Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wina sie napij!
Ed. Saxa mozesz wczesniej sie podejrzec?
Baronowa, na wkupne dawaj fote dziecia TwegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 19:33
-
Ft3 3,11 pg/ml 1,71-3,71
Ft4 1,10 ng/dl 0,70-1,48
Fsh 10,83 mlU/ml 3,03-8,08
Lh 3,59 mlU/ml 1,80-11,78
Estr.20,0 pg/ml 21-251
Progresteron 0,40 ng/ml 0,1-0,3
Prolaktyna 26,7 ng/ml 5,2-26,5
Testosteron 0,30 ng/ml 0,10-0,57
Anty tpo < 3 IU/ml 0,00-0,61
Anty-tg 17,30 IU/ml 0,00-4,11
Ps na prolaktyne bralam dostinex ale przestalam
sama lekow se nie zapodam
Chyba fakt jakis kumaty endo by sie przydal.
Pisze z fonu...sorry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 19:46
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa jesli nie chcesz to nie zaglądaj! Ty masz sie czuc dobrze!
Peps, ja sie na wynikach nie znam, ale jakis endo napewno, jestes w pl wystarczająco dlugo zeby jakiegos zlapac?
Basik masakra, dobrze ze nie próbowalas sama wyciagac! -
Macie nawet filmik https://youtu.be/iFKXrD5Ta1w
Dagn_, aleala, Paolala, Blondik, WiedźmaMaKota, saxatilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoge sie pozalic?
Jak myslicie brak seksu moze wplywac na ogolna frustracje i wkurw?
Tak mnie chlop wkurza na kazdym kroku.. Nic niby takiego nie robi a wkurza mnie tak ze mam oxhote trzasnac drzwiami i wyjsc... Zastanawiam sie czy brak seksu moze na to wplywac a nawet nie brak seksu a brak czulosci w ostatnim czasie... Jakiejkolwiek od dluzszego czasu... -
Ciriii o jak ja Cie rozumiem! Przez całą ciąże uprawialismy sex 3 razy. brak czułości i zbliżeń jest frustrujący i wpływa na wszystko
-
pepsunieczka wrote:Ft3 3,11 pg/ml 1,71-3,71
Ft4 1,10 ng/dl 0,70-1,48
Fsh 10,83 mlU/ml 3,03-8,08
Lh 3,59 mlU/ml 1,80-11,78
Estr.20,0 pg/ml 21-251
Progresteron 0,40 ng/ml 0,1-0,3
Prolaktyna 26,7 ng/ml 5,2-26,5
Testosteron 0,30 ng/ml 0,10-0,57
Anty tpo < 3 IU/ml 0,00-0,61
Anty-tg 17,30 IU/ml 0,00-4,11
Ps na prolaktyne bralam dostinex ale przestalam
sama lekow se nie zapodam
Chyba fakt jakis kumaty endo by sie przydal.
Pisze z fonu...sorry.
ft3 masz 70%, a ft4 51,28 %, Morwa i Zwei dobrze interpetowaly te wyniki, z tego co mi wiadomo oba parametry powinny być minimum 50%, chcialabym miec takie ft3, śmignelabym szybko do endo jakiegos kumatego jak jestes w Pl, ja tak jak Marta wzielabym euthyrox 25
progesteron masz troszke powyzej normy, jak jest za wysoki w pierwszej fazie cyklu to moze blokowac owulacje
najlepiej jakis endogin by sie przydal!
edit: Basik zbadają kleszcza w kierunku boreliozy? jejku nie mial ten kleszcz sie wbic gdzie indziej:/
Ciri zdecydowanie brak zbliżeń i czułości może powodować frustracje, tym bardziej jak się jej potrzebuje...
Baronowa przekochany synuśWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 20:39
ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
ciri22 wrote:Moge sie pozalic?
Jak myslicie brak seksu moze wplywac na ogolna frustracje i wkurw?
Tak mnie chlop wkurza na kazdym kroku.. Nic niby takiego nie robi a wkurza mnie tak ze mam oxhote trzasnac drzwiami i wyjsc... Zastanawiam sie czy brak seksu moze na to wplywac a nawet nie brak seksu a brak czulosci w ostatnim czasie... Jakiejkolwiek od dluzszego czasu...
Mnie by długi czas braku seksu (zwłaszcza bez przeciwwskazań) doprowadzał do stanów skrajnych. A przy dodatkowym braku czułości to już albo deprecha, albo totalny wkurw, albo jedno i drugie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 20:47
-
nick nieaktualnyJa juz nic nie mialam od pol roku i tu nie chodzi tylko o seks... Od porodu zero czegokolwiek... ;( a od 1,5 miesiaca nie ma czasu nawet z nami wyjsc na spacer... Dzis mnie umowil z jego mama i siostra na spacer bo on nie ma czasu. Codziennie wraca do domu i ma pretensje ze cos czy tamto nie zrobione... Chce byc zabawny i mnie zaczepia a jak mu mowir ze chce zebu sie uspokoil bo mnie to teraz nie smieszy tylko drazni to dalej probuje to w zart obrocic...
Ide w niedziele do teatru mam nadzieje ze troche energii na caly tydzien nabiore... Bo dzis mam mega dola... -
Blondik wrote:Władziu słodki Jak sobie radzicie?
Peps ,z tego co kojarzę to wysokie anty tg to choroba Gravesa-Basedowa
Basia, o matko, ale kleszcz sobie miejsce znalazł. Zbadaj dziada koniecznie!