Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ralpina wrote:Lauda pamiętaj, że Ci udzieliłam instruktarzu odnośnie interpretacji luksusowych testów owu. Twój sukces jest moim sukcesem!!
Taaaaak się cieszę.
Jadę dziś do Rzeszowa do domu rodzinnego swego. Zabieram Potomka nr 1 i Fasola. I jak znam siebie to nie wytrzymam, tylko wypaplam... Jak nie ja to Majka, bo nic innego nie robi tylko opowiada, że mama ma "jasionko" w brzuchu.
Trzymajcie się Wiedźmy!Ralpina lubi tę wiadomość
-
A ja byłam wlasnie u gina i mi powiedział że man nie szaleć z tym robieniem bagna bo paradoksalnie ponoć zbyt duża ilość bagna blokuje drogę plemniczkom
czy Slyszalyscie kiedyś taką dziwną teorię?
zuzz masz pić syropek 2 razy dziennie? Daj znać jakie efekty -
mar wrote:A ja byłam wlasnie u gina i mi powiedział że man nie szaleć z tym robieniem bagna bo paradoksalnie ponoć zbyt duża ilość bagna blokuje drogę plemniczkom
czy Slyszalyscie kiedyś taką dziwną teorię?
zuzz masz pić syropek 2 razy dziennie? Daj znać jakie efekty
ale guajazyl i inne wykrztuśne nie zwiększa produkcji tylko rozrzedza to co jest, zwiększa wiesioł i siemie /wiesioła nie biore bo od niego mam skurcze macicy po owulacji! (łykałam tylko do owu żeby nie było) -
nick nieaktualnyNo to mamy tydzień
lauda, Odrobina strasznie się cieszę z WamiGRATULACJE
Kacha dzięki za zaklepanie na stronie
A jednak będziemy zakładać jedną klasę dla naszych wiedżmiątek, jest ich coraz więcej.
Katarzyna87, lauda., Basik122, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ridzu nadal mnie zwodzi. Plamienie jeszcze mniejsze niz wczoraj. Nosz kurcze. Chce zeby sie juz rozkrecil bo chce spojrzec w kalendarz zeby okreslic jak zmarnowany bede miec cykl przez.wyjazd Malza i swieta...
-
Zwei masz w tym cyklu bardzo fajny wykresik. Ten lekki skok dziś jest ciekawy bo jakby Ridżu się uwiesił to by sprowadził tempkę do poziomu swych haluksów
domyślam się w jakim napięciu jesteś ale chyba Ridż się do Ciebie nie spieszy.
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Marribell wrote:Zwei masz w tym cyklu bardzo fajny wykresik. Ten lekki skok dziś jest ciekawy bo jakby Ridżu się uwiesił to by sprowadził tempkę do poziomu swych haluksów
domyślam się w jakim napięciu jesteś ale chyba Ridż się do Ciebie nie spieszy.
No jeszcze zeby mi tempriczer dzis polecial, ale nieeeeeee, po co.
Wiecie, co to dla mnie oznacza? Bede szczala na kazdy papierek jaki mam w domu az do porzadnego krwawieniaRidz nie chce, zebym dzis pochlala na babskien imprezie, czy co?
-
Kocham oglądać testy
to chyba nie jest zdrowe?
Swego czasu spedzałam godziny dziennie na countdowntopregnancy glosujac laskom czy sa w ciąży, czy nie.
Lauda ogromne gratulacje, to jest grubasna druga krecha, cienie cienia to te co wychodza z filtrami, a to są konkretne szyny!!lauda. lubi tę wiadomość
-
Ja jako rasowa wiedźma wzięłam i rozkręciłam mój luksusowy test z szybką
i krecha kontrolna jak ta lala! Za to co do testowej to chyba zaczyna mi się OZM, bo widzę cienie cieni cieni
Co do szkoły dla wiedźmiątek musi być żeńska, bo potomkami nas wiedźm będą małe wiedźmy."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
mar wrote:Kacha to jest pomysł na biznes! ! Wiesz ile laski dają za pozytywne testy żeby przytrzymać faceta? Twoje siki są jak złoto! Wez opychaj na allegro;p
Też o tym biznesie słyszałam. sprzedawaj, zarobisz trochę grosiwa"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ja jako rasowa wiedźma wzięłam i rozkręciłam mój luksusowy test z szybką
i krecha kontrolna jak ta lala! Za to co do testowej to chyba zaczyna mi się OZM, bo widzę cienie cieni cieni
Co do szkoły dla wiedźmiątek musi być żeńska, bo potomkami nas wiedźm będą małe wiedźmy.spróbuj zrobić test np. w niedzielę. Ja jak miałam te dziwne cienie cienia w piątek albo w sobotę już nie pamiętam to na następny dzień krecha była juz lepiej widoczna
Co do żeńskich potomków to jestem za bo bardzo chciała bym mieć parkę a synka już mam. Po za tym mój syn upiera się że będzie siostra bo on tak chce i nie przyjmuje innej opcji. Ważne żeby zdrowe byłoYousee lubi tę wiadomość