X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, pamiętam jak raz zrobiłam duże zakupy i stwierdziłam, że przejdę sobie z nimi dla sportu pół miasta piechotą, zamiast wsiąść w autobus. Doszłam do bloku już tak zmachana, że masakra, a tu winda nie działa, bo awaria prądu. W dodatku usuną usterkę za 5-6h O.o I tak dylałam 14 pięter w górę, myślałam, że zejdę po drodze. A po południu wraca Stelaż z uśmiechem na twarzy "Przesada, jaka awaria, już wszystko działa". Myślałam, że go uszkodzę :P

Cytrynka_, marzusiax lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem cos o tym;p u mnie ostatnio bylo tak samo ;D i smieje Ci sie w twarz ze jak to nie jest tak zle ;p

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri i nie przywaliłaś?
    Bo ja to miałam ochotę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj iest notorycznie przeze mnie bity bo za duzo sobie pozwala ;D trzeba chlopw trzymac krotko ;D jeszcze tylko nie wypracowalam zdolnosci walenia na seks zeby byl. Mysle ze to musi byc jakis specjalny guzik ktorego jeszcze nie odkrylam ;D

Zarcik ;)

Cytrynka_, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój teraz ma fazę żarcików na temat tycia w ciąży.
    Ostatnio Kung Fu Panda oglądaliśmy.
    No zgadnijcie, którą postać będę przypominać :P
    Się uśmiałam... ło ho ho.

Dagn_, ciri22, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj do tej pory ma takie zarciki...

Kolezanka mnie na pilates namawia dla matek z dziecmi. Chyba wreszcie jest szansa ze sie gdzies zapisze bo samej to juz mialam dawno sie zapisac na jakies cwiczenia ale mi nie idzie...

kattalinna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porcja dobrych wieści ;)
    Mam za 2h do odbioru lutkę :)

I zgadnijcie, kto gotuje bób, ha! :D :D :D
    Mrożony, bo mrożony, ale nie można mieć w życiu wszystkiego ;)

kattalinna, emaj lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj malo co zartuje. Taki troche mruk z niego. Ale jak sie umie podejsc to sie smieje. Tylko ze to zawsze z czyjejs inicjatywy musi byc.

Ogolnie to wczoraj trafilysmy z mama na festival teatrow ulicznych. Temat adopcja.
    4 doroslych chlopow w pampersach wypchanych jakby tydzien ich nie zmieniali ;) i opiekunka troche taki tyran z niej. Pokazywali swoje wdzieki. Jaki silny, jaki uzdolniony. Smiechu co nie miara. Na koniec sie zbuntowali. Wsadzili ja do kubla na smieci. Ale jak ona sie z niego wygramolic chciala to takie miny puszczala. A wszyscy sie smieli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, u mnie drugi biegun.
    Trzeba wyraźnie, kilkukrotnie zaznaczyć, że się chce na poważnie pogadać, bo inaczej wszystko jest przerywane żartami, co chwilę. Czasem mnie to rozmiękcza ;) A czasem wk... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to wkurwia. Bo na mojego nie dziala tekst ze teraz chce powaznych rozmow. Wszystko zakonczone i przerywane smiechem. Rece mi czasem opadaja.

• emaj Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, z tym Duracelem to teraz tak mam ;)
    Muszę chyba separację jakąś zarządzić.
    Za bardzo kreatywna się robię :P

Co do lipcówek... na takim publicznym forum nietrudno trafić na kogoś, kto - delikatnie mówiąc - irytuje. Na początku po cichu zajrzałam sobie na Belly i jakoś mnie nie zachęciła ta atmosfera. Tam na lutówkach/marcówkach/kwietniówkach jest jednak zlepek przypadkowych dziewczyn (w zbyt duzej ilości w przeliczeniu na jeden wątek), a nie grupa ludzi, którzy już się znają - jak tutaj. Zupełnie inaczej. Jakoś na razie sceptyczna jestem. Może niesłusznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra ja na marcowki zagladam regularnie ale jakos sie nie wypowiadam, w ciagu ciazy i do dzis moze z 6 razy zabralam glos jak chcialam o cos spytac albo cos. A tak to podczytuje od czasu do czasu ale mnie nie nastraja do rozmow ta ekipa.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, Impra a skąd Wy te duracele bierzecie? Ja niby nie narzekam, ale jakby tak powera dostał bym nie narzekała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam proga z apteki. Ale dziwne te korki na zamówienie O.o Są w takich silikonowych foremkach w kształcie pocisków :P Coś jak foremki na lód :P Ujowo się to wyjmuje. 10 min mam w środku i coś mam wrażenie, że piec zaczyna, heh. Całe szczęście, że Duphaston do odbioru w środę w Pl, więc za jakieś 10 dni powinien być u mnie. Kamień z serca, że się to jakoś ogarnąć da :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też ma teraz duracela ;) Chętnie by się przystawił i ja bym kurcze nie miała nic przeciwko, a tu tymczasem celibat i szklanka wody zamiast :P

Impra, dobrze, że masz tego proga.
    Ja się na fiolecie w ogóle nie odnalazłam - zbyt łatwo burzył mi moje "zen" ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Emaj, Impra a skąd Wy te duracele bierzecie? Ja niby nie narzekam, ale jakby tak powera dostał bym nie narzekała.
    No u nas objaw cionszowy jak nic ;)
    Całą lutealną kijem musiałam odganiać, nawet to, że chora z gilem do pasa chodziłam go nie zniechęcało. Jak nigdy. I to trwa nadal. Albo nawet przybiera na sile O.o Że już nie wspomnę o radości z cyców jak donice ;)

• emaj Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to nowość. Ja nie wiem, Emaj, jak Ty dajesz tak radę permanentnie :D

A o lipcówki też mi o testerki chodziło - że trafiasz na taką cholerę, jak tam dzisiaj. Dlatego nie spieszno mi na Belly, bo wydaje mi się, że na fioletowej jeszcze większa koncentracja takich akcji może być.

• emaj Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 2270 2271 2272 2273 2274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ