Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ala powiedz mu, że jak nie będzie sexów to jeszcze miesiąc będziesz się toczyć. Niech chodź tak ci pomoże w porodzie Tylko jak sobie przypomnę sex na tym etapie, to śmiech na sali Przerwy na siku musiały być
Ja w kolejce u ortopedy. Kocham bycie w ciąży Szybciutkie wizyty u specjalistów. Normalnie musiałabym z korzonkami 2 miechy co najmniej czekać. I tak przypuszczam co usłyszę
Edit rozwala mnie bunt ludzi w poczekalni. Laska oburzona że godzinę czeka na l4. Ja jak policzę ile tylko w tym tyg siedziałam w poczekalni u lekarzy to z 12h się uzbiera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:13
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ooo w kolejkach w marketach to też się cuda dzieją Współczuje tym kasjerkom. Kuzynka jest kierowniczką w bierze i się trochę nasłuchałam Przykład - facet otworzył sobie winiacza i wypił na miejscu i jeszcze się tłumaczył, że towaru nie kradnie.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
O kolejkach to ja referat moge napisac. Stoje po drugiej stronie lady.
Ostatni kwiatek jaki mnie rozbroil byl taki.
Kolezanka obsluguje klientke. Kroi jej wedliny, liczy na kasie. Duze zakupy. Duzo krojenia i liczenia. Nastepny w kolejce polak co sie na anglika stylizuje (taki ą i ę). Zagaduje do kolezanki ze w sumie to długo zajmie jej ta klientka z przodu to moze ona mu pokroi wedliny w miedzyczasie bo on przeciez czekac nie bedzie.
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Cytrynko próbowałam rozmowy . Wyjaśnił mi, że nie może się doczekać aż po połogu będę miała siłę na sex, ale na tą chwilę bariera psychiczna jest dla niego nie do przejścia, mimo dużej ochoty fizycznej. Łatwiej mi to zrozumieć i przyjąć po takiej rozmowie
A w kolejkach u lekarza starym babom zawsze mówie, że zdrowa i dla przyjemności tu nie przyszłam to sie uciszają -
Basik122 wrote:Dudusiek pomyka po nowym pokoiku
To jest mega ze dziecko juz umie chodzic ale jeszcze musi sie czegos trzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 14:59