Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze 8 miesięcy temu Zwei nie mogła nawet przypuszczać, że w marcu 2015 będzie mogła całkowicie pełnoprawnie siknąć na patyka. Że może - dzięki wspólpracy z azjatyckim rewolucjonistą Dongiem, przy użyciu kontaktów z kartelami metforminowymi- wyprodukować własne jajo atomowe. Aż do początku marca, kiedy to...
Ale nie uprzedzajmy faktów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 05:42
ołowiana wrona, Eva82, lauda., Ralpina, Mona_M, Basik122, Maczek lubią tę wiadomość
-
Chciałam jebnac sexy fote z kibla z negatywnym testem na kolanach ale aparat odmawia współpracy. Nie chce Ridżowi foty jebnac czy co. A i nie naszczalam na telefon tylko do świecznika bo test plytkowy hehehe. /czy sperma w moczu może wpływać na wynik testu ciążowgo? LOL/
-
ołowiana wrona wrote:Chciałam jebnac sexy fote z kibla z negatywnym testem na kolanach ale aparat odmawia współpracy. Nie chce Ridżowi foty jebnac czy co. A i nie naszczalam na telefon tylko do świecznika bo test plytkowy hehehe. /czy sperma w moczu może wpływać na wynik testu ciążowgo? LOL/
Wronka, MAM NADZIEJĘ że sperma nie wpływa na wyniki
A poza tym, u Cię to dopiero 10 dpo, więc jak nie lucky piątek 13-go, to może lucky 13 dpo w poniedziałek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 06:31
-
Lauda i jak????
Zwei_kresken teraz ten cykl będzie Twój, tak samo Wrona nie poddawać się; ) kto jescze miał szczac bo tracę rachubę?
Aaaaaa zaklepuje się na 300 stronie!
Ps . Śnieżka - a niechaj będzie endomeda Sally Spectrą - spojrzalam na jej foty i musiała być z niej wredna zołza!
edit: no to się wpisalam na 300 stronie grrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 06:43
-
No coś tam jest, a właściwe są
Dlatego stawiam MLEKO!
Edit: zdjęcie oszczanego patyka wrzucę Wam, jak słońce bardziej wzejdzie i ostrość będzie lepsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 06:45
Blondik, Basik122, Ralpina, Katarzyna87, Amelcia, Yousee, Maczek, Eva82 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Lauda i jak????
Zwei_kresken teraz ten cykl będzie Twój, tak samo Wrona nie poddawać się; ) kto jescze miał szczac bo tracę rachubę?
Aaaaaa zaklepuje się na 300 stronie!
Ps . Śnieżka - a niechaj będzie endomeda Sally Spectrą - spojrzalam na jej foty i musiała być z niej wredna zołza!
edit: no to się wpisalam na 300 stronie grrr..
Kacha Cię zaklepała, także luz
-
lauda gratulacje! wiedziałam, anie mówiłam!!!! super!
Ralpina, ja miałam jeszcze większy wzrost z 73 na 1064 i jest ciąża pojedyncza;)
lauda teraz machnij sobie jakiś ekstrawagancki suwaczek;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 06:56
-
Heh, no pewnie wymyślę sobie coś zamiast wykresu, ale spokojnie.
Niech minie termin przyjścia Ridża, który planowany mam na jutro. Niech w przyszłym tygodniu beta wyjdzie pozytywna, a wtedy zacznę fikać nóżkami z nieposkromionej radości.Basik122, Ralpina lubią tę wiadomość