Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Bardzo zdrowo serio 4 litry wypijasz dziennie?? Jak to robisz?
-
Emaj to cena tego hsh w klinikach jest ponad 1000zl mimo, że piszą na stronie 400zl? Czy jedna klinika tak wywaliła cenę? Ja też miałam w planach, ale jakoś liczyłam na cud. Może jednak coś małego się zdarzyło, bo na dzisiejszym facelle, 2 kreska mocniejsza od testowej.
Ktosiowa a nie bierzesz clo? Mi clo mocno podnosiło temp.
Tak piszecie, że Ridż nie lubi gmerania na włościach. Pytonga jakoś się nie boiktosiowa, Blondik, emaj, Impresja lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baronowa_83 wrote:Mam kubek pól litrowy;)- pije dwa razy herbatkę na laktację, pokrzywe, zwykla herbatę, mala kawę i butelkę żywca 1,75. Caly czas walczę, żeby chociaż troche mleka bylo to muszę pilnować ile piję. Nie zawsze się udaje, ale co spojrzę na wode to pije duzo.
Marz, chcemy foto! -
marzusiax wrote:Emaj to cena tego hsh w klinikach jest ponad 1000zl mimo, że piszą na stronie 400zl? Czy jedna klinika tak wywaliła cenę? Ja też miałam w planach, ale jakoś liczyłam na cud. Może jednak coś małego się zdarzyło, bo na dzisiejszym facelle, 2 kreska mocniejsza od testowej.
Ktosiowa a nie bierzesz clo? Mi clo mocno podnosiło temp.
Tak piszecie, że Ridż nie lubi gmerania na włościach. Pytonga jakoś się nie boi
U mnie temperatura już dziś normalna, a brać nic nie biorę... chyba, ze jakieś antydepresanty zapodam
-
kattalinna, ojejku, Impresja, Baronowa_83, Blondik, Maczek, emaj, Basik122, myshka84, Dagn_, ciri22 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMarz, mam dla Ciebie złe wieści
Ta kreska już ciemniejsza nie będzie, oni tak chujowo te testy produkują, ze nawet przy becie rzędu 2000 kreska nie robi się czarna, tylko bordowa, jak u CiebieBaronowa_83, Blondik, Maczek, ciri22 lubią tę wiadomość