Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Impra a w ogole cos cwiczysz? Cos robisz? Co Ci fizjoterapeuta powiedzial?
Dawniej pływałam, ale bardziej ze względu na płuca i pomagało.
A teraz głównie uskuteczniam długie spacery. Dźwigania unikam.
Niestety teraz mnie Stelaż usadził w domu, a do zrobienia testu ciążowego przez ostatnie tygodnie robiłam > 10 000 kroków dziennie, zwykle między 12 a 15 tys., w najbardziej intensywnych dniach po 18 tys. To nagłe przystopowanie mi nie posłużyło. -
nick nieaktualnyImpra to jak tylko bedzies mogla wracaj do plywania. W ciazy tez Ci dobrze zrobi (samo lezakowanie w wodzie i odciazenie) bo wiesz ze z rosnacym brzuchem nawet chodzac bedzie coraz gorzej? Musisz koniecznie wziac i wzmocnic miesnie.
Cytrynka superImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia od dwóch dni preferuje wiszenie na cycu po kilka godzin ciurkiem. W ciągu dnia.
W nocy budzi się kilka razy na przewijanie i karmienie.
Karmienie jednak najwyraźniej jest efektywne, bo była wczoraj ważona przez położną - nadrobiła już spadek masy, a nawet przebiła masę urodzeniową o 80 g.
A ja padam ale czego innego można było się spodziewac?Blondik, Baronowa_83, emaj, Cytrynka_, kattalinna, Impresja lubią tę wiadomość
-
Emaj dokladnie to zle wiesci mojego ale udzielilo mi sie. Jego kuzyn (rok temu wzial slub a tydzien temu urodzilo mu sie malenstwo) mial dzis wypadek. Dachowanie. Nie przezyl. No i tak jakos smutno.
Wiedzma dowod juz odebrany? Super ze wracasz do nas. Mam nadzieje ze przylatujesz ze sloncem i upalami a nie z deszczem.
Edek. Maczku mam nadzieje ze pomimo zmeczenia jestes szczesliwa mamuska. Jeszcze jakis rok albo dwa i dziecko bedzie latwiejsze w obsludze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 22:24
-
Blondik wrote:Na paskudne pięty polecam maść z apteki za 13zl dernilan. Działa cuda.
Czytam czytam i czekam na dobre wieści o nowym forumowym dziedzicu. I zaczynam pakowanie Świnoujście czekaBlondik lubi tę wiadomość