Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Emma ej, a może to jednak bateria.. Nie bladł Ci wyświetlacz ostatnio?
Dobra, zbieram się do tego gina
No właśnie nie bladł, a przynajmniej nie zauważyłam. Tylko gdzie takie baterie znajdę, w jakimś punkcie dorabiania kluczy, czy coś w tym stylu? Już wiem! Mam jeszcze zwykły elektroniczny, może go rozbebeszę i jak bateria będzie pasować, to sprawdzę.
Powodzenia u gina.momo1009 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
lauda. wrote:Opłaca się zawsze! Jak nie na fasolkę, to na nowe buty
Ano tak.
Ale według mądrości ovufriendowych i teorii kalendarzykowo-wykresowych to jak to z tym jest? Bom ciekawa.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:No właśnie nie bladł, a przynajmniej nie zauważyłam. Tylko gdzie takie baterie znajdę, w jakimś punkcie dorabiania kluczy, czy coś w tym stylu? Już wiem! Mam jeszcze zwykły elektroniczny, może go rozbebeszę i jak bateria będzie pasować, to sprawdzę.
Powodzenia u gina.
W pepco kupiłam zestaw małych baterii za 3,99, akurat jedna pasowała do mojego Microlifa -
Ja właśnie wróciłam z krótkiej przebieżki z psem, bo przyszła moja super wypaśna smycz do biegania
tylko nie wzięłam czapki i mózg mi przewiało
Jutro wizyta u napro, muszę pozbierać wszystkie wyniki itp. jeszcze parę cv wysłać bo ostatnio u nas w pracy chujnia z grzybnią.
Ale szanowny małżonek zakupił martini na wieczór. Na endo nie pomoże, ale uwielbiam
Stawiam!
EDIT: niniejszym ne jestem już gifową dziewicąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:03
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Hej hooo!!!
Mam takie oto newsy:
16.03.2015 r. bHCG = 528,80 mIU/ml
18.03.2015 r. bHCG = 1.583,00 mIU/ml
Średni dwudniowy przyrost to 1455 mIU/ml czyli 175.6%
Ależ się cieszę
Edit: Stawiam wszystkim kolejkę mleka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:11
lady kiara, momo1009, Emma80, zwei_kresken, Amelcia, Yousee, Maczek, odrobinacheci, Katarzyna87, Basik122, Eva82, Matleena, WiedźmaMaKota, Blondik, Shibuya, Ralpina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Hej hooo!!!
Mam takie oto newsy:
16.03.2015 r. bHCG = 528,80 mIU/ml
18.03.2015 r. bHCG = 1.583,00 mIU/ml
Średni dwudniowy przyrost to 1455 mIU/ml czyli 175.6%
Ależ się cieszę
Edit: Stawiam wszystkim kolejkę mleka!!!
PS mleko niezdrowe-nie pije, ale dziękuję"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam!
Gify się da wstawiać prościej - wystarczy na obrazku kliknąć prawym klawiszem myszki, wybrać "kopiuj adres obrazu" i ów adres wkleić tutaj, między ramkami.
Wtedy nie trzeba pobierać na dysk i wrzucać od nowa...
momo, witaj! Ja tam pamiętam Twój wątek. Profesjonalnie komentowałam tam różne aspekty takiej konstelacji cech. To był wstęp do mojego LwD!
Emma, ja sobie śmigam z Microlifem i mi dobrze
Zwei, mnie też tym razem dowalił w czwartym dniu. Wcześniejsze nie bolały. Najwyraźniej taki jego styl tym razem. Edit: Niepokalanek coś pomaga na androgeny? Tego jeszcze nie słyszałam... Skąd masz dane?
Lauda, przepiękna habeta!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:31
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Zawsze, ale to zawsze chciałam mieć bliźnięta. Mój mąż też. Niestety jesteśmy z takich rodzin, gdzie nie było ciąż mnogich.
Za tydzień, mam nadzieję, dowiem się ile tam fasoli rośnie. Trzymajcie kciuki w następny piątek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:38
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Emma80, mnie to się tak wydaje, że teraz to już nie ma znaczenia którym termometrem będziesz mierzyć, bo skoro Alexis już była, to pomiary już nie są aż tak istotne jak w pierwszej fazie cyklu. Ale ja też mam wyjątkowy LwD, pomimo, że pojutrze mam randkę z Ridzem, więc moje rady mogą nie być miarodajne
E, może i nie ma takiego znaczenia, ale dzisiaj właśnie był skok i podekscytowana czekałam na pomiar, czy moje przypuszczenia się sprawdzą. Wolałabym żeby się zepsuł dopiero jutro.
Lauda Super! Wstawiaj tego suwaczka.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Lauda gratulejszyns, beta piękna
Yousee, też rozglądam się za taką smyczą, podeślesz mi linka co tam kupiłaś?
A ja wiem, że mam jajo i że to jajo ma 19mm. I jajniki "jak z podręcznika do biologii szóstoklasisty" Cała reszta wizyty to dla mnie totalne zaskoczenie - skierowanie na badania, których nazw nawet na OF nie widziałam, i do fizjoterapeuty z powodu napięcia w mięśniach dna miednicy (fakt, coś mnie badało podczas badania).
Zaraz poszukam jakiegoś gifa obrazującego moją konsternacje po tej wizycie
No i jest, mój dziewiczy gif!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:54
Maczek, Emma80, lauda., Katarzyna87, Yousee, Mona_M, Marribell, Ralpina lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zuzzi wrote:Nadrobiłam!
Gify się da wstawiać prościej - wystarczy na obrazku kliknąć prawym klawiszem myszki, wybrać "kopiuj adres obrazu" i ów adres wkleić tutaj, między ramkami.
Wtedy nie trzeba pobierać na dysk i wrzucać od nowa...
momo, witaj! Ja tam pamiętam Twój wątek. Profesjonalnie komentowałam tam różne aspekty takiej konstelacji cech. To był wstęp do mojego LwD!
Dzięki za podpowiedź, zaraz zrobie pierwsze testy gifa
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...