X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zdałam sobie sprawę ze mija 35 dzień cyklu. Rano sobie robiłam test ovu. Pozytywny.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, ale że Alexis tak późno? Czy cionszę wykrywasz? :)

preg.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt co parę dni sobie Alexisowe robie. I wcześniejszy był negatyw przed mamy przyjazdem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cały czas od Ridża były negatywy a teraz pozytyw? Czy nie testosowałaś do przyjazdu mamy, wtedy negatyw, a teraz pozytyw? Przy drugiej wersji to może Dziedzica wykrywa :D

Mam problem z tymi alexisowymi patykami, bo mi tłuściochy kilka dni wychodziły. Cionszowy patyk też szybko tłuste krechy pokazał (wcześniej mnie w ciula robił), a Dziedzic jednak z tych leniwych. Także logika zawodzi :)

Tylko szyjka nie łgała ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra robiłam od Ridza co 3-4 dni. Ostatnio byla taka bledziutka kreska jakby troche mocniejszy cień. A dziś konkretny pozytyw. Ale ze wzgledu na mamę celibat jest. Więc lipa.

Edek w tamtym cyklu tez jakoś tak mialam pozytyw. I wtedy szyjke badałam i mi sie pokrywalo. Teraz szyjki nie badam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 00:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, coraz dłuższe te cykle masz. Wiem, że standardowo ciężko się leczyć w Twoich rejonach, ale co z klinikami leczenia niepłodności? Może tam by Ci je wyregulowali nieco? Ciężko się tak fajnie wystrzelić w tej sytuacji. Może masz dostępne jakieś pakiety badań prywatnie? Ja z tych wysyłkowych zadowolona jestem, wiarygodnie to wygląda. Szkoda czasu nieco i nerwów przede wszystkim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 04:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Ja juz stoje na przy stanku zeby wrocic do domciu. Zostawilam Mloda ze stelazem a sama pojechalam do innej dzielnicy do mojej mamy do przychodni zrobuc morfologie i zelazo.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się spóźnię do pracy, szwagierka mi łazienkę zajęła... Wczoraj wyszła o świcie to myślałam, że dziś też i zonk. Grunt to komunikacja w rodzinie ;)

Z pozytywnych wieści, nie licząc dzisiejszego dnia, do urlopu pozostały tylko trzy :D poproszę o upały od 14 ;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ej a ja chce od 6 sierpnia upaly! ;D do 15 ;p

• Maczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę upałów w ogóle. Weźcie je sobie gdzieś daleko ode mnie ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra... Moze nie upaly bo na plaze nie wyjde ale slonecznie i cieplutko ;) takie 20stopni w cieniu jest spoko.

Maczek, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Cyt, coraz dłuższe te cykle masz. Wiem, że standardowo ciężko się leczyć w Twoich rejonach, ale co z klinikami leczenia niepłodności? Może tam by Ci je wyregulowali nieco? Ciężko się tak fajnie wystrzelić w tej sytuacji. Może masz dostępne jakieś pakiety badań prywatnie? Ja z tych wysyłkowych zadowolona jestem, wiarygodnie to wygląda. Szkoda czasu nieco i nerwów przede wszystkim.
    nie stać mnie na prywatne badania tu. Tak zwyczajnie. Pieniądze pakujemy w mieszkanie teraz. Jesienią do pl lecę i tam sie pobadam. No i koniecznie muszę wrócić do diety. Wtedy było lepiej.

Edek. A klinika leczenia niepłodności nie jest moim marzeniem. Naczytalam sie o nich za dużo. Pchaja na iui i ivf co póki co nie jest moim marzeniem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 09:56

• Maczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dobra... Moze nie upaly bo na plaze nie wyjde ale slonecznie i cieplutko ;) takie 20stopni w cieniu jest spoko.

O, tyle to tak :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra poszlo priv do Ciebie ;)

Jedziemy nad jezioro. Caly samochod. Mamy grilla, kurczaka, baraninke i warzywka ;) bedzie pysznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Edek. A klinika leczenia niepłodności nie jest moim marzeniem. Naczytalam sie o nich za dużo. Pchaja na iui i ivf co póki co nie jest moim marzeniem.
    mnie nie pchali ani na iui ani na ivf, chociaż wyniki miałam fatalne i z taką myślą tam poszłam. Kliniki leczą, złe rzeczy czytałaś :)
    Ale fakt, wymagaja zrobienia badania nasienia, bo bez tego ani rusz.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku nawet tu na watku z uk sa wlasnie dziewczyny z kliniki. Zadna nie była leczona specjalnie jakos. Nawet przy poronieniach nie bylo specjalnych badan (choc polskie badania wykazaly nidprawidlowosci).
    W Polsce kliniki moze i lecza. Ale tutejsze to raczej watpie.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Ja nie chcę upałów w ogóle. Weźcie je sobie gdzieś daleko ode mnie ;)
    zabieram pod ukraińską granicę, także dogadamy się ;)

ps. też chcę duracelka... tymczasem urlop dupa zbita bo nad jezioro wpadnie ridż :/

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może zamiast Ridza czeka Cię urlop bez % ;)

ojejku lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam w domu ogląda jak idzie mężowi. Jak nic bede u rodziców do wrzesnia. Masakra.

U mnie tabletki azalia zabily cala chęć na jakikolwiek seks. Ale jeszcze tylko 3 miesiące i zegnajcie hormony.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paradoks antykow :P
    Bierzesz, żeby uprawiać seks, kiedy chcesz, a przez nie nie chce Ci się go uprawiać wcale ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 2271 2272 2273 2274 2275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ