Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:to na pewno dobra wróżba, saxa.
Od dzis zaczynam odchudzanie plus 100 brzuszków i 100 przysiadów. Nie ma już wymówki, że karmię - czas wziąć się do roboty
Maczku, ja obstawiam 13 lipiec -
nick nieaktualny
-
Komu kawę i ciasteczko
Edit: Nie powinnam ciasteczka ale mnie wzywa;).
Czemu shaun T mnie nie wzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 13:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja miałam robić mizerię, nawet ogórki mam i śmietanę
Ale nie robię, przejechałam na rolkach 13 km, w górę i w dół i pod wiatr połowę drogi, jestem wyrąbana na maxa, obrałam ziemniaki i czekam na przypływ sił.
A hamować jak nie potrafiłam, tak nadal nie potrafię ...
ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja bede robic kotlety z kaszy jeczmiennej. Mojemu posmakowala i kazal spbie ja znowu gotowac. A ze lubie eksperymenty
I kupilam dzis miete. Za grosze. Bo juz zaczela klapnac. Jako ze mialam doniczke wieksza to ja przesadzilam. Musialam tylko z ogrodka ziemi nakrasc
Edek. Saxa kiedy lekarz i czy keszcze bete bedziesz robixWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 16:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzień z jakupem, goni mnie dziad niemiłosiernie. Chciałam sie pochwalić że zgodnie ze swoim planem zamknełam dziś sesje bez kampani wrzesniowej! z dumy prawie sie posrałam, naszczescie w ostatniej chwili zasiadłam na tronie :p
Saxa jaram sie cycami i snem rzecz jasna!!!ciri22, Blondik, marzusiax lubią tę wiadomość
-
To byłby raj dla mojego stelaża, nie lubi upałów, jest drań zimnolubny.
Mam pytanie, L4 mam do 14 lipca, ale najbliższą wizyte moge umówić na 21 dopiero. Rodzinny bez problemu wystawi mi L4 na tydzien?