Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Dzień dobry Wiedzmy, melduję, że 2 dni temu moje dziecko zrobiło pierwsze kroki od tamtego czasu jak ma gdzieś 2-3 kroki to idzie sama a jak więcej to raczkuje
-
nick nieaktualnyJadę na wizytę do lekarza na 11:15.
Edek: Podejrzewam u siebie od jakiegoś czasu endo na szyjce. Od roku coraz częściej plamiłam w lutealnej i często tak nietypowo - nie żaden brązowy śluz, tylko nagle na moment żywa krew. Po seksie też czasem plamienia. Jest jeszcze opcja, że mi zrosty w jamie brzusznej rozrywa i mogę od tego plamić. Dużo babeczek z endo ma takie problemy w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 15:41
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta trzymam mocno kciuki za sikańca!!!!!!!
Katt planujesz oblać tego patola, którego zakupiłaś?
Impra mocno trzymam kciuki za dziedzica. Pewnie usłyszysz serduszko
Nieśmiało wysyłam małego wiruska #$%&#$$&#$%& tylko nie bierzcie choroby
ojejku, ktosiowa, kattalinna, ciri22 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyemaj wrote:Marzu piękne krechy:D bardzo zacieszam:D
Impra informuj i nie strasz ludzi!
Marta Ty też masz teraz dwie krechy wysikac. Ja mam takie wysikac w październiku, kiedy Ala urodzi:) a kto we wrześniu?
ja sikam dwie kerski średnio co 3 miesiace wiec żaden wyczyn jak dla mnie, wyczynem będzie urodzić za 9 miesiecy...
W poniedziałek się melduję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 21:22
-
marzusiax wrote:Marta trzymam mocno kciuki za sikańca!!!!!!!
Katt planujesz oblać tego patola, którego zakupiłaś?
Impra mocno trzymam kciuki za dziedzica. Pewnie usłyszysz serduszko
Nieśmiało wysyłam małego wiruska #$%&#$$&#$%& tylko nie bierzcie choroby
-
Marzu gratulacje
Impra trzymam kcikki
Ojejku za wysikane II kreski i donoszone pieknie 9 miesiecy
Wszytskie potrzebujące zarażamy kicham, prychm i jeszcze nie wiem co moge ...odprawiam czaryemaj, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest zarodek 1,61 cm Serduszko bije 182/min
Ale mam krwiaka 2 cm i stąd prawdopodobnie plamienie
Przez krwiaka martwi mnie wygląd pęcherzyka, taki mocno spłaszczony.
Oczywiście podejście jest tutaj lajtowe - leżeć nie muszę, jedynie zakaz seksu i dźwigania ciężkich rzeczy. A na to, że mi prog jakieś zapalenie wywołał, też nic nie dostanę przed 12tc.
Wiem, że w Pl lekarz kazałby mi leżeć i na pewno zalecałby proga, więc chyba jednak ograniczę aktywność do minimum. Mam nadzieję, że dzięki temu krwiak się wchłonie.Maczek, kattalinna, ojejku, Baronowa_83, ciri22, Cytrynka_, marzusiax, emaj, Blondik, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Impra na pewno sie wchlonie czesto do konca 1 trym sie wchlaniaja trzymam kciuki
Impresja lubi tę wiadomość
-
1,61 i serce jak dzwon cudne wieści, reszta to straszaki, wierzę, że do przezwyciężenia. Jakie to jest piękne, że taki okruszek ma własne serducho, jest osobnym, choć jeszcze niezależnym, ale jednak odrębnym istnieniem to jest prawdziwy cud życia
Marzu, teraz czekamy na takie wieści od Ciebiemarzusiax lubi tę wiadomość