. Tak będzie dobrze.
Edek 2: dziś mam imieniny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:03
-
Saxa skoro masz czekac ja bym zrobiła na NFZ kariotypy i te mutacje .. ja po pierwszej cb od razu zrobiłą żeby nie marnowac czasu
tak jak Paola pisze w Krk ..albo w Kielcahc tez jest babka któa szybko robi badania i długo sie nie czke na wizyte
http://www.genmedic.pl/
trzymam kciuki za Ciebie i nastepna próbe