Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe ja tak na szczescie nie mam ;p przed wizyta tesciowej jest gorzej bo ona pracuje jako sprzataczka (i to taka dobra bo w przychodni u niej zawsze jest wszystko na blysk) wiec nawet jak jest posprzatane to dla niej i tak nie jest ;p ale ja sie nie przejmuje
-
emaj wrote:Dobry! Plany planami, ale jestem na etapie próby nie wydrapania dziur pod pachami- antyperspirant tak na mnie działa
emaj lubi tę wiadomość
-
Przespałam noc. Jupi!! Rajd zadziałał Za to miałam pojebane sny Jak nie urok to ...
Jak kocham czerwoną herbatę, tak kupiłam sypaną na wagę i totalnie mi nie smakuje Jak bym napar z ziemi piła. Chyba, że bio-active aromatyzuje herbaty
Impra cały czas trzymam kciuki za fasola!!Impresja lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Impra przy pierwszej ciąży jak roniłam nie czułam nic, nie bolało, nie ciągło.
Dlatego też uważam, że nie ma co generalizować. Bedzie dobrze i tyle
idę dzisiaj do kosmetyczki, tak niewiele a jednocześnie tak wiele będę leżała i myślała tylko o tym jak mi dobrzeMaczek, Cytrynka_, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj nie jesteś dziwna. Ja też nigdy nie była u kosmetyczki, ale akurat dlatego, że samą mam wykształcenie kosmetyczne A do fryzjera nienawidzę chodzić. Nie cierpię jak ktoś dotyka moje włosy. Ot taki fetysz
A ten naskórek i piasek - niesmacznie to brzmi. Jak sobie pomyśle ile tam tego jest w piachu... blee.. I tak pojadę swój zostawićciri22 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A to nie jest tak ze jak stopą bosa chodzisz to narasta większy? Ze niby mechanizm obronny zeby sie nie skaleczyc czy cos.
Jak kiedys dzien w dzien chodzilam boso po trawie to masakra byla. I ktos mi podpowirdzial wlasnie w ten sposob.
Przestałam spacerowac na bosaka i od razu bylo widac poprawe. -
nick nieaktualnyWitam się o poranku!
U mnie wszystko ok, ale solidarnie z Wami moje pięty wołają o pomoc. Od dłuższego czasu strasznie schną i pękają. Widziałam kiedyś przepis na miksturę złuszczającą z octu jabłkowego i płynu do płukania ust. Stosowałyście takie cuda?ktosiowa lubi tę wiadomość