Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c01df2718a7f.jpgBaronowa_83, ciri22, emaj, Impresja, WiedźmaMaKota, Blondik, Basik122, marzusiax lubią tę wiadomość
-
To zapodajcie temat. Ja właśnie mam wyjście z domu jadę ze starszym na badanie sluchu. Młody krzyczy babci. I nius stulecia : Pierwsza linia kafelek na ścianie polozona
aleala, Maczek, emaj, Impresja, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z ta pierwsza linia to mąż przesadzil . Pierwsze 5 kafelek. Teraz dywaguja jak położyć przy oknie
Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
Baronowaaa po pierwszej lini to juz szybciutko pójdzie
Maczku, torba spakowana ciekawa jestem kiedy pojedzie w podróż życia -
nick nieaktualnyHehehe Baronowa to juz z gorki
Ala jeszcze chwilka
Ja juz kolejne chce ;p
Edek: Baronowa chyba mialas racje. Mam wrazenie ze koniuszek zeba Liwi sie przebil. Jeszcze cala dlugosc ale taki koniiszek blizej srodka juz chyba sie przebil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 15:57
-
Tylko mój mąż od 1,5 miesiąca odgraża sie ze teraz juz z gorki:P
Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość
-
Maczek wrote:Ostateczni wybierasz się rodzić tam, gdzie mi pisałaś kiedyś?
Ostatecznie rodze w swoim miescie pod uwage bralam 3 inne szpitale w promieniu 15-20 km ale nie pamietam o którym Ci pisałam
-
Masakra. Kolezanka sie rozchorowala i nie przyszla do pracy. Musialam sama zrobic to co zawsze robimy we dwojke i rzadko sie wyrabiamy w dobrym czasie. Do kolezanki pretensji nie mam. Bo nie jej wina ze choroba dopadla ja akurat dzis. Ale fajnie by bylo zeby szefostwo przyslalo jakies wsparcie. Nawet w postaci samej szefowej. Dzis bym na jej towarzystwo nie narzekala.
-
Cytryna współczuję, niestety znam uczucie faktycznego zapierd.lania za dwie ... Mam nadzieje ze chociaż Twój trud zostanie przez szefostwo zauważony i odpowiednio doceniony :*
-
Ala ja liczę zeby nie dostac opierdolu. I już bede sie cieszyć. Chwalić mnie nie muszą. Już sie przyzwyczaiłam ze oni dobrych słów nie znają. A jak klient pochwali to tylko sie uśmiechną i nic nie powiedzą. Nawet jeśli to było przy osobie chwalonej.
Więc ten. Zrobiłam co mogłam i niech sie odczepia.
Teraz 2 dni wolnego. I sie. mega ciesze na ten fakt. Za tydzień urlop bo mi do końca miesiąca zostały do wykorzystania dni jeszcze. I wezmę sie za sypialnię. -
nick nieaktualny
-
Zakladki wrócą pewnie jak coś sie wykrzaczy i przywrócą poprzrdnią kopie kodu :p
Na obiad robie zupe, mam ochote jak nigdy na kalafiorową -
Warzywa z patelni;)
Ciri ja mam pieluszkowe zapalenie. Ciężko temat wymyslec. Mogę jeszcze o remoncie pogadać. Próbuje męża przekonać żeby przedpokój machnąć na granatowo;)
Polozyli wczoraj 2 m 2 kafelek. Jeszcze tylko 20.metrow;).no i fugi. Potem jeszcze tylko odmaluje pól mieszkania i doszoruje szczoteczka i juz juz można wracać do domu. Jak nic do 28 października będzieciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny