Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flesz:
Tsh 1,9715 nie za niskie?
FT3 3,11
FT4 1,10
FSH 10,83
LH 3,59
ESTRADIOL 20
PROGRESTERON 0,40
PROLAKTYNA 26,7
TESTOSTERON 0,30
I TERAZ..
anty tpo
a ty-tg 17,30..???? ...to mega po za norma...co oznacza?
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Tsh nie za niskie, ja mam w okolicach 1 i wg lekarza idealnie, podaj normy dla ft3 i ft4 i reszty wynikow, bo tam oblicza sie procentowo ft3 i ft4
podwyższone anty TG świadczy o hashimoto, też mam podwyższone antyTG a antyTPO w normie, stosunek lh do fsh powinien być bliski 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 18:30
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
ej, Wiedźmy mogę do Was wbić, bo mi bez Was smutno
aleala, ciri22, Basik122, Cytrynka_, Paolala, Blondik, saxatilia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Flesz:
Tsh 1,9715 nie za niskie?
FT3 3,11
FT4 1,10
FSH 10,83
LH 3,59
ESTRADIOL 20
PROGRESTERON 0,40
PROLAKTYNA 26,7
TESTOSTERON 0,30
I TERAZ..
anty tpo
a ty-tg 17,30..???? ...to mega po za norma...co oznacza?
wynik fsh jest ważny, powyzej 12 jest kiepsko, ale jeszcze się mieścisz, on ma ścisły zwiazek z wynikiem amh.
Jako ciekawostka - do rządówki dopuszczali kobiety z amh minimum 0,7 i fsh max 15, więc fsh spokojnie jest jeszcze ok (norma pewnie do 12)
prolaktyna nie wiem w jakiej normie, ale dioagnostyka chyba ma normy do 26, przeszłabym sie z tymi wynikami do jakiegoś dobrego lekarza, niech Ci dadzą chociaż Bromka, a ja bym przy tym tsh i anty tg brała euthyrox 25 (ale to ja), wiec i poradę endo bym polecała
a i selen, kup sobie organiczny, pomoże walczyć z przeciwciałamiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 18:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Ojejku ale Ty sie znasz
Doktor mi zadzwonił ze w poniedziałek mnie przyjmie.
ja nadal histopato nie odebrałam odbiorę jak będe chciała, a jak nie to nie mam zjazd, nie chce hsc, nie chce żadnego clo, nie widze sensu tego i tego, lekarz tylko ciśnie o to hsc