Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPewnie! I coś dobrego regionalnego wciągnij
Zjadłabym pyszną kapustkę z Wisły albo kaszubskie ziemniaczki z Gdańska
Edek: Wasze zdrówko, Wiedźmy! (toast świeżym sokiem jabłkowo-marchewkowym z sokowirówki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 18:44
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Impra może Ci precla z Krakowa wysłać?
Ostatni raz Wam tu truję o moim przepychaniu rur, obiecuję, ale skończyło się tak, że mam we wrześniu zamiast w przyszłym tygodniu... Nie ogarniam wymogów, dlaczego w jednych miejscach życzą sobie takich i takich badań, w innych bez jeszcze jakichś tam absolutnie mnie nie tkną. Najlepsze są ceny - ja mam zapłacić za sono 380 zł, w drugim miejscu było 350 zł, a dziś zadzwoniłam do kolejnej kliniki, pytam KajMany, a oni 1350 zyłotych!
Impra, ślepa jestem, nie popatrzyłam na Twój suwak Trzymam wszystkie palce za serducho! -
Kogoś lekko pogięło we w tym Krakowie! A może oni podali cenę w hrywnach albo innych monetach somalijskich?
A o przepychaniu rur i innych wydarzeniach to możesz nam marudzić ile zechcesz :-*
Impresja, tu chyba nie mamy jakiś szczególnych specjałów regionalnych. Poza piwem ale zajrzeliśmy dziś do mojej mamy po placki ziemniaczane w czasie tego urlopu jem wszystko, co zakazane i dawno nie czułam się tak dobrze
Jutro jedziemy na obiad na rybkę. Podróż kulinarno sentymentalna bo do restauracji, w której robiliśmy obiad weselny zawsze nas tam poznawali, ciekawe czy teraz też
W drodze do domu zaszliśmy do lidla i nabyłam spodnie dresowe mój pierwszy ciuch z tego sklepu, przyda się do spania nad jeziorem bo pierońsko zimne już noce -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Nie chcę nic mówić, ale u nas na rocznikowym taka ciąża właśnie jest
Emajku, a ten ostatni kontakt, to nie jakieś hamerykańskie HSG? Ceny by się zgadzały nawetkattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Ktosiowa, albo dupę na tych wakacjach przemroziłaś (jak to latem w Pl) i coś Cię biere. Albo ciążunia Cię biere A wiesz przecież, że choroby Ci nie życzymy
Emajku, a ten ostatni kontakt, to nie jakieś hamerykańskie HSG? Ceny by się zgadzały nawet
Jest jeszcze jedna opcja: ślepota poranna, temperturę zczytuję spiąć, bo przecież nie muszę wstawać do pracymarzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Drogie brawo!
Od kilku dni jest mi niedobrze po każdym posiłku. Dzisiaj strasznie mnie obsyfiło, przypaletala sie opryszczka i gupi ibisz. Czy powinnam się bać. Dodam, że stosunek odbył się 10 dni temu. Jednak nie trzymałam nóg w górze, ani nie wkładałam żadnych chusteczek. Za to łykałam caly miesiąc malutkie tabletki o wdzięcznej nazwie. Proszę o odpowiedź, bo się leciuteńsko stresuję.
Pozdrawiam -
Baronowa
Skoro byl stosunek to masz szanse na ciaze. Niestety male tableteczki nie daja 100% ochrony.
Najlepszą ochroną przed niechcianą ciążą jest szklanka wody zamiast. Ewentualnie po każdym stosunku musisz się podmyć colą z octem i zmyć wrzątkiem.
Pozdrawiamy redakcja.Baronowa_83 lubi tę wiadomość