Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chlop poczuje ze ojcem jest Ciri. Nie martw sie. Rob swoje.
W razie co ja sie zapisuje do ekipy remontowej. Jeden dom od podstaw wyremontowalam. Doswiadczenie mam
A ja sasiadow nie bardzo lubie. Wole Masze jak gotuje kasze. To moj ulubiony odcinek.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajster Cytryna w akcji
ciri22 wrote:A ja sie nie martwie! Jestem szczesliwa bo wreszcie chata dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 17:44
-
A propos bajki sąsiadów. Zrobiliśmy stara drewniana podłogę, wytapetowalismy i juz ustawialiśmy meble. Stawialiśmy szafę i ona lekko dotknęła żyrandol. Zaczł sie bujać i ... Spadł wbijając sie kilka cm w tą nową podłogę, a wszystkie żarówki, szklane klosze rozbiły sie w drobny mak na tej pięknej nowej podłodze
-
nick nieaktualnyNie moge musze firme ogarnac. Bo cos nam wczoraj i dziś nie idzie a muszę dzisiaj wystawić faktury i wysłać klientom
Edit: Baronowa wyobrazilam to sobie i mimo wielu szczerych checi sie usmialam A chcialam pozalowac podlogi i żyrandolaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 17:51
-
nick nieaktualny
-
Ten żyrandol to 2 lata temu bylo.
Cytrynka, wiem ze dam rade. Mam tylko nadzieje ze do sierpnia a nie do grudnia -
Pozdrowienia ze Świnoujścia. Pogoda średnia, ale Madzia zachwycona. Wcina piach, pcha się do wody i że wszystkiego się cieszy
Emaj, oto inspiracją dla ciebie
Ps. Tak.to ciąża spożywcza. I tak, Madzia to cały stelaż
Buziakikattalinna, Cytrynka_, ktosiowa, Baronowa_83, emaj, ciri22, Impresja, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Musiałam jechac kupic jeansy bo się w moje nie mieszczę. Oficjalnie jestem kwadratowa - musiałam kupic 30 na 30, shit
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmaj, mam jedną zasadę - absolutnie nie wchodzić do sklepu z artykułami dla plastyków z kartą. Tylko gotówka. Inaczej człowiek popłynie...
Oj, pamiętam taką jedną praktykantkę. Ilu klientów potem wydzwaniało, ile błędów było, to głowa mała. Rozumiem, że można mieć gorszy dzień, ale nie cały staż. W dodatku trzeba mieć oczy w dupie (jak z dzieckiem), żeby sobie taka osoba nic nie zrobiła. -
nick nieaktualny