X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie! I coś dobrego regionalnego wciągnij ;)
    Zjadłabym pyszną kapustkę z Wisły albo kaszubskie ziemniaczki z Gdańska :D

Edek: Wasze zdrówko, Wiedźmy! (toast świeżym sokiem jabłkowo-marchewkowym z sokowirówki) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 18:44

• emaj Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaaa, krakowski obwarzanek z solą! <3
    Teraz będzie mi się śnił po nocach ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadla kartacza! Takiego z mięsem. Mama byla i miałam ją w tych celach wykorzystać, ale nie miałam serca. I teraz będą mi się po nocach śniły ;(

Ja nadal bez Ridza. Znalazłam jeszcze paczkę dupka i myślę czy sobie nie zapodać.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, no jaja sobie robią :/

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Impra może Ci precla z Krakowa wysłać? :)

Ostatni raz Wam tu truję o moim przepychaniu rur, obiecuję, ale skończyło się tak, że mam we wrześniu zamiast w przyszłym tygodniu... Nie ogarniam wymogów, dlaczego w jednych miejscach życzą sobie takich i takich badań, w innych bez jeszcze jakichś tam absolutnie mnie nie tkną. Najlepsze są ceny - ja mam zapłacić za sono 380 zł, w drugim miejscu było 350 zł, a dziś zadzwoniłam do kolejnej kliniki, pytam KajMany, a oni 1350 zyłotych! o.O

Impra, ślepa jestem, nie popatrzyłam na Twój suwak :) Trzymam wszystkie palce za serducho!
    Ta ostatnia to przepraszam jest robiona za pomoca zlotych, jednorazowych narzedzi ktore dostajesz potem na pamiatke?

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj, no jakieś jaja...

witam "po wczasach" :) wróciłam na śląsk i tu też zimno, hehe :)
    Ridź jest u mnie, wysikiwac dwie kreski proszę raz dwa!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wiedźmy,
    Wróciłam z pierwszej części wczasów. Z ridzem.
    Nowy wykres mam dziwny, jakbym pociągnęła go z poprzednim to miałabym piękny wykres ciążowy ;)

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogoś lekko pogięło we w tym Krakowie! A może oni podali cenę w hrywnach albo innych monetach somalijskich?

A o przepychaniu rur i innych wydarzeniach to możesz nam marudzić ile zechcesz :-*

Impresja, tu chyba nie mamy jakiś szczególnych specjałów regionalnych. Poza piwem ;) ale zajrzeliśmy dziś do mojej mamy po placki ziemniaczane :) w czasie tego urlopu jem wszystko, co zakazane i dawno nie czułam się tak dobrze <3
    Jutro jedziemy na obiad na rybkę. Podróż kulinarno sentymentalna bo do restauracji, w której robiliśmy obiad weselny :) zawsze nas tam poznawali, ciekawe czy teraz też ;)

W drodze do domu zaszliśmy do lidla i nabyłam spodnie dresowe :) mój pierwszy ciuch z tego sklepu, przyda się do spania nad jeziorem bo pierońsko zimne już noce

preg.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Cześć wiedźmy,
    Wróciłam z pierwszej części wczasów. Z ridzem.
    Nowy wykres mam dziwny, jakbym pociągnęła go z poprzednim to miałabym piękny wykres ciążowy ;)
    Nie chcę nic mówić, ale u nas na rocznikowym taka ciąża właśnie jest ;)

preg.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, zaszaleli... :/

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Nie chcę nic mówić, ale u nas na rocznikowym taka ciąża właśnie jest ;)
    Ktosiowa, albo dupę na tych wakacjach przemroziłaś (jak to latem w Pl) i coś Cię biere. Albo ciążunia Cię biere :D :D :D A wiesz przecież, że choroby Ci nie życzymy ;)

Emajku, a ten ostatni kontakt, to nie jakieś hamerykańskie HSG? :P Ceny by się zgadzały nawet ;)

kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:51

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj kartacze to takie pyzy ale z mieszanki ziemniakow gotowanych i surowych z miesem w srodku.
    Pychota.

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Ktosiowa, albo dupę na tych wakacjach przemroziłaś (jak to latem w Pl) i coś Cię biere. Albo ciążunia Cię biere :D :D :D A wiesz przecież, że choroby Ci nie życzymy ;)

Emajku, a ten ostatni kontakt, to nie jakieś hamerykańskie HSG? :P Ceny by się zgadzały nawet ;)

Jest jeszcze jedna opcja: ślepota poranna, temperturę zczytuję spiąć, bo przecież nie muszę wstawać do pracy

marzusiax lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, zaszłabyś w tym cyklu i byłby spokój z przedmuchiwaniem rurek :D
    Na którymś wątku nawet dzisiaj widziałam podobny wpis, że HSG miało być, chyba się przesunął termin i już nie jest potrzebne :P

kattalinna, emaj lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HSG to powszechnie znany już straszak na Ridża :) chłopina na wieść o nim ucieka gdzie pieprz rośnie na minimum rok :D

preg.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt a Ty byś sie nie bala* gdyby ktoś obcy wparowal Ci na "meline" i każdy kat sprawdzał?

Edek. Telefon twierdzi nie bala a bajka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 00:14

kattalinna lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie brawo!

Od kilku dni jest mi niedobrze po każdym posiłku. Dzisiaj strasznie mnie obsyfiło, przypaletala sie opryszczka i gupi ibisz. Czy powinnam się bać. Dodam, że stosunek odbył się 10 dni temu. Jednak nie trzymałam nóg w górze, ani nie wkładałam żadnych chusteczek. Za to łykałam caly miesiąc malutkie tabletki o wdzięcznej nazwie. Proszę o odpowiedź, bo się leciuteńsko stresuję.
    Pozdrawiam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa

Skoro byl stosunek to masz szanse na ciaze. Niestety male tableteczki nie daja 100% ochrony.
    Najlepszą ochroną przed niechcianą ciążą jest szklanka wody zamiast. Ewentualnie po każdym stosunku musisz się podmyć colą z octem i zmyć wrzątkiem.
    Pozdrawiamy redakcja.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

‹‹ 2285 2286 2287 2288 2289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ