Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy Schodzisławie Zwei opowiadała mi, że na hamerykańskich forach laski byly juz na zabieg umówione i nagle bety odbijały, dziedzice wychodziły z ukrycia i później było ok... Nigdy nie wiadomo jak na koncu bedzie, do póki beta nie spada to moze jednak niewarto sie poddawać?
Mam dziś paskudny nastrój, za dużo, za szybko przybieram na wadze -
nick nieaktualnymoja siostra tak była umówiona, z wizją wycięcia jajników przy okazji, bo diagnozowali cp w obydwu...
Dziś jej syn ma 9 lat, ostatnio zdobył 1 miejsce w mistrzostwach młodzików w szermierce, widać uniki ma od początku opanowanealeala, odrobinacheci, pepsunieczka, marzusiax, Maczek, ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:rośnie rośnie niestety... ale ja bym zrobiła powtórkę, może dziedzic się ogarnął i ujawni sie za parę dni, nie odstawiaj tego dupka dupo !
I bez szkody dla dziecka i jego rozwoju może być przez jakiś czas taki zastój?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyJa tam nie wierze zeby miał tyle tygodni opóźnienia. Może byc tydzien ale nie trzy.
Zwłaszcza ze w pecherzyk nawet ciałka żółtego nie było.
Edit: zrobię sobie usg po 15 samaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:11
Dagn_, aleala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmma80 wrote:I bez szkody dla dziecka i jego rozwoju może być przez jakiś czas taki zastój?
-
saxatilia wrote:Ja tam nie wierze zeby miał tyle tygodni opóźnienia. Może byc tydzien ale nie trzy.
Zwłaszcza ze w pecherzyk nawet ciałka żółtego nie było.
Edit: zrobię sobie usg po 15 sama
Z tego co rozumiem, Marcie nie chodzi o to, że owulacja była później, tylko, że fasol mógł zrobić sobie przerwę, a potem się zdecydować, że jednak zostaje.
Życzę Ci, żeby się sytuacja szybko wyjaśniła, najlepiej w ten pozytywny sposób.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnyEmma80 wrote:Z tego co rozumiem, Marcie nie chodzi o to, że owulacja była później, tylko, że fasol mógł zrobić sobie przerwę, a potem się zdecydować, że jednak zostaje.
Życzę Ci, żeby się sytuacja szybko wyjaśniła, najlepiej w ten pozytywny sposób. -
Moja mama była umówiona na zabieg bo w 7tc lekarz widział puste jajo. Dobrze, że przed zabiegiem jeszcze zrobili usg. Puste jajo ma teraz 5.5 roku i jest zdrowa piękna dziewczynka...
O przejściach mojej mamy w ciąży z moja siostra można by książkę napisać.saxatilia, ciri22 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Myslisz ze zrobił sobie przerwe 3 tyg?
Sama jestem ciekawa czy to możliwe bez szkody dla rozwoju dziecka.
Może jak piszą dziewczyny tak.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
aleala wrote:Przy Schodzisławie Zwei opowiadała mi, że na hamerykańskich forach laski byly juz na zabieg umówione i nagle bety odbijały, dziedzice wychodziły z ukrycia i później było ok... Nigdy nie wiadomo jak na koncu bedzie, do póki beta nie spada to moze jednak niewarto sie poddawać?
Mam dziś paskudny nastrój, za dużo, za szybko przybieram na wadze
No to dieta, kochana, żeby Cię cukrzyca nie dopadła
Grzecznie się żywisz warzywami, mięsem, rybami i złożonymi węglami, czy wsuwasz chipsy, lody, ciastka i naleśniki?
Chciałyście brzucha. Jest brzuch
A fotek dziecka nie mam. Już dawno mi nie robią, bo niewiele tam widać. Dają tylko wydruk z wymiarami.
Saxa, no to powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 15:34
ciri22, WiedźmaMaKota, Basik122, marzusiax, Dagn_, aleala, Paolala, pepsunieczka, odrobinacheci, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny