Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Impra, super, że wszystko ok niech tak będzie przez kolejnych 8 miesięcy
musiałyscie przypomnieć o stopach?? dobra, do urlopu zdążę
A teraz poproszę o pomysły i przepisy na dobre i nieskomplikowane ciastko, najlepiej bez pieczenia i żeby składniki nie były z kosmosu jutro prawdopodobnie mam ostatni dzień w nowej starej pracy i chcę coś na pożegnanie przynieść. albo na zakończenie miesiąca, jak kto woli ale nie chce mi się piec. -
nick nieaktualnyKatt, mało skomplikowany jest jogurtowiec Dwa jogurty greckie, cukier puder, żelatyna, owoce wedle uznania (najfajniej z malinami), kładziesz na jakieś biszkopty utartą mikserem masę, do lodówki na parę godzin et voila Zamiast biszkoptów można wyłożyć całość na plastrach pomarańczy na folii spożywczej, też fajnie wychodzi.
U nas było hitem na roczku młodego, zeżarł 3 kawałki, nie tylko on zresztą i ciasto bardzo szybko się skończyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Impra ty miałaś odpoczywać?!
Wrzuciłam warzywa do gara i samo się gotuje
Edek: Tak przy okazji robienia sobie drugiego śniadania i herbaty. I tak musiałam tyłek ruszyć. Leżenie zarzyna moje plecy niestety. Od razu mi się rwa kulszowa w bezruchu odzywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 17:52
-
Mieszaj w kotle spokojnie zatem
Ostatecznie padło na rafaello bez pieczenia. Jeszcze nie robiłam, ale wygląda banalnie. Oby tylko ubijaczka z blendera dała radę. Mam mnóstwo wiórków, trzeba się ich pozbywać zamiast cukru ksylitol, pół na pół krakersy z razowymi herbatnikami i udajemy, że zdroweBaronowa_83, Nadzieja87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Impra nogi w pozycji z katem prostym w stawie biodrowym i kolanowym jakbys siedziala na krzesle i sie polozyla z nim. Odciaza przy rwie kulszowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:37
-
nick nieaktualnyWiem bo ja mialam duzo takich pacjetow jak Ty ;p duzo jest takich osob nie moz a czegos zalecic odgornie. Ja tez mam tak ze u mnie powinno dzialac podwieszanie w ugulu na odciazenie w kregoslupie a to wcale nie dziala jest tylko gorzej.
Noo ale jakas metode powinnas sobie wypracowac lezenia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa masazysta i kosmetyczka i charakteryzator w jednym. Ale mialam na fizjoterapii 2 lata praktyk bo moja ulubiona nauczycielka jest osoba kochajaca swoj zawod fizjoterapeutki
Impresja mysle ze nasza waga to odpowiednia zabudowa tego odcinka. ;p
A tak serio w jakim stopniu to masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 19:00
-
nick nieaktualnyW niewielkim na szczęście, bo nie widać na zewnątrz, że łuk nie jest spojony tak jak powinien. Takie problemy wynikają z wad cewy nerwowej, więc profilaktycznie łykam więcej kwasu foliowego niż standardowo się zaleca w nadziei, że nie powtórzę rodzinnej historii.
Generalnie miednica jest pokiereszowana, bo mi dodatkowo "kolega" kiedyś wjechał sankami w plecy i dopiero parę lat później trafiłam do ortopedy, a ten do mnie, że widać, że jeszcze dodatkowo w miednicy było pęknięcie, które przechodziłam. Problemy są dwa - przykurcze w biodrach przy przywodzeniu i odwodzeniu nóg (wg mnie po tych sankach właśnie) i rwa kulszowa, która mi zawsze leciała udem i bokiem prawej nogi, teraz coraj częściej sięga pięty, a u góry uczucie, jakby mi ktoś widelec w pośladek wbił. -
nick nieaktualnyNoo wiem wiem z czego to wynika a co zartu o tuszy to dlatego ze glowna rzecz jaka sie robi w problemach z rozszczepem to wlasnie zabudowanie miesniami kregoslupa...
Na obie rzeczy najlepszy jest basen... Na przykurcze sama sobie za bardzo nie poradzisz szczegolnie ze wlasnie nie wiadomo jak to wyglada w rendgenie te kosci. Jak mialas mikrourazy z przemieszczeniem to kicha. Ale ogólnie to zdecydowanie basen. Stawia opor i pomoze Ci właśnie w rozruszaniu stawow biodrowych a
I na rwe tez dobry. A nie obciazaja za bardzo serca i pluc.
Areobik wodny byl by super. I cwiczonka w brodziku. -
nick nieaktualny