Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauda! Super.
Za to moj pierwszy raz z luksusowym facelle kompletnie do bani. Luksusowy test po ok 3 min pokazywał dwa cienie cieni, ale nie pionowe krechy ale poziome. Potem nic, jakby był nieuzywany. Wkurzona jestem baaaardzo bo nie mam drugiego. Fuck!!!!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyEhhh tak jak obiecalam laudzie zsynchronizowałam moje wczesne szczanie dzisiaj i mało co tam widać, jakąś poświata, ale nie wiem czy te testy tak mają czy moja wyobraźnia pracuje. Więc tearaz będę grzecznie czekać do 16
Ah i lauda kochana a nie mówiłam !! Zresztą każda z nas widziała twój bajeczny wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 07:20
lauda., ołowiana wrona, Basik122, Amelcia, Yousee, Maczek, Emma80, Emma80 lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ehhh tak jak obiecalam laudzie zsynchronizowałam moje wczesne szczanie dzisiaj i mało co tam widać, jakąś poświata, ale nie wiem czy te testy tak mają czy moja wyobraźnia pracuje. Więc tearaz będę grzecznie czekać do 16
Ah i lauda kochana a nie mówiłam !! Zresztą każda z nas widziała twój bajeczny wykres
Odrobina, ale ja bajeczne wykresy miałam zawsze
Dawaj zdjęcie!!!
Ja swojego patyka też dodam. -
Łaaaaaaaaa!!! Dawać testy!! Wieeeedziałam! Wykres Laudy pachniał Grochem na kilometr. Odrobina - u Ciebie jest tak wcześnie, że cienie poświaty to wszystko na co dziś może być stać Twój mocz (ja w 11dpo wysikałam taki cień, że tylko JA wiedziałam, że tam siedzi Groch uktyty).
Blondik lubi tę wiadomość
-
Yousee wrote:Lauda! Super.
Za to moj pierwszy raz z luksusowym facelle kompletnie do bani. Luksusowy test po ok 3 min pokazywał dwa cienie cieni, ale nie pionowe krechy ale poziome. Potem nic, jakby był nieuzywany. Wkurzona jestem baaaardzo bo nie mam drugiego. Fuck!!!!
Ja tez mialam te dwie poziome na poczatku. Chyba te luksusowe strumieniowe tak maja bo one nabieraja na gabke duzo sikow I papierek testowy jest bardzo mokry. Takze to nie kwestia wadliwosci raczej
-
nick nieaktualnyHahaha zrobiłam zdjęcie nic na nim nie zobaczycie więc nie wrzucam
Ja bym tego nawet cieniem nie nazwałam tylko poświatką, albo cieniem cienia cieniastego. No i zrobiłam test kardioline i już w zeszłym cyklu zrobił mi ten psikus z przesuniętą drugą kreską, więc na 16 zakupię inny, bo boję się że one jakieś dziwne są, albo na mój mocz dziwnie reagują (a dopiero co mówiłyśmy o oszukujących testach). Jak też zrobiłam ten test tak teraz zaczęłam czuć ridżowe ciągnięcia na dole.
Cierpliwość jest cnotą, więc dam na wstrzymanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:53
-
poprawcie mnie jak źle liczę, ale w tym cyklu "pechowych" 13tek mamy 4 wiedźmątka Amelcia, Ralpina, Lauda i Odrobina
I Shibuya - kochana wybacz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:01
Ralpina, Basik122, Blondik, Shibuya, Maczek lubią tę wiadomość
-
Katarzyna dziękuję za zaklepanie na 300 stronie
Odrobinachęci i lauda nawet nie wiecie jak się ciesze, moje gratulacje.
Do reszty Wiedźm, dopóki Ridża nie ma jest nadziejaa na serio następny cykl napewno będzie wasz
A podobno dzisiaj piątek 13, a takie wieści dobre z ranaKatarzyna87, lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Lauda pamiętaj, że Ci udzieliłam instruktarzu odnośnie interpretacji luksusowych testów owu. Twój sukces jest moim sukcesem!!
Taaaaak się cieszę.
Jadę dziś do Rzeszowa do domu rodzinnego swego. Zabieram Potomka nr 1 i Fasola. I jak znam siebie to nie wytrzymam, tylko wypaplam... Jak nie ja to Majka, bo nic innego nie robi tylko opowiada, że mama ma "jasionko" w brzuchu.
Trzymajcie się Wiedźmy!lauda., Blondik lubią tę wiadomość